Αvατροπή ‘Β0ΜΒΑ’ Στην Υπόθεση Της Mικρής Tζωρτζίνας: Η Γεωργία Mπίκα «AΠΕΛΕΥΘΩΝΕΙ» Τηv Πισπιρίγκου Από Την Kεταμίvη (Ρics)

0
1973

Αvατροπή ‘Β0ΜΒΑ’ Στην Υπόθεση Της Mικρής Tζωρτζίνας: Η Γεωργία Mπίκα «AΠΕΛΕΥΘΩΝΕΙ» Τηv Πισπιρίγκου Από Την Kεταμίvη (Ρics)

Απίστευτες και ραγδαίες οι εξελίξεις.

Ένα «ναι» της ανακρίτριας Αθηνών αναμένει η νομική υπεράσπιση της προφυλακισμένης Πατρινής Ρούλας Πισπιρίγκου, για να επιχειρήσει, αν όχι πλήρη ανατροπή των μέχρι σήμερα επιβαρυντικών δεδομένων για τον…

Απίστευτες και ραγδαίες οι εξελίξεις.

Ίσως και σήμερα, το αίτημα για επανεξέταση του αίματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Της Τετάρτης! Συνάvτηση Με Παλιά Αγάπη «ΞΥΠΝΑ» Αvαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

Ένα «ναι» της ανακρίτριας Αθηνών αναμένει η νομική υπεράσπιση της προφυλακισμένης Πατρινής Ρούλας Πισπιρίγκου, για να επιχειρήσει, αν όχι πλήρη ανατροπή των μέχρι σήμερα επιβαρυντικών δεδομένων για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, τουλάχιστον μια πιθανότητα αμφισβήτησης του κατηγορητηρίου ανθρωποκτονίας από πρόθεση που τη βαραίνει.

Ίσως και σήμερα, το αίτημα για επανεξέταση του αίματος της 9χρονης, από την τελευταία της νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου και «έσβησε» στις 29 Ιανουαρίου, εφόσον απαντηθεί θετικά και που νομικά λέγεται πως είναι δικαίωμα της κατηγορουμένης, θα σημάνει μία επιπλέον καθυστέρηση στην πολύκροτη υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αν Ανήκεις Σε Αυτά, ΠΑΙΞE Γρήγoρα Tζόκερ! Αυτά Είvαι Τα 3 «ΤYXΕPA» Ζώδια Του Iουvίου

Tι προσδοκά η πλευρά της 33χρονης κατηγορούμενης, ζητώντας

εξέταση σε άλλα εργαστήρια της Ελλάδας και του εξωτερικού?

Η Γεωργία Μπίκα «οδηγός» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κυριακές ΧΩPΙΣ Αυτοκίνητο: Τα 3 NEA «Σκληρά» Μέτρα, Που Έρχοvται Στην Χώρα Για Την Εξοικονόμηση Eνέργειας

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι αμφιβολίες της πλευράς Πισπιρίγκου για τη εξέταση του Εργαστηρίου της Θεσσαλονίκης, στην οποία βρέθηκε η μεγάλη ποσότητα της θανατηφόρας κεταμίνης και ήταν αυτή που την κατέστησε κατηγορούμενη και την οδήγησε στον Κορυδαλλό, προέκυψαν μόλις το περασμένο σαββατοκύριακο, οπότε σε μία άλλη υπόθεση, αυτή της καταγγελίας βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη συμπρωτεύουσα, προέκυψε υπέρ των ισχυρισμών της πολύ διαφορετικά τοξικολογικά στοιχεία από αυτά του Εργαστηρίου «Ράικο» στο ΑΠΘ.

Ο δικηγόρος της 33χρονης μάνας, Όθων Παπαδόπουλος, δείχνει πλέον να πιστεύει

σε λάθος εκτίμηση για την κεταμίνη, που ενοχοποιεί την πελάτισσά του, κάτι που θα επιχειρήσει να διαπιστώσει, σε άλλα Εργαστήρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου Για Τρίγωvο Αφροδίτης-Πλoύτωνα! Kαρμικές «Συναvτήσεις» & Ξαφνικές Επαvασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

Ήδη έχει δεχθεί το αίτημα επανεξέτασης το υπερσύγχρονο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης, υπό τον καθηγητή Τσατσάκη, με παγκόσμια αναγνώριση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες της «Π», εφόσον απαιτηθεί και για ενίσχυση του αντίλογου της Ρούλας Πισπιρίγκου, ότι δηλαδή δεν έδωσε αυτή την κεταμίνη στο παιδί της, το αίμα δεν αποκλείεται να ταξιδέψει σε εξειδικευμένα Εργαστήρια του εξωτερικού, με κάθε νόμιμο μέσο και με κάθε ιατρικά αποδεκτή μεθοδολογία.

Σε επανεξέταση και τα φιαλίδια αίματος

Βάσει πληροφοριών της «Π», τον ίδιο δρόμο τη επανεξέτασης, στα Εργαστήρια Ηρακλείου και του εξωτερικού, θα πάρουν και τα φιαλίδια με αίμα της νεκρής Τζωρτζίνας από Καραμανδάνειο Πάτρας (ορός αίματος), 4 από το Νοσοκομείο Παίδων και 2 από το Ωνάσειο της Αθήνας, αφότου αναλυθούν τοξικολογικά από το Εργαστήριο «Ράϊκου». Μάλιστα, ο εντοπισμός δύο μήνες μετά την ποινική δίωξη της Πισπιρίγκου, χαρακτηρίζεται από τη νομική υπεράσπισή της… «τουλάχιστον περίεργη, που αναδεικνύει ένα προβληματικό σύστημα στην έρευνα»…Πηγή: pelop.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...