Zώδια Σήμερα | Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 23 / 2

0
181
ζώδια, https://pagelife.gr/

Zώδια Σήμερα | Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 23 / 2

Πίστευε τις πράξεις κι όχι τα λόγια…Αυτές λένε πάντα αλήθεια…

.

Δες τα ζώδια και μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα…

Πως θα κυλήσει η μέρα σου σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά;

Πως σε επηρεάζει η πλανητική όψη και πως αυτό επιδρά στην καθημερινότητα σου;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Φαίη Σκορδά: Ο νέος έpwτας και…«προχωράμε»

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Κριέ, να λύσεις την παρεξήγηση που εκκρεμεί με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να κυλήσει, με αυτή την ψυχρότητα μεταξύ σας. Πρότεινε μία συζήτηση, που θα ξεδιαλύνει τα πράγματα και θα επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Κριέ, θα έχεις κάποιες εναλλαγές. Οι πλανήτες πάντως δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άρχισε να φλερτάρεις και θα δεις ότι όλα θα έρθουν έτσι όπως θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετά προβλήματα στη δουλειά σου, Κριέ, αλλά με τη δυναμικότητα που έχεις, θα τα ξεπεράσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Φρόντισε να έχεις προγραμματισμό, αφού ήδη έχεις βγει έξω από το πλάνο σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες σου χαρίζουν την εύνοιά τους, Ταύρε, και σου προσφέρουν την ευκαιρία να αποκαταστήσεις ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Ίσως το διάστημα αυτό να μην είναι το καλύτερο για να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα, αλλά η αποκατάσταση των παλαιότερων είναι εξίσου σημαντική.
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΗ περίοδος για τη σχέση σου, Ταύρε, είναι αρκετά θετική, παρόλο που μερικά πράγματα σε πειράζουν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και να μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σήμερα σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:>  Διαζύγιο σ0κ στην ελληνική showbiz! Χωρίζουν 6 μήνες μετά την γέννηση του παιδιού τους

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η προσωπική σου εξέλιξη, Δίδυμε, μπλοκάρεται μέσα σε αμέτρητα πράγματα που απασχολούν την καθημερινότητά σου. Ιεράρχησε τις ανάγκες σου και βάλε προτεραιότητες σε όσα σου συμβαίνουν, για να δρομολογήσεις τις υποθέσεις σου και να μην υπάρξει άλλη στασιμότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την περίοδο, Δίδυμε, η επικοινωνία με το ταίρι σου μπορεί να είναι καλή. Απόφυγε μόνο να εκνευρίζεσαι μαζί του, ώστε να μην έχεις αντιπαραθέσεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη σταθείς ούτε λεπτό αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στους Ιχθείς, διότι η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη και μπορείς να κάνεις πολλά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα κάποια ζητήματα νόμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η τεράστια δυνατότητά σου, Καρκίνε μου, να κερδίζεις τις εντυπώσεις σε κοινωνικό επίπεδο, σου ανοίγει για άλλη μία φορά το δρόμο της επιτυχίας. Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είσαι σε θέση να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου και τα αποτελέσματα να είναι εντυπωσιακά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στη σχέση σου, Καρκίνε, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα – σκέψου πρώτα πολύ καλά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Καρκίνε, καλό είναι σήμερα να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και, προπάντων, να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις για να είσαι ικανοποιημένος. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πέσαμε από τα σύννεφα: Αυτή είναι η σύντροφος του «Ζούβα» από το «Έλα στη Θέση μου» & είναι μια καλλονή

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η οικογένεια, Λέων, κάποιες φορές σε γεμίζει ενοχές για ζητήματα που δεν σε βαραίνουν αποκλειστικά. Μην το επιτρέπεις αυτό, αλλά δώσε σε όλους να καταλάβουν πως η μετάθεση των ευθυνών δε λύνει το πρόβλημα. Μία συζήτηση θα βοηθήσει αρκετά την εξέλιξη της κατάστασης και μακροπρόθεσμα θα φέρει θετικά αποτελέσματα.
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΟ ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση, Λέων, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που μπορεί να έχεις στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων μου, αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πάντως πηγές, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η πίεση που δέχεσαι από συνεργάτες και φίλους, Παρθένε, ορισμένες φορές σε καθηλώνει, δυσχεραίνοντας κάθε εξέλιξη και πρόοδο. Εξήγησέ το αυτό σε όλους για να σταματήσει το συντομότερο. Πιθανόν, στο άμεσο μέλλον να υπάρξει κάποια θετική αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο, που θα βοηθήσει αισθητά τις επιδιώξεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Παρθένε, και να λύσεις όποιες διαφορές μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, αρχίζουν και καλυτερεύουν. Σήμερα, πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε, λοιπόν, να κινηθείς ανάλογα, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Θυμάστε την κούκλα γιατρό του Next Top Model; Σήμερα η Νάνσυ Παπασταύρου είναι πιο εντυπωσιακή & θα τρίβετε τα μάτια σας

