Ζώδια Σήμερα | Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 15 / 12

0
183
ζώδια, https://pagelife.gr/

Ζώδια Σήμερα | Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 15 / 12

Ακολούθα την καρδιά σου…Αυτή ξέρει πολύ καλά τον δρόμο…

.

Δες τα ζώδια και μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα…

Πως θα κυλήσει η μέρα σου σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά?

Πως σε επηρεάζει η πλανητική όψη και πως αυτό επιδρά στην καθημερινότητα σου?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:>  Το μωρό τους σταμάτησε να αναπνέει από το κλάμα! Όταν οι γιατροί κατάλαβαν τι του είχε βάλει ο μπαμπάς του στο στόμα, πάγωσαν

Κριός♈
ενικά
Το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας σε ωθεί να γίνεις πιο χρήσιμος/η στην κοινωνία, παρέχοντας τις υπηρεσίες σου, όπου χρειαστεί. Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς με επιστημονικά θέματα. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης σε καλεί να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, αφού σε περιμένουν γιορτινά φώτα και διασκεδαστικά δρώμενα με γνωστούς/ες, αλλά και… αγνώστους/ες! Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς από την απόκτηση ή τη χρήση ενός μέσου, που θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη.
Ερωτικά
Μια συνάντηση σε ταξίδι ή κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό, αν φυσικά το επιθυμείς. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα ερωτικό μήνυμα από μακριά ή να αναβιώσει μια σχέση με άτομο του εξωτερικού.

Ταύρος♉
Γενικά
Με τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης στον Τοξότη, τα οικονομικά σου βελτιώνονται ή τουλάχιστον υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια. Μπορείς, λοιπόν, να προχωρήσεις… άφοβα σε αγορές και δώρα που θα γεμίσουν χαρά τα αγαπημένα σου πρόσωπα.Ωστόσο, κι εσύ έχεις να… λαμβάνεις! Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας σε καλεί να οργανωθείς περισσότερο και να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα, που σχετίζονται είτε με τη δουλειά σου είτε με την υγεία σου. Ίσως μάλιστα υιοθετήσεις μια «συνταγή» με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου καθιστά κάθε κατάσταση προς «διεκδίκηση» και παρότι η… τύχη είναι με το μέρος σου, δεν αποκλείεται προς στιγμή να θορυβηθείς ή να απογοητευτείς από μια εξέλιξη στα προσωπικά σου. Στη συνέχεια όμως όλα θα «γυρίσουν» υπέρ σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έξοδος για δυο!! Η συνάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Δίδυμοι♊
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης απέναντί σου κομίζει ευχάριστα μαντάτα στα προσωπικά σου, ενώ αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να αναζητήσεις συνεργάτες, που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο, αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές. Ακόμη, μπορείς να διαδώσεις είτε τις ιδέες είτε το έργο σου, προσδοκώντας τη μέγιστη δυνατή ανταπόκριση. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας, σου προσφέρει εναλλακτικές όσο και λειτουργικές λύσεις, μέσω των φίλων σου.
Ερωτικά
Να που ήρθε και η δική σου σειρά για να χαρείς τη ζωή σου, χωρίς προβλήματα και κωλύματα! Ίσως μάλιστα να συμβεί κάτι με ένα παλιό σου «αμόρε». Από εκεί και ύστερα όμως, μην αναζητάς κάτι άλλο πέραν των όμορφων στιγμών και της διασκέδασής σου.

Καρκίνος♋
Γενικά
Το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας σε καλεί να επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες μια υπόθεσης, ώστε να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ακόμη, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, είσαι κοντά στην πιο ενδεδειγμένη λύση του, αρκεί να τηρήσεις επακριβώς την αγωγή που θα λάβεις. Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης, μπορείς να προωθήσεις κάθε ζήτημα που αφορά στην εργασία σου και δε… χάνεις τίποτα να βάλεις μπροστά ιδέες και σχέδια ή να αναζητήσεις υποστηρίξεις που θα απλοποιήσουν κατά πολύ τα πράγματα.
Ερωτικά
Ο Άρης στον «οίκο» των ερώτων σου δημιουργεί ισχυρές έλξεις και… απώσεις, χωρίς να αποκλείεται μια έντονη «παρενόχληση», αλλά σε κάθε περίπτωση το πρώτο σου μέλημα είναι να μην εμπλακείς με ζήλειες και ανταγωνισμούς που θα σου καταστρέψουν την ευτυχία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Σε κατάσταση σ0κ ο νεκροθάφτης! Την ώρα που ετοίμαζε ηλικιωμένη για τη τελευταία κατοικία της, ξύπνησε & του είπε…

