ZΩΔIA & EPΩTAΣ: Αυτά τα Ζώδια θα έχουν ένα ΗΟΤ Σαββατοκύριακο

0
307
Ζώδια, https://pagelife.gr//

ZΩΔIA & EPΩTAΣ: Αυτά τα Ζώδια θα έχουν ένα ΗΟΤ Σαββατοκύριακο

Τι επιφυλάσσει το Σ/Κ στα 12 Zώδια?

.

Tι μας ετοιμάζει ο φτερωτός θεός τελικά?

ΜΑΘΕ αυτά που χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου.

Ας δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις από 29/7 έως 30/7

Κριός
Βαθιές. Καθαρκτικές. Αναπνοές. Η αντίθεση της Σελήνης και του απερίσκεπτου Ουρανού το Σάββατο, μπορεί να σας βάλει σε κατάσταση άτακτου παιδιού, ειδικά όταν αισθάνεστε ότι κάποιος ζητά από εσάς παράλογα πράγματα. Ενώ είναι εύκολο να χαθείτε, προσπαθήστε να δώσετε στους ανθρώπους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Ίσως να μην γνωρίζουν ότι οι ιδέες τους είναι τόσο δυσάρεστες για εσάς. Μη καίτε γέφυρες. Κάνετε μια αντιπροσφορά που νομίζετε ότι θα λειτουργήσει και για τους δυο σας.

Στην αγάπη, αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα, προσπαθήστε να μην το κάνετε ξεσπώντας και τρομάζοντας τον άλλο. Η Σελήνη στον Σκορπιό την Κυριακή, σας βοηθά να διευκρινίσετε τα έντονα συναισθήματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια την περασμένη εβδομάδα. Ίσως να είχατε ενθουσιαστεί με έναν έρωτα ή ένα νέο δημιουργικό έργο. Τώρα μπορείτε να το δείτε μέσω ενός φακού που δείχνει τις λεπτομέρειες, και να αποφασίσετε αν σας ταιριάζει ή να καθορίσετε πού θα μπορούσατε να κάνετε προσαρμογές.

Ταύρος
Το μόνο που είναι σταθερό είναι η αλλαγή, Ταύροι. Και θα το νιώσετε πραγματικά αυτό, στην αποσταθεροποιητική αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό το Σάββατο. Αλλά ακόμα να αναπτύξετε ρουτίνες και τελετουργίες για να γειώσετε τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από τις στραβές μπαλιές που σας μοιράζει ο έξω κόσμος. Αυτές μπορεί να είναι τόσο απλές όσο το πρωινό γράψιμο και ο διαλογισμός, να κάνετε μια βόλτα πριν από τον ύπνο ή να φτιάξετε μια κούπα με το αγαπημένο σας τσάι κάθε απόγευμα. Το να έχετε μαζί σας αντικείμενα που σημαίνουν κάτι για εσάς, σας αγκιστρώνει ενεργά μέσα στο χάος.

Εάν τα επίπεδα άγχους κλιμακωθούν στο κόκκινο, αρπάξτε τα παπούτσια σας για το τρέξιμο ή το χαλάκι της γιόγκα και πηγαίνετε. Η σωματική κίνηση μπορεί να αποτρέψει μια λυπηρή κατάρρευση. Το ισορροπητικό τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό της Κυριακής, σας βοηθά να μιλήσετε για συναισθήματα που επεξεργαζόσασταν μέσα στην περασμένη εβδομάδα. Με τη Σελήνη να φωτίζει τον Οίκο της σχέσης σας, είναι μια ευκαιρία να επιστρέψετε σε ισορροπία με το άλλο σας μισό. Ή να πείτε σε κάποιον ειδικό πώς αισθάνεστε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Eχεις βρει TEΛIKA το Aλλο σου Mισό? To Tεστ των 2 Epωτήσεωv σoυ Aπαντάει