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αν ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, Ζυγέ, για ό,τι δεν τον αφορά στη ζωή σου, ο χρόνος σου θα εξακολουθήσει να πηγαίνει χαμένος μέσα σε αδιέξοδες συζητήσεις. Κατά βάθος, γνωρίζεις πολύ καλά πως δε χρειάζεσαι κάποια συμβουλή για την προσωπική σου εξέλιξη. Δράσε, λοιπόν, αναλόγως.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς και δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, Ζυγέ μου, ενώ ο ερωτισμός που έχεις, το κάνει να περνάει πολύ καλά μαζί σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, πρέπει σήμερα να προσέχεις στις αποφάσεις που παίρνεις. Καλύτερο είναι να αφήσεις για αργότερα συμφωνίες, συνεργασίες και γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η ασυνεπής στάση σου κάποιες φορές, Σκορπιέ μου, γίνεται αφορμή για σχόλια και ίσως να μη μπορεί κάποιος να σε υποστηρίξει, καθώς δύσκολα θα σου δώσει δίκιο. Φρόντισε την εικόνα που δίνεις προς τα έξω και μην ταράζεις άλλο τα νερά. Έτσι, όλα θα κινηθούν καλύτερα, με ησυχία και θετική σκέψη.
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΜπορείς τώρα, Σκορπιέ, που ο Ερμής είναι στους Ιχθείς και σε ευνοεί, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ μου, πρέπει να προσέχεις σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να περιοριστείς, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Κι όμως, αν έχεις αυτό το χαρακτηριστικό, είσαι άκρως ερωτεύσιμη και δεν το ξέρεις

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου, Τοξότη, και καταφέρνεις να κερδίσεις υποστηρικτές για τα πολύ σημαντικά βήματα που πρόκειται να κάνεις. Η επιτυχία δεν αργεί και είναι σχεδόν σίγουρο, πως θα εντυπωσιάσεις τους πάντες. Δώσε πάντως χρόνο στον εαυτό σου να οργανωθεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Τοξότη, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου! Φρόντισε μόνο να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στους Ιχθείς, θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση, όπως ακριβώς την ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός σου τομέας, Τοξότη, θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις τις στάσιμες εκκρεμότητές σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αξιόλογες προτάσεις βρίσκονται στο δρόμο σου, Αιγόκερέ μου, και χρειάζεσαι ώριμη σκέψη, για να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και να μην φοβάσαι τις εκκρεμότητες που συνεχίζουν να υπάρχουν. Μία προσεκτική διαχείριση θα βοηθήσει σε κάθε περίπτωση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, φτιάχνει η επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σου, να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο μπορεί να σου έρθουν τα καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις. Αρχίζεις και ισορροπείς διάφορα ζητήματα στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται, Υδροχόε, κατά τη διάρκεια των οποίων προκύπτουν συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες, με τη θαυμάσια δυνατότητα να σε απογειώσουν! Μην χάσεις ούτε μία τέτοια ευκαιρία, αφού δε θα επαναληφθεί τόσο σύντομα. Αξιολόγησε πάντως με προσοχή τις προτάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, Υδροχόε, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να βγάλεις τον έντονο ερωτισμό που διαθέτεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα, Υδροχόε, που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο! Στα οικονομικά, κινήσου σήμερα έξυπνα, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ευνοείται η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Σε επαινούν, Ιχθύ, και κερδίζεις αναγνώριση, αλλά και δώρα. Η κοινωνικότητά σου βρίσκεται στα ύψη και απολαμβάνεις το θαυμασμό όλων. Μην ξοδεύεσαι όμως υπερβολικά στο κυνηγητό των εντυπώσεων, αλλά φρόντισε να ιεραρχήσεις τη ρεαλιστική πραγματικότητα και να αφήσεις πίσω κάθε διάθεση ονειροπόλησης.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Ιχθύ, δε σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα στη σχέση σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η μοναξιά σου, τώρα που είναι η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου, θα χαθεί και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να αξιοποιήσεις όλο το ταλέντο που έχεις, για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις…oroskopos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.