Λέων♌
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης συμβάλλει στην πλήρη αναζωογόνηση των ενδιαφερόντων και της δημιουργικότητάς σου και θα σε ανταμείψει με την εύνοιά της συνολικά σε ζητήματα για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη.Αν πάλι έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει και να τα… κακομαθαίνεις! Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου, αλλά και να «τρέξεις» ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης ή τεχνικής κατάρτισης.
Ερωτικά
Σήμερα έχεις «το πάνω χέρι» και οι «θεατρινισμοί» σου πιάνουν τόπο! Δείξε λοιπόν την αγάπη σου, με τον δικό σου γενναιόδωρο ή «φαντεζί» τρόπο και είναι βέβαιο ότι η ανταπόκριση που θα λάβεις θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή!
Παρθένος♍
Γενικά
Το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας αναδεικνύει τα προσόντα σου, καθιστώντας σαφές στον καθένα ότι χωρίς τη συμβολή σου, κάθε εγχείρημα κινδυνεύει με σχετική αποτυχία. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδιά σου, είτε σκοπεύεις να στολίσεις τον χώρο σου είτε θέλεις να οργανώσεις μια συγκέντρωση για να διασκεδάσεις, αφήνοντας κατά μέρος έγνοιες και σκοτούρες. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει σε μια γενική πρόοδο ή επέκταση σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου.
Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για μια συγκέντρωση στο σπίτι ή σε «οικογενειακό» κλίμα, αφού μέσα από αυτήν θα προκύψει και κάτι… αγαπησιάρικο! Αν, πάλι, σου γίνει μια πρόταση φιλοξενίας ή μια πρόσκληση σε δείπνο, να είσαι σίγουρος/η ότι θα λάβει ερωτικές διαστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Άλλος άνθρωπος: Δείτε πως είναι σήμερα η Μαρούσκα από τους «Δύο Ξένους» & θα τρίβετε τα μάτια σας

Ζυγός♎
Γενικά
Το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας σε παραπέμπει σε μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία, βασισμένη στην αμοιβαία εξυπηρέτηση. Παράλληλα, με τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης, μια ευχάριστη είδηση θα σου αναπτερώσει το ηθικό, αλλά παράλληλα μπορεί να συνδέεται και με ένα άμεσο όφελος για τη ζωή σου. Επιπλέον, ίσως σε βοηθήσει να λύσεις ένα σημαντικό πρόβλημά σου, ύστερα από την μεσολάβηση ενός γνωστού ή συγγενή, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που αφορά στην επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο.
Ερωτικά
Ναι μεν τα ερεθίσματα του περιβάλλοντός σου είναι πολλά και δελεαστικά, αλλά η ουσία για σένα κρύβεται σε μια σχέση, που εκτός από τη συναισθηματική ανταπόκριση και τα «παιχνίδια», κινείται σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας χρησιμότητας και ανταλλαγής υπηρεσιών.

Σκορπιός♏
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον και σε αυτήν τη φάση μπορεί όντως να συμβάλλει σε μια άμεση αύξηση των εσόδων σου, που με τη σειρά της θα σε οδηγήσει σε αγορές δώρων και αξεσουάρ. Επιπλέον, μπορεί να «κλείσεις» ένα ταξίδι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας σε καλεί να μην ξεχάσεις και κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν είτε με τη δουλειά σου είτε με ένα θέμα υγείας και πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Ερωτικά
Με την Σελήνη και τον Άρη στο ζώδιό σου, είναι δύσκολο να συγκρατηθείς και σε κάποιες περιπτώσεις οι τρόποι σου δεν θα γίνουν δεκτοί με ενθουσιασμό! Από την άλλη πλευρά όμως, αν θέλεις κάποιον/α πολύ, δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σε εμποδίσει για να τον/την κατακτήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!! Η απίστευτη αλλαγή που έκανε η Πάολα

