Σπάvε Ταμεiα Στα Stradivarius: Αvάρπαστα Τα ‘Στιλάτα’ Φλατ Πέδιλα! Κοστiζουν Μόvο 26 Eυpώ

0
171

Σπάvε Ταμεiα Στα Stradivarius: Αvάρπαστα Τα ‘Στιλάτα’ Φλατ Πέδιλα! Κοστiζουν Μόvο 26 Eυpώ

Θα τα φοράς παντού όλο το καλοκαίρι.

Ένας από τους λογούς για τους οποίους αγαπάμε το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε από το πρωί ως το βράδυ τα άνετα και στιλάτα πέδιλά μας. Είναι η εποχή του χρόνου που νιώθουμε ξανά την ελευθερία που χαρίζουν τα ανοιχτά φλατ…

Θα τα φοράς παντού όλο το καλοκαίρι.

Κάθε χρόνο αναζητάμε το τέλειο ζευγάρι σανδάλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αισθηματικές Πρoβλέψεις Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Eπαvασύvδεση Φέρvει Τα «Πάvω-Kάτω» Στη Zωή Για 5 Ζώδια

Ένας από τους λογούς για τους οποίους αγαπάμε το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε από το πρωί ως το βράδυ τα άνετα και στιλάτα πέδιλά μας. Είναι η εποχή του χρόνου που νιώθουμε ξανά την ελευθερία που χαρίζουν τα ανοιχτά φλατ.

Ιδανικά τα θέλουμε φλατ, μίνιμαλ και κομψά, έτσι ώστε να μπορούμε να τα φορέσουμε με τα πάντα. Από τα αέρινα φορέματά μας μέχρι τις λινές παντελόνες και τα cropped denim παντελόνια μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ώρα Προvομίων: Aυτά Είναι Τα 5 Μέpη, Πoυ ΔEN Θα Μπoρούν Να Μπoυν Όσoι Δεν Είvαι Εμβoλιασμέvοι

Αυτήν την φορά, δε χρειάστηκε να ψάξουμε πολύ στο διαδίκτυο για να τα βρούμε.

Σε μια διαδικτυακή βόλτα, εντοπίσαμε στα Stradivarius ένα ζευγάρι φλατ πέδιλα, τα οποία είναι οικονομικά και κομψά και μάλιστα βγαίνουν σε δύο βασικά χρώματα: το μπεζ και το μαύρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> To Eξάγωvο Σελήvης-Ποσειδώvα ‘Φέρvει’ Avατpoπές Στα Aισθηματικά: Epwτικές «Eπιστροφές» Αιφvιδιάζουν Aυτά Τα 5 Ζώδια

Έχουν αλυσίδα στο πάνω μέρος του παπουτσιού, μια λεπτομέρεια που, όπως έχουμε σημειώσει σε παλιότερο άρθρο μας είναι η αγαπημένη της Βικτόρια Μπέκαμ. Η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας έχει επιλέξει για την κολεξιόν της την προσθήκη αλυσίδων στα παπούτσια της και τα συνδυάζει με όλα της τα ρούχα: από μακριά φορέματα και pencil φούστες μέχρι τζιν και κοστούμια.

To καλοκαίρι δεν θέλουμε πολλά.

Ένα δροσερό φόρεμα, ένα κολακευτικό μαγιό και ένα ζευγάρι άνετα και κομψά πέδιλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δολοφοvία Γλυκά Νεpά: Εκεi Ήταν «Μπλεγμέvος» Ο Πιλότoς! Το Eμαθε Η Καpολάιν & Έτσι Την Σκoτωσε

Οι γυναίκες ορκίζονται στην άνεση των φλατ και σίγουρα αυτά τα πέδιλα από τα Stradivarius θα γίνουν must have επιλογή για τις εμφανίσεις μας στο γραφείο, το νησί, αλλά και την πόλη.

Δείχνουν formal χωρίς να κουράζουν το πόδι, συνδυάζονται τέλεια με total black, με σορτς, αλλά και μια σικάτη μίντι φούστα. Τα κομψά φλατ από τα Stradivarius φοριούνται από το πρωί στο γραφείο ως και τη βραδινή έξοδο χάρη στη glam λεπτομέρεια της αλυσίδας…πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Ανακοίνωση Για Nέο Lοckdοwn: Aυτές Εivαι Οι 4 Πεpιοχές Πoυ Κιvδυνεύουν Λoγω Mετάλλαξης Δέλτα

Τα φλατ πέδιλα με αλυσίδα από τα Stradivarius που κοστίζουν 25.99 ευρώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...