Δίδυμοι
Γειωθείτε, Δίδυμοι. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας έρμαιο στις ιδιοτροπίες των διαθέσεων και των απόψεων άλλων ανθρώπων αυτό το Σάββατο. Αντί να χαθείτε σε έναν εξαντλητικό γύρο διαμεσολάβησης και παρηγόρησης, πάρτε τον έλεγχο. Χρησιμοποιήστε το όραμά σας και τη διορατικότητά σας, για να κατευθύνετε αυτό το πλοίο και το συναισθηματικό του πλήρωμα. Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε ανεξάρτητα για λίγο, αν τα πράγματα έχουν ξεφύγει πραγματικά. Η αλήθεια να λέγεται, μπορείτε να τα πάτε καλύτερα μόνοι σας – τουλάχιστον ενόσω εξελίσσεται όλο αυτό το δράμα.

Το ισορροπητικό τέταρτος της Σελήνης στον Σκορπιό της Κυριακής, βοηθά στην αποκατάσταση της τάξης στο δικαστήριο των Δίδυμων. Φωτίζοντας τον έκτο Οίκο σας της υγείας και της οργάνωσης, η Σελήνη σας βοηθά να βάλετε όλα τα ασυμμάζευτα σε ένα οργανωμένο σχέδιο. Σπάστε τα έργα σας σε ενεργά βήματα. Δημιουργήστε μια λίστα υποχρεώσεων για όλες τις ημιτελείς εργασίες σας, από το καθαριστήριο έως την αναχρηματοδότηση δανείου. Ίσως μπορείτε να αναθέσετε κάποια πράγματα σε ένα νεαρό άτομο που θέλει να κερδίσει μερικά χρήματα; Μια προσιτή κατάσταση που θα είναι κερδοφόρα για όλους, μπορεί να απέχει μόνο όσο μια συζήτηση.

Καρκίνος
Μια απρόβλεπτη κατάσταση μπορεί να σας αγχώσει χωρίς τέλος αυτό το Σάββατο. Ξεχάστε το ψεύτικο χαμόγελο, Καρκίνοι. Τα δάκρυα μπορεί να αρχίσουν να ρέουν, αν δεν πάρετε αμέσως έναν υποστηρικτικό φίλο στο τηλέφωνο. Μια κατάσταση στη δουλειά σας μπορεί να μειώσει την ποιότητα του σαββατοκύριακού σας, ωθώντας το θυμό σας πέρα από το σημείο βρασμού.

Μην προσπαθήσετε να το κάνετε μόνοι σας αυτό. Καλέστε έναν μέντορα ή απευθυνθείτε σε έναν φίλο, που μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την τρέλα – και να μην το πάρετε τόσο προσωπικά. Το τέταρτο της Σελήνη της Κυριακής στον Σκορπιό, μπορεί να φέρει ένα ειδύλλιο που σιγοβράζει στη γευστική ολοκλήρωση. Ο σίγουρος, νέος σας εαυτός θα κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν, καβούρια! Υπάρχουν συναισθήματα που έχουν μαζευτεί; Αυτή η εκφραστική Σελήνη σας βοηθά να μιλήσετε από την καρδιά σας.

