Στη Δημοσιότητα Ο «Τιμoκατάλoγος» Της Ιωάvvας Τούvη! To Πιστεύεται ή Oχι, ΑΥTEΣ Είvαι Oι Tιμές της. (Pic)

0
170

Στη Δημοσιότητα Ο «Τιμoκατάλoγος» Της Ιωάvvας Τούvη! To Πιστεύεται ή Oχι, ΑΥTEΣ Είvαι Oι Tιμές της. (Pic)

Xιλιόμετρα πίσω τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showdiz.

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, για το πόσες χιλιάδες ευρώ κερδίζει. Είναι γεγονός ο τιμοκατάλογος των υπηρεσιών της Ιωάννας Τούνη, η οποία αυτή τη στιγμή θεωρείται η πλέον καλοπληρωμένη…

To πιστεύεται ή όχι, αυτές είναι οι τιμές της.

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, ο τιμοκατάλογος της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου: Εpwτικές Πρoβλέψεις Nέας Eβδομάδας! Φτάvουν Kαρμικές «Συναvτήσεις» & Επαvασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

Στη δημοσιότητα δόθηκε ο τιμοκατάλογος των διαδικτυακών υπηρεσιών της Ιωάννας Τούνη, η οποία αυτή τη στιγμή θεωρείται η πλέον καλοπληρωμένη influencer της Ελλάδας.

Aφήνοντας πολλά χιλιόμετρα πίσω τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showdiz -όπως θα δείτε στη λίστα πιο κάτω- η Ιωάννα Τούνη κάνει την διαφορά.

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eικόvες Aπόλυτης Ντpοπής: «Pημάζει» O Tάφoς Τoυ Ψάλτη 4 Xρόvια Mετά Τον Θάvατo Τoυ (Pics)

To «Πρώτο Θέμα» δημοσιεύει σήμερα το απαντητικό μήνυμα της Ιωάννας Τούνη στις

εταιρείες που ενδιαφέρονται για συνεργασία μαζί της, στο οποίο παρουσιάζονται αναλυτικά οι χρεώσεις υπηρεσιών, με την ίδια να τονίζει πως οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α ο οποίος προστίθεται μετά.

Ιδού το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη στις εταιρείες που την προσεγγίζουν:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τηv «Παράτησε» Για ΧΑPH Tης Eλένης: Αυτή Είvαι Η Πpώηv Τoυ Πανταζόπουλου Πoυ Ξετpελαίνει Aκόμα & Σήμεpα Τoυς Aντρες (Pics)

Το κόστος των υπηρεσιών:

«Καλησπέρα θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας, για διευκόλυνση σας παραθέτω ένα ενδεικτικό τιμοκατάλογο υπηρεσιών προβολής μέσω του λογαριασμού μου @j.touni στο instagram.

Για ένα post – φωτογραφία στον προσωπικό μου λογαριασμό καθώς και ένα story το κόστος ανέρχεται στα 1200 € + Φ.Π.Α.

H τιμή για κάθε αυτόνομο story (15 δευτερόλεπτα χωρίς Swipe up) είναι στα 350 € + ΦΠΑ.

*Τα stories μου βλέπουν καθημερινά παραπάνω από 300.000 άτομα μέσα στο εικοσιτετράωρο (που είναι η διάρκεια online του κάθε story στο instagram)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτός Είναι Ο Άvτρας Που «Eκλεψε» Την Καpδιά Της Δέσποιvας Βανδή! Εικόvες Ντoκουμέvτο (Pics)

Προσθήκη Swipe up + 50 €

Προσθήκη εκπτωτικού κωδικού + 50 €

Πακέτο διαγωνισμού

Όσον αφορά το διαγωνισμό έχω διαμορφώσει το εξής πακέτο που έχει αποδειχθεί και το πιο αποδοτικό το κόστος ανέρχεται στα 5000 € + ΦΠΑ.

Το πακέτο giveaway περιέχει ένα post – φωτογραφία διαγωνισμού καθώς και 25 συνοδευτικά προωθητικά story.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτός Είναι Ο Άvτρας Που «Eκλεψε» Την Καpδιά Της Δέσποιvας Βανδή! Εικόvες Ντoκουμέvτο (Pics)

Τα giveway αναμένεται να αυξήσει τους ακόλουθους της σελίδας της εταιρείας σας στο instagram πάνω από 30.000 έως 90.000 και ο προτεινόμενος χρόνος διάρκειας διαγωνισμού είναι δύο εβδομάδες.

Στο προφίλ μου διεξάγεται μόνο ένας μεγάλος διαγωνισμός κάθε φορά οπότε και πρέπει να κλείσουμε νωρίτερα για να έχουμε ελεύθερη ημερομηνία!

Συνήθως τα δώρα παίζουν μεγάλο ρόλο στην απόδοση του διαγωνισμού οπότε θα συζητήσουμε μαζί σχετικά με το μείγμα των δώρων ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Σίγουρα το δώρο των νικητών θα πρέπει να ξεπερνά τα 3000 € σε σύνολο.

Τέλος για να φτάσουμε να διεξάγουμε ένα διαγωνισμό στο προφίλ μου θα πρέπει να έχουν προηγηθεί κάποια story ή post – φωτογραφίες, ώστε να είναι πιο οικεία η εταιρεία σας στο κοινό μου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Miα Κομμώτρια «Πρoδωσε» Tην Eγκυμoσύvη Της Ελέvης Μεvεγάκη! Η Eικόvα Nτoκoυμέvτo (Pic)

Ότι και να επιλέξετε από τις τρεις παραπάνω υπηρεσίες έχετε τη δυνατότητα να αναδημοσιεύσετε το υλικό που θα ποστάρω ίδια στο instagram ή το facebook της εταιρείας σας.

Για οτιδήποτε άλλο, π.χ ενημέρωση για εκπτώσεις και ειδικές τιμές, χορηγούμενές, ειδικά banners σε e-shop, εκπτωτικούς κωδικούς κλπ, θα πρέπει να συζητήσουμε περαιτέρω ώστε να βρούμε το σχετικό πλαίσιο συνεργασίας.

Είμαι στη διάθεσή σας να σας στείλω και τα στατιστικά του λογαριασμό μου στο instagram ώστε να διαπιστώσετε κι εσείς την δυναμική της πιθανής συνεργασίας. Επίσης να γνωρίζετε πως διατηρώ και αρκετά δυνατά κανάλια στο Tik Tok και YouTube»… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...