«Χριστίvα Παπαδέλλη Τέλoς»: Ζευγάρι Με Πασίγνωστη Παiκτρια Του GNΤΜ Ο Xρήστος Μάστοpας! Οι Πρώτες Φωτo (Pics)

0
1805

«Χριστίvα Παπαδέλλη Τέλoς»: Ζευγάρι Με Πασίγνωστη Παiκτρια Του GNΤΜ Ο Xρήστος Μάστοpας! Οι Πρώτες Φωτo (Pics)

Για ακόμα μία φορά, η Soula δεν κρατήθηκε…

Ένα νέo ειδύλλιο αποκάλυψε η Soula Glamorous, η οποία μάλιστα δε δίστασε να δημοσιεύσει και κοινές φωτογραφίες των δύο πρωταγωνιστών της ιστορίας. Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια…

Για ακόμα μία φορά, η Soula δεν κρατήθηκε.

Eντυπωσιακή είναι η νέα σύντροφος του τραγουδιστή.

Ένα νέo ειδύλλιο αποκάλυψε η Soula Glamorous, η οποία μάλιστα δε δίστασε να δημοσιεύσει και κοινές φωτογραφίες των δύο πρωταγωνιστών της ιστορίας.

Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του GNTM, φαίνεται να είναι η νέα σύντροφός του τραγουδιστή, σύμφωνα με μαρτυρίες από τους ακόλουθους της Soula Glamorous που ανάρτησε η ίδια σε stories της.

Τους έδωσε στεγνά η Soula Glamorous

Πριν από μερικές εβδομάδες η Χριστίνα Παπαδέλλη είχε αναφέρει σε βίντεο στο κανάλι της Έλενας Κρεμλίδου πως είναι μόνη και πως έχει καιρό που χώρισε.

Η σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα έχει λάβει τέλος αρκετούς μήνες και τώρα ο τραγουδιστής από τις Μέλισσες φαίνεται πως έχει βρει αγκαλιά σε άλλο μοντέλο και δη από το GNTM.

Η εντυπωσιακή Γαρυφαλλιά Καλληφώνη, φαίνεται να είναι πλέον η νέα σύντροφός του τραγουδιστή, σύμφωνα με μαρτυρίες από τους ακόλουθους της Soula Glamorous που ανάρτησε η ίδια σε stories της.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν, οι δυο τους βρίσκονται στη Χαλκιδική και έχουν εθεαθή να διασκεδάζουν μαζί στα κλαμπ της περιοχής ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, οι μαρτυρίες αναφέρουν πως τους είδαν να φεύγουν με το ίδιο αμάξι και να πηγαίνουν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Το περιοδικό «ΟΚ!» επίσης, φέρνει στο φως και την πρώτη φωτογραφία που τους απαθανατίζει μαζί σε κάποιο κλαμπ στην Καλλιθέα Χαλκιδικής… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...