Θρiλερ Πάτρας- Μόλις Αvακοινώθηκε: «Είvαι YΠΟΠΤΟΣ Και Ο Mάvος Δασκαλάκης» (Ρics)

0
7331

Θρiλερ Πάτρας- Μόλις Αvακοινώθηκε: «Είvαι YΠΟΠΤΟΣ Και Ο Mάvος Δασκαλάκης» (Ρics)

Καταιγιστικές φαίνεται να είναι εξελίξεις.

Mάλιστα, σχετικά με την στάση της αστυνομίας στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη υπογράμμισε ότι, «η αστυνομία δεν έκανε καλά την δουλειά της, διότι τα άτομα που είχαν την ευθύνη…

Καταιγιστικές φαίνεται να είναι εξελίξεις.

Έρχεται και νέο αίτημα εκταφής στην υπόθεση.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος εκεί που εστίασε την προσοχή του είναι στο αίτημα της εκταφής, γιατί, όπως είπε ίδιος τώρα είναι η στιγμή που μπορεί να το στηρίξει με στοιχεία και με νομικά επιχειρήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για Σύvοδο Αφροδίτης-Πλoύτωνα: Oικονομική «Καταστpοφή» Για Ζυγούς, Υδροχόους & Άλλα 2 Ζώδια

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «το πόρισμα των ιατροδικαστών Καλόγρηα – Καρακούκη για τις τρεις δολοφονίες ανοίγει τον δρόμο και για την έρευνα του θανάτου της σπιτονοικοκυράς».

Στο κάδρο των ερευνών και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Καταιγιστικές φαίνεται να είναι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και για το ζήτημα της σπιτονοικοκυράς, καθώς μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» ο δικηγόρος της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, επιβεβαίωσε ότι σήμερα κατατίθεται η δικογραφία για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Ερωτηθείς για το πού επιθυμεί να εστιάσει και τί ερευνά με το αίτημα της εκταφής απάντησε:

«Επιθυμούμε να ενημερωθούμε σχετικά με την συνταγογράφηση των φαρμάκων της αποθανούσας, Ευγενίας Κούτρας, ώστε να δούμε εάν υπήρχε εγκατάλειψη είτε με πράξη είτε με παράλειψη, δηλαδή να λαμβάνει χάπια που δεν έπρεπε ή εάν δεν λάμβανε χάπια που έπρεπε να λαμβάνει».

Σαφής επιδίωξη της οικογένειας Κούτρα μέσα από το αίτημα της εκταφής

είναι η διασφάλιση ότι η γυναίκα έφυγε λόγω παθολογικών αιτιών.

Σχετικά με την στάση της αστυνομίας στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη ο κ. Θεοδωρόπουλος υπογράμμισε ότι, «η αστυνομία δεν έκανε καλά την δουλειά της, διότι τα άτομα που είχαν την ευθύνη της φροντίδας της σπιτονοικοκυράς και ο φυσιοθεραπευτής της, αστυνομία δεν τα αναζήτησε ποτέ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> ΝΕ0 Lockdown: Τα 3 «Σκληpά» Μέτρα Που ‘ΦΕΡΝΕΙ’ Στην Χώρα Το Κλεiσιμο Της Στρόφιγγας Από Τον Πoύτιν

Σχετικά με την ιατροδικαστική έρευνα της Ευγενία Κούτρα, ο δικηγόρος της οικογένειας αποκάλυψε ότι με επικοινωνία που είχε με ιατροδικαστές προκύπτουν νέα στοιχεία για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι, κατά την άποψή του, στο κάδρο των ερευνών για το ζήτημα του θανάτου της σπιτονοικοκυράς θα πρέπει να «μπει» και ο Μάνος Δασκαλάκης…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...