Συγκλονίζει Η Τpαγική «Προφητεiα» Του Γιώργου Γεvvηματά Για Τη Κόpη Tου Φώφη

0
130

Συγκλονίζει Η Τpαγική «Προφητεiα» Του Γιώργου Γεvvηματά Για Τη Κόpη Tου Φώφη

Συγκλονίζει στην κυριολεξία η «προφητεiα» του.

Δυστυχώς, ο εφιάλτης του καρκίνου που «χτύπησε» την οικογένεια της Φώφης Γεννηματά επέστρεψε στη ζωή της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, κόβοντας το νήμα και της δικής της ζωής, με τρόπο σκληρό και αναπάντεχο…

Συγκλονίζει στην κυριολεξία η «προφητεiα» του.

Δυστυχώς, ο εφιάλτης του καρκίνου που «ξαναχτύπησε»

Τι είχε δηλώσει για την κληρονομικότητα της ασθένειας, μερικά χρόνια πριν πεθάνει νικημένος από καρκίνο του πνεύμονα, ο Γιώργος Γεννηματάς;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Οι Ερwτικές Προβλέψεις Νέας Eβδoμάδας: Ξαφvική Eπαvασύνδεση «ΣΠAEI» Το Πάγo Για 5 Ζώδια

Δυστυχώς, ο εφιάλτης του καρκίνου που «χτύπησε» την οικογένεια της Φώφης Γεννηματά επέστρεψε στη ζωή της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, κόβοντας το νήμα και της δικής της ζωής, με τρόπο σκληρό και αναπάντεχο.

Η ίδια είχε ταλαιπωρηθεί πολύ από τον πόνο της απώλειας των γονέων της,

Γεώργιου Γεννηματά και της συζύγου του Κάτιας, ενώ από την ίδια ασθένεια προσβλήθηκε και η θεία της, αδελφή της μητέρας της.

Αφού δοκιμάστηκε βλέποντας τα αγαπημένα της πρόσωπα να αφήνουν την τελευταία τους πνοή νικημένα από τον καρκίνο, η Φώφη Γεννηματά βρέθηκε αντιμέτωπη με το «τέρας» και απέδειξε δίνοντας την πιο γενναία μάχη της ζωής της ότι δεν θα το βάλει κάτω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Μεγάλο «Φάoυλ» Του Γιώpγου Κύpτσου: Η Αvάρτηση Για Την Φώφη Γενvηματά Που Έφεpε «Θύελλα» Αvτιδράσεων (Pic)

«Ο χαμός, η απουσία, η απώλεια, το κενό, όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι πάντα το ίδιο έντονα. Αυτά που μαλακώνουν είναι οι δυσάρεστες αναμνήσεις, οι δύσκολες στιγμές. Αυτά τα πράγματα φεύγουν και αυτά που διατηρεί κανείς είναι τα θετικά» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πριν από δέκα χρόνια στον Νίκο Χατζηνικολάου, μιλώντας για το πόσο δοκιμάστηκαν εκείνη και η αδερφή της όταν έχασαν τους γονείς της.

Η κληρονομικότητα πάντα τρόμαζε την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, η οποία δεν παρέλειπε ποτέ

το απαραίτητο check up και έστελνε ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη σε όλες τις γυναίκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κώστας Λεφάκης Προειδοπoιεί Για Αφροδiτη Στον Tοξότη: Αvέλπιστη ‘ΤYXH’ Σε Εpwτικά-Oικονομικά Γι’ Αυτά Τα 6 Ζώδια

Πριν από 13 χρόνια όμως και λίγα χρόνια αφότου είχε φέρει στον κόσμο την μικρότερη κόρη της, η Φώφη Γεννηματά διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και μετάσταση σε οστό. Η πολιτικός βρέθηκε αντιμέτωπη με την ίδια ασθένεια που «χτύπησε» την οικογένεια της. Η Φώφη Γεννηματά υπεβλήθη σε αφαίρεση όγκου στην Αθήνα και στη συνέχεια ταξίδεψε στην Αμερική για να υποβληθεί θεραπεία. Είχε βγει νικήτρια στην πρώτη μάχη και κανείς δεν φανταζόταν ότι ο «εφιάλτης» θα επιστρέψει μερικά χρόνια μετά και τελικά θα κόψει το νήμα της ζωής της στα 57 της χρόνια.

Για αυτή την κληρονομικότητα που η Φώφη φοβόταν ότι θα αντιμετωπίσει, είχε μιλήσει πριν πολλά χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της, ο Γιώργος Γεννηματάς, μερικά χρόνια πριν πεθάνει νικημένος από καρκίνο στον πνεύμονα. Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό συντάκτη, Γιάννη Πολίτη, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, ο πατέρας της Φώφης Γεννηματά του είχε αναφέρει τότε: «Γιάννη, επειδή αφήνω κληρονομιά στα παιδιά μου αυτή την ασθένεια, να προσέχεις κι εσύ, να εξετάζεσθε όλοι» ανέφερε.

Πατέρας και κόρη

Δραματική σύμπτωση ωστόσο παραμένει το γεγονός ότι, η Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου του μαστού… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...