Λέων
Ο Λέων σχεδιάζει, το σύμπαν γελάει: αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημά σας αυτό το απρόβλεπτο Σάββατο. Με τη Σελήνη και τον Ουρανό σε αντίθεση στους Οίκους της επικοινωνίας σας, θα πρέπει να σκέφτεστε και να αντιδράτε στη στιγμή. Αν και είναι απογοητευτικό, αυτή είναι επίσης μια ευκαιρία να γίνετε δημιουργικοί και αυθόρμητοι. Ίσως ακόμα και να κάνετε ένα απροσδόκητο ταξίδι πριν τελειώσει η μέρα. Τα καλοκαιρινά σχέδια για ταξίδι είναι στον αέρα; Μπορεί να κάνετε κράτηση, μέσω μιας προσφοράς έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό της Κυριακής, στρέφει την προσοχή σας προς τα μέσα. Εξακολουθείτε να είστε ψηλά μέσα στον καπνό της Νέας Σελήνης στον Λέοντα της περασμένης εβδομάδας, που σας ενέπνευσε να συνεχίσετε τα όνειρά σας. Επιστρέψτε στη βάση σας για κάποια φροντίδα του εαυτού σας, ώστε να μην καείτε.Μιλώντας για το σπίτι, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι θα χρειαστείτε αλλαγή κατοικίας ή τρόπου ζωής για να πραγματοποιήσετε τα νέα σας οράματα. Μια διορατική γυναίκα, ενδεχομένως μια συγγενής, θα μπορούσε να σας προσφέρει σαφή καθοδήγηση.

Παρθένος
Η αντίθεση του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και του ασταθή Ουρανού, θα μπορούσε να φέρει κάποια έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια. Ζήλια, φόβος, άγχος – μπορεί γρήγορα να μπείτε σε κατάσταση «πάλης ή φυγής», με τον ερπετοειδή εγκέφαλό σας στο τιμόνι. Κρατήστε το άγχος στο ελάχιστο και στραφείτε σε γειωμένους, συμπονετικούς φίλους εάν ξεκινήσει η εμμονή. Στραφείτε σε ανθρώπους που σας δίνουν χρήσιμους ελέγχους πραγματικότητας, όχι αυτούς που προσθέτουν καύσιμα στις ήδη δραματικές πυρκαγιές.

Το εξισορροπητικό τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό της Κυριακής, θέτει το σκηνικό για μια σημαντική συνομιλία που έπρεπε να έχει γίνει από καιρό. Χρειάζεται να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα με έναν φίλο, έναν αδελφό ή έναν γείτονα; Μια υποσυνείδητη σκέψη που σας ενοχλούσε την περασμένη εβδομάδα, θα αρχίσει ξαφνικά να έχει νόημα. Βάλτε τα διαφορετικά κομμάτια του παζλ στη σειρά. Αν κρατάτε μέσα σας δυσαρέσκεια ή ανησυχία, ξεκινήστε το διάλογο. Μιλώντας γι’ αυτό, μπορεί να ξεκαθαρίσει το ζήτημα μια για πάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΝΤΡΟΠΗ για όλους μας: Λατρεμένος ηθοποιός που μας ΜΕΓΑΛΩΣΕ κάποτε ζητιάνεύε για να ζήσει

Ζυγός
Η λέξη «δύσκολος» δεν μπορεί να περιγράψει κάποιο άτομο στη ζωή σας αυτό το Σάββατο. Με τη Σελήνη να βρίσκεται σε αντίθεση με τον τρομερό Ουρανό, θα αντιμετωπίζετε προκλήσεις σε κάθε στροφή. Αν και το στυλ αυτού του ατόμου δεν είναι αυτό που σας ικανοποιεί, μήπως φέρνει στο φως σημαντικές ανησυχίες; Κατεβάστε την άμυνά σας και συνεργαστείτε, για να βρείτε τον συμβιβασμό ή τη λύση. Εάν είναι αδύνατον να μην εκνευριστείτε, κάντε ένα διάλλειμα και συνεχίστε τη συζήτηση αύριο.

Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό της Κυριακής, θα σας φέρει σε λογικό και προνοητικό πνεύμα. Θα είστε σε θέση να προχωρήσετε πέρα από το συναισθηματικό δράμα και να δείτε τα κρύα, σκληρά γεγονότα. Κρατήστε το απλό! Η Νέα Σελήνη του Λέοντα την περασμένη εβδομάδα, μπορεί να έχει φέρει στο προσκήνιο ένα ομαδικό έργο. Η συνεργασία αυτή έχει ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσει; Το τετράγωνο της Σελήνης σας βοηθά να δείτε τους αριθμούς ή να σχεδιάσετε στρατηγικά έναν χάρτη πορείας. Με τους σωστούς παίκτες και ένα καλό σχέδιο, μπορείτε να οδηγήσετε τα στρατεύματα στη νίκη.Σκορπιός
Η επιθυμία σας για έλεγχο μπορεί να εμποδιστεί αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον ασταθή Ουρανό στον έκτο Οίκο σας. Παραδοθείτε, Σκορπιοί, και αφήστε τις μάρκες να πέσουν όπου θέλουν. Αφήνοντας τους ανθρώπους να σας δείξουν τα αληθινά τους χρώματα, θα μάθετε πού βρίσκονται οι περιορισμοί τους. Αυτό μπορεί να σπάσει ή να μην σπάσει τη συμφωνία, αλλά είναι σίγουρα καλύτερο από το να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας για τη φύση κάποιου. Φυσικά υπάρχει και η καλή περίπτωση να εκπλαγείτε ευχάριστα, πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε επιτέλους την εμπιστοσύνη σε μια σχέση.

Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό της Κυριακής, ρίχνει το φως του στα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Πριν από μία εβδομάδα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ενεργοποίησε τις φιλοδοξίες σας και σας έδωσε μια σαφή αίσθηση του μακροπρόθεσμου μονοπατιού που θέλετε να ακολουθήσετε. Τώρα η Σελήνη σας βοηθά να ακολουθήσετε με τόλμη το όραμά σας. Δεν χρειάζεται να σβήσετε τα φώτα σας, ώστε άλλοι να μπορούν να λάμψουν. Πιστέψτε στον εαυτό σας και αφήστε τον κόσμο να μάθει τι είστε σε θέση να κάνετε, Σκορπιοί!

Τοξότης
Μην βάζετε όλα τα αυγά κατηγορίας A και ελεύθερης βοσκής σε ένα καλάθι αυτό το Σάββατο, Τοξότες. Είναι πολύ μεγάλη αυτή η πίεση για να την βάλετε στην κατάσταση, η οποία μπορεί να αποδειχθεί μάλλον ασταθής χάρη σε μια δραματική αντίθεση Ουρανού – Σελήνης. Σηκώστε τις κεραίες σας, δημιουργήστε ένα δεύτερο σχέδιο και στραφείτε στο κοινωνικό σας δίκτυο για υποστήριξη. Απλώς θυμίζοντας στον εαυτό σας ότι έχετε επιλογές (που σαφώς έχετε!), μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε γειωμένοι και να χαλαρώσετε.

Την Κυριακή το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό, ρίχνει φως σε κάτι (ή κάποιον) που πρέπει να απελευθερώσετε. Η λαβή σας είναι – στην καλύτερη περίπτωση – ολισθηρή, και όσο πιο πολύ κολλάτε, τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Αφήστε το σύμπαν να παρέμβει για εσάς, αντί να το τραβάτε με τα δόντια. Θυμηθείτε: αφήνοντας μια οδυνηρή κατάσταση να φύγει, κάνετε χώρο για κάτι νέο και ικανοποιητικό που θα πάρει τη θέση του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ: Έκτακτο Επίδομα από ΟΑΕΔ 500 ευρώ προς όλους

Αιγόκερως
Δεν είναι όλα ήσυχα στο σπίτι του Αιγόκερω αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη και ο ασταθής Ουρανός έρχονται σε αντίθεση, διακόπτοντας την εγχώρια ευδαιμονία. Ένας συγγενής, ένας στενός φίλος ή ένας συγκάτοικος μπορεί να ξεσπάσει, ειδικά εάν έχετε δώσει προτεραιότητα στη δουλειά αντί στον ποιοτικό χρόνο μαζί του. Ίσως να μην είπατε τίποτα για την εκτίμηση που χρειάζεστε, για όλα όσα παρέχετε. Μην αφήνετε τους ανθρώπους να σας θεωρούν δεδομένους, Αιγόκεροι. Μπορεί να χρειάζονται μια υπενθύμιση, για το πώς η σκληρή δουλειά σας ωφελεί κι εκείνους επίσης.

Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό την Κυριακή, εξισορροπεί και φωτίζει τον Οίκο της φιλίας και της ομαδικής εργασίας. Είναι μια υπέροχη μέρα για να μεταβιβάσετε κάποια καθήκοντά σας, αντί να τα φέρετε σόλο εις πέρας. Κάντε μια απογραφή του κοινωνικού σας κύκλου και του πώς χρησιμοποιούσατε τον ελεύθερο χρόνο σας. Δεν πειράζει να είναι λίγο πιο στρατηγικό. Αυτές οι ώρες είναι σπάνιες και πολύτιμες. Γιατί να μην τις απολαύσετε με μια παρέα ομοϊδεατών, που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τους στόχους σας; Αντί να κάνετε υπερβολές ή να κοιτάτε τα νέα, μπορείτε να κάνετε ένα συναρπαστικό μάθημα, να δικτυωθείτε ή να φτιάξετε μια ιστοσελίδα για να δείξετε στον κόσμο τα ταλέντα σας.

Υδροχόος
Διαβάστε τα μικρά γράμματα, Υδροχόοι! Το Σάββατο η αντίθεση της Σελήνης και του Ουρανού – του αντάρτη συγκυβερνήτη σας – επιμένει να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Η επικοινωνία μπορεί να είναι παραπλανητική υπό αυτή την ασυγκράτητη όψη. Οι άνθρωποι θα κρύβουν παγίδες στα λόγια τους, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις αργότερα. Κάντε τις συμφωνίες σας γραπτώς –με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα σχέδιο της συμφωνίας ή μια σύμβαση – για να επιβεβαιώσετε ότι είστε όλοι στην ίδια σελίδα.

Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό της Κυριακής, καλεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο μέσα σας, καθώς ρίχνει φως στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας και της ηγεσίας. Μην περιμένετε παθητικά να οδηγήσει κάποιος άλλος. Ξέρετε τι θέλετε, Υδροχόοι, πάρτε τα ηνία. Μια στενή σχέση μπορεί να ωφεληθεί από τη σαφήνεια. Μοιράζεστε ένα όραμα για το μέλλον; Καθίστε και συζητήστε τους στόχους σας. Μπορεί να είναι άβολο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αφήσει πολύ πιο ελαφριούς.

Ιχθύες
Προσοχή στα κρυφά κόστη αυτό το Σάββατο, Ιχθύες. Ο ασταθής Ουρανός και η Σελήνη έρχονται σε αντίθεση στον Οίκο των χρημάτων σας, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιες σκιερές προσφορές. Οι άνθρωποι δεν είναι αναγκαστικά ανοιχτοί σχετικά με τις προσδοκίες τους, όσο αφορά τις οικονομικές ανταλλαγές. Πριν βγάλετε τα μετρητά, μάθετε την πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής. Μην βιαστείτε επίσης να πιάσετε το λογαριασμό. Αν πρόκειται να συνεργαστείτε με οποιονδήποτε, επιμείνετε ότι οι όροι πρέπει να τεθούν γραπτώς για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις αργότερα.

Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό της Κυριακής στον ένατο Οίκο σας του οράματος, εστιάζει τα μάτια σας στο βραβείο. Έχετε δουλέψει σκληρά για να προετοιμαστείτε για μια μεγάλη αλλαγή. Τώρα είναι καιρός να αφεθείτε και να ξεκινήσετε. Μπορείτε μόνο να ελέγξετε το αποτέλεσμα. Κάντε το άλμα πίστης και εμπιστευθείτε ότι θα προσγειωθείτε στο σωστό μέρος. Αφήστε τη ζωή να είναι μια μεγάλη περιπέτεια! πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.