Ο Μάvος Δασκαλάκης ‘AΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ’ Την Πισπιρίγκου: «Η Pούλα Με Aπειλούσε Πως ΔΕΝ Θα Ξανάβλεπα Ποτέ Τα Παιδιά Μας» (Ρics)

0
1278

Ο Μάvος Δασκαλάκης ‘AΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ’ Την Πισπιρίγκου: «Η Pούλα Με Aπειλούσε Πως ΔΕΝ Θα Ξανάβλεπα Ποτέ Τα Παιδιά Μας» (Ρics)

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με αποσπάσματα της κατάθεσής του που βγήκε στη δημοσιότητα, ο Μάνος Δασκαλάκης περιέγραψε πώς έφθασε σε διάσταση με την σύζυγό του πριν τους θανάτους των παιδιών και του έλεγε η ίδια…

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα.

Η Ρούλα μου έλεγε πως δεν έπρεπε να χωρίσουμε.

Απαντήσεις σε όλα σχετικά με τους θανάτους των τριών παιδιών του, όπως τα βίωσε ο ίδιος, αλλά και την σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, έδωσε στη μαραθώνια κατάθεσή του στη Δίωξη Ανθρωποκτονιών πριν από περίπου τρεις εβδομάδες ο Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με αποσπάσματα της κατάθεσής του που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή Live News, ο Μάνος Δασκαλάκης περιέγραψε πώς έφθασε σε διάσταση με την σύζυγό του πριν τους θανάτους των παιδιών, τι του έλεγε η ίδια και απάντησε σε ερωτήσεις για το τέλος της Μαλένας, για τον θάνατο της Ίριδας 2 χρόνια μετά και την αντίστροφη μέτρηση στη ζωή της Τζωρτζίνας. Ο 30χρονος μίλησε για ώρες στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών και όπως είπε μετά το τέλος της κατάθεσης, αισθάνθηκε λύτρωση…

Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

«Είδα κάποια like στο προφίλ της στο facebook από κάποιον που τον ήξερα κι εγώ. Αργότερα είδα τυχαία ότι η Ρούλα τον έψαξε κιόλας στο facebook. Κατάλαβα ότι μάλλον κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Έτσι αποφάσισα να μιλήσω στη Ρούλα και να της πω ότι έχω καταλάβει τι γίνεται.

Πράγματι της είπα ότι ήξερα για αυτόν τον (…) και τελικά εκείνη παραδέχθηκε ότι είχε κάνει παράλληλη σχέση μαζί του για κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά από αυτό εγώ της είπα ότι θα χωρίσουμε, γιατί αυτό που είχε κάνει δεν μπορούσα να το συγχωρήσω.

Η Ρούλα μου έλεγε πως δεν έπρεπε να χωρίσουμε αλλά εγώ είχα πάρει ήδη

την απόφασή μου. Εκείνη άρχισε να με απειλεί πως αν χωρίζαμε δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά τα παιδιά μας και θα διεκδικούσε ό,τι περιουσιακό στοιχείο είχαμε, δηλαδή ένα αμάξι και δύο μηχανάκια» ανέφερε.

«Πιστεύω ότι αγαπούσε τα παιδιά μας όπως τα αγαπούσα και εγώ. Βέβαια οι εξελίξεις στην υπόθεση της Τζωρτζίνας ανατρέπουν όλα όσα είχα στο μυαλό μου για τη γυναίκα αυτή. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, μέχρι τώρα τουλάχιστον, η Ρούλα φαίνεται ότι έδωσε την ουσία αυτή που σκότωσε την Τζωρτζίνα.

Δεν θέλω προς το παρόν να πάρω κάποια θέση, για το τι μπορεί να έγινε με τους θανάτους της Μαριλένας και της Ίριδας και αναμένω τα στοιχεία, γιατί μόνο με αυτά θα αποδειχτεί πως πέθαναν έτσι ξαφνικά και αν ο θάνατος τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια» υποστήριξε…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...