«Το Xτύπημα Θα Είvαι Πιο Ισχυpό»: Η Πpόβλεψη Του Mπιλ Γκέιτς Για Nέα Aπειλή Πoλύ ΠIO Θαvατηφόρα Απ’ Τοv Cονid-19

0
325

«Το Xτύπημα Θα Είvαι Πιο Ισχυpό»: Η Πpόβλεψη Του Mπιλ Γκέιτς Για Nέα Aπειλή Πoλύ ΠIO Θαvατηφόρα Απ’ Τοv Cονid-19

Συγκλονίζει η νέα πρόβλεψη του Μπιλ Γκέιτς.

Είχε προβλέψει τον κορωνοϊό, τώρα προβλέπει κάτι ακόμα πιο επικίνδυνο. Αν για κάτι δεν μπορεί να επικριθεί ο Μπιλ Γκέιτς είναι για την ικανότητα του να βλέπει μπροστά από το «τώρα». Όσο και να τον κατηγορούν….

Συγκλονίζει η νέα πρόβλεψη του Μπιλ Γκέιτς.

Είχε προβλέψει τον κορωνοϊό, τώρα προβλέπει κάτι ακόμα πιο επικίνδυνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Tης Παρασκευής! Παλιά Ερwτικά Πάθη «Xτυπούν» Πάλι Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Αν για κάτι δεν μπορεί να επικριθεί ο Μπιλ Γκέιτς είναι για την ικανότητα του να βλέπει μπροστά από το «τώρα».

Όσο και να τον κατηγορούν για διάφορα συνωμοτικά και υποχθόνια σχέδια, το μόνο πραγματικό περιστατικό που τον συνδέει με τον κορωνοϊό, είναι ότι είχε προβλέψει προ εξαετίας τη δοκιμασία που περνάει τώρα η ανθρωπότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eυχάριστα NΕΑ Για Βλάχo-Τριανταφυλλίδου: To Ανακοivωσαν Δημόσια & Έπεσαν «Bρoχή» Oι Eυχές (Pic)

Ήταν το 2015 όταν ο ιδρυτής της Microsoft προφήτεψε την εξάπλωση μίας πανδημίας,

κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Ted Talk, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που διοργανώνει συνέδρια με σκοπό τη διάδοση ιδεών που αξίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Tο Τετράγωvο Αφροδiτης-Ουραvού MAΣ ‘Kρύβει’ Tαραχές: Σκληpά Λόγια, «Pήξεις» Και Xωρισμoi Γι’ Αυτά Τα 3 Ζώδια

Ο Γκέιτς είχε εκτιμήσει τότε ότι ένας ιός θα μπορούσε να προσβάλει τον άνθρωπο και μάλιστα με άμεσο και εύκολο τρόπο, όσο εκείνος θα βρίσκεται στο αεροπλάνο ή σε ένα κατάστημα, προειδοποιώντας παράλληλα για το γεγονός ότι ο πλανήτης δεν ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει μία θανατηφόρα πανδημία.

Τώρα, o 65χρονος μεγιστάνας, επανέρχεται με νέες προβλέψεις και είναι εξίσου… κινδυνολόγος με την τελευταία φορά που αναφέρθηκε στις απειλές που μπορεί να αντιμετωπίσει προσεχώς η ανθρωπότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nόμιζαv Πως «Avέβασε» Mια Aπλή Selfie Mε Tην Φiλη της! Μoλις Tην Πpόσεξαν Kαλύτεpα, Kάλεσαν Aμέσως Aστυvομία (Pic)

Σε διαδικτυακή συνέντευξη του, ο Γκέιτς δε παρέλειψε να ξεστομίσει το «σας τα λέγα»,

για το οποίο ωστόσο τόνισε ότι δεν περηφανεύεται, αφού «δεν μου δημιουργεί όμορφο συναίσθημα να σας λέω κάτι τέτοιο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση MAΣ Πρoειδoπoιεί Για Iούλιο: Ερwτικές Eπιστρoφές «Avαστατώνουν» Τη Zωή Σε Aυτά Τα 5 Ζώδια

Το κεντρικό ζήτημα ήταν πάντως το επίπεδο προετοιμασίας των κοινωνιών για μελλοντικούς κινδύνους και ο Αμερικανός διανοούμενος δεν είχε ενθαρρυντικές απαντήσεις για αυτό, θεωρώντας ότι η «κλιματική αλλαγή» και η «βιοτρομοκρατία» θα μπορούσαν να τις αιφνιδιάσουν με ανάλογο του Sars-Cov-2 τρόπο.

«Υπάρχουν πολλές μολυσματικές ασθένειες του αναπνευστικού, οι οποίες μάλιστα είναι πολύ τρομακτικές γιατί μπορείς να προσβληθείς οπουδήποτε. Η μία έχει να κάνει με την κλιματική αλλαγή. Ο απολογισμός των θανάτων θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος από αυτόν που έχουμε στην πανδημία», εκτίμησε κατόπιν σχετικής ερώτησης ο Γκέιτς, προτού αναφερθεί σε έναν τεχνικά κατασκευασμένο ιό. «Θα μπορούσε να δημιουργηθεί από κάποιον που θα ήθελε να προκαλέσει μία καταστροφή. Η αντιμετώπιση ενός τέτοιου ιού θα είναι πιο δύσκολη από αυτή μίας επιδημίας που προέρχεται από τη φύση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Mου Tο Ζώδιο Σoυ Nα Σου Πω, ΠΟΙΟ Ζώδιο Είvαι Tελικά Tο «Άλλo Σoυ Mισό»

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά, οι προειδοποιήσεις του Γκέιτς, τουλάχιστον σε ότι αφορά την κλιματική αλλαγή, θα πιάσουν τόπο… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...