Θλiψη: Πέθαvε Γvωστός Έλληvας Ηθοποιός

0
651
ηθοποιός, https://pagelife.gr/

Θλiψη: Πέθαvε Γvωστός Έλληvας Ηθοποιός

Θλίψη στο καλλιτεχνικό χώρο.

Ο γνωστός ηθοποιός τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ νοσηλεύτηκε για αρκετό διάστημα σχεδόν παράλυτος στο νοσοκομείο του Ρίου. Ο ίδιος σε συνέντευξή του τον Ιούνιο στην Espresso…

Ο γνωστός ηθοποιός τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας,

ενώ νοσηλεύτηκε για αρκετό διάστημα σχεδόν παράλυτος στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του τον Ιούνιο στην Espresso, είχε δηλώσει: «Δεν έχω καμία ελπίδα… Το ξέρω πως δεν θα ξανασηκωθώ στα πόδια μου ποτέ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Επιτέλους! Mακρυπoύλια-Χατζηγιάvvης: Το «Γεγοvός» Πoυ Περιμέvαμε Kαιρό Nα δoύμε

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης

Την είδηση του 8ανάτου του Γιάννη Γούτη έκανε γνωστή η ηθοποιός Καίτη Φίνου.

«Τον Γιάννη τον γνώριζα από την δεκαετία του 80. Ηθοποιός και τραγουδιστής. Πολλές φορές βρεθήκαμε στο πλατό και σε πίστα. Ήρεμος, λιγομίλητος… Χαθήκαμε και τον είδα όταν πήγα να μείνω στο σπίτι του ηθοποιού.

Και εκεί λιγομίλητος να κερδίζει την κιθάρα του, να τραγουδάει και μόνος του πολλές φορές… Και πριν λίγο καιρό μαθαίνουμε πως είναι βαριά… Και σήμερα Γιάννη Γούτη βύθισες το σπίτι του ηθοποιού στο πένθος… Καλό ταξίδι Γιάννη μου», έγραψε η ηθοποιός αποχαιρετώντας τον καλό της φίλο και συνάδελφο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Επιτέλoυς «Γυρiζει» ο Τρoχός Πριν Bγει το 2019: Τα 4 Ζώδια Πoυ θα Bρούν Φέτoς τον Mεγάλο Έpwτα

Ο Γιάννης Γούτης έπαιξε σε αρκετές κινηματογραφικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’80, όπως «Ο Άγιος Πρεβέζης», «Ο μεγάλος παραμυθάς», ενώ στην τηλεόραση συμμετείχε σε σειρές, όπως «Της Ελλάδος τα παιδιά» και «Ελλάς το μεγαλείο σου»….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...