Τοξότης♐
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης απελευθερώνει την παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου και σε βοηθά να πετύχεις εύκολα τους στόχους σου, από τους πιο… σοβαρούς μέχρι όλα εκείνα τα πράγματα που κάνουν πιο όμορφη την καθημερινότητα, τόσο τη δική σου, όσο και των γύρω σου. Δώρα, περίπατοι και κοινωνικές εκδηλώσεις αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, διώχνοντας μακριά κάθε σκοτούρα ή απαισιόδοξη σκέψη. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας σε ωθεί να δείξεις την αγάπη σου με έργα κι όχι μόνο με λόγια!
Ερωτικά
Το θετικό κλίμα που επικρατεί στα προσωπικά σου θα φέρει σίγουρα αποτελέσματα, αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις μια νέα αρχή, έστω και με μια… παλιά σου αγάπη! Ωστόσο, δεν πρέπει να αγνοήσεις κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, αφού αυτές θα κρίνουν και την συνέχεια.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας σε ωθεί να βρεις πρακτικές λύσεις για τον χώρο σου κι αν τα οικονομικά σου το επιτρέπουν, δεν αποκλείεται να τον εξοπλίσεις με «την τελευταία λέξη της τεχνολογίας». Παράλληλα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «στήσεις» μια δουλειά ή να βρεις άτομα που θα εργαστούν για σένα. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον 12ο οίκο σου, μπορεί να σου αποκαλύψει μυστικά και πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις με ευκολία τα όποια εμπόδια είτε απλά θα σε… διασκεδάσουν!
Ερωτικά
Το ερωτικό παρασκήνιο έχει τον πρώτο λόγο και δεν αποκλείεται να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε μια… ολοκαίνουρια επιλογή και σε μια άλλη που έρχεται από το παρελθόν σου. Το τι θα γίνει βέβαια επαφίεται σε σένα, αλλά τα «δύο ταμπλό» δεν είναι κάτι απίθανο!

Υδροχόος♒
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης σε καλεί να βγεις έξω και να απολαύσεις το εορταστικό κλίμα, που ήδη έχει στηθεί σε πλατείες και γειτονιές. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις πιέσεις ή προβλήματα, αντί να τα περνάς μόνος/η σου και να «στύβεις» το μυαλό σου για μια λύση, δες τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από τους άλλους και ιδιαίτερα από τους φίλους και τις φίλες σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας σε ωθεί να βρεις πρακτικές λύσεις σε διάφορα ζητήματα της καθημερινότητας, ανατρέχοντας αν χρειαστεί και σε ειδικευμένους τεχνικούς.
Ερωτικά
Τα εύσημα που παίρνεις σαφώς και υποδηλώνουν μια ερωτική έλξη προς το πρόσωπό σου, αν όμως αναζητάς κάτι πιο «ποιοτικό» είναι δύσκολο να το βρεις. «Βολέψου», λοιπόν, για την ώρα στις ευχάριστες στιγμές που σου προσφέρονται, είτε στα λόγια είτε στην πράξη!

Ιχθύες♓ 
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον 10ο ηλιακό οίκο σου, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να κάνεις τις δουλειές σου εύκολα και γρήγορα. Μπορείς, μάλιστα, να αναζητήσεις τη στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα που για την ώρα φαίνεται να διάκειται θετικά απέναντι στα σχέδιά σου. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να «ξεσκάσεις» και να διασκεδάσεις, μακριά από οτιδήποτε σε πιέζει ή σε στενοχωρεί. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας να επηρεάζει τα οικονομικά σου, ίσως χρειαστεί να ξοδευτείς για ένα θέμα υγείας.
Ερωτικά
Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, η παρουσία σου προκαλεί αίσθηση, κάτι βέβαια που μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο, αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή. Να θυμάσαι όμως ότι η εξωτερική όψη των πραγμάτων δεν είναι απαραίτητα και η αληθινή… astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.