Σκληpό «Mπλόκο» Από Δευτέρα 13/9: Τα 4 Μέρη Που ΔEN Θα Mποpούν Nα Mπαίvουν Πλέoν Oι Avεμβολίαστοι

0
27

Σκληpό «Mπλόκο» Από Δευτέρα 13/9: Τα 4 Μέρη Που ΔEN Θα Mποpούν Nα Mπαίvουν Πλέoν Oι Avεμβολίαστοι

Κλείνουν και τα τελευταία «παραθυράκια» ελευθερίας.

Αλλάζει από Δευτέρα η καθημερινότητα των ανεμβολίαστων. Τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ την ημέρα που ανοίγουν τα σχολεία, στις 13 Σεπτεμβρίου. Προ των πυλών βρίσκονται νέα μέτρα…

Κλείνουν και τα τελευταία «παραθυράκια» ελευθερίας.

Αλλάζει από Δευτέρα η καθημερινότητα των ανεμβολίαστων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φτάvουν Mέγαλα ‘Δpάματα’ Γι’ Aυτα Τα 6 Ζώδια: Σκληpά Λoγια, «Pήξεις» & Xωρισμoi Μέσα Στο Φθιvόπωρο

Τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ την ημέρα που ανοίγουν τα σχολεία, στις 13 Σεπτεμβρίου.Προ των πυλών βρίσκονται νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους. Τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ την ημέρα που ανοίγουν τα σχολεία στις 13 Σεπτεμβρίου.

Προ των πυλών βρίσκονται νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους. Τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ την ημέρα που ανοίγουν τα σχολεία στις 13 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τον Bρήκαν, Παpά Τις «Πpοσπάθειες» Tου Πιλότoυ: ΝEA Σύλληψη Για Tο Eγκλημα Στα Γλυκά Νεpά (Pic)

Τα μέτρα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την υποχρεωτικότητα διενέργειας 2 rapid test

για όσους εργαζόμενους δεν εχουν εμβολιαστεί, σε δημόσιο και ιδιωτικό το τομέα, με δικά τους έξοδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Η Αφροδiτη Στον Σκοpπιό & Φέρvει Aλλαγές: Ερwτικές Επιστρoφές «Διεκδικoύν» Το Παρόv Σε 5 Ζώδια

Πιο αναλυτικά:

Από τις 13/9 οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα πρέπει να κάνουν ένα υποχρεωτικό rapid test αντιγόνου την εβδομάδα με δαπάνη του ιδίου του εργαζομένου, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 10 ευρώ.

Οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί και ακαδημαϊκοί, καθώς και εργαζόμενοι σε τουρισμό, εστίαση, τηλεοπτικές, κινηματογραφικές, θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραγωγές, θα πρέπει να κάνουν 2 υποχρεωτικά rapid test αντιγόνου την εβδομάδα με δαπάνη του ιδίου του εργαζομένου. Τα τεστ θα ελέγχονται με την εφαρμογή covid free app από τον εργοδότη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Παγώvει Tο Aίμα: Η Ιωάvvα Δείχvει Για ΠΡΩΤΗ Φοpά Tο Πpόσωπό Της Mετά Tην Φpικτή Eπiθεση Mε Tο Bιτpιόλι (Pics)

Οι μαθητές θα πρέπει να κάνουν 2 σελφ τεστ την εβδομάδα που διατίθενται δωρεάν.

 

Οι ανεμβολίαστοι φοιτητές θα πρέπει να κάνουν 2 υποχρεωτικά rapid test αντιγόνου την εβδομάδα με δαπάνη του ιδίου του φοιτητή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φτάvουν Mέγαλα ‘Δpάματα’ Γι’ Aυτα Τα 6 Ζώδια: Σκληpά Λoγια, «Pήξεις» & Xωρισμoi Μέσα Στο Φθιvόπωρο

Οι ανεμβολίαστοι ταξιδιώτες υποχρεούνται σε 1 εργαστηριακό rapid test 48 ώρες πριν το ταξίδι. Οι ανήλικοι ταξιδιώτες μέχρι 12 ετών θα πρέπει να έχουν κάνει self test έως 48 ώρες πριν το ταξίδι.

Τα rapid test θα γίνονται σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Διευκρινίζεται πως οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test σε δημόσιες δομές. Οι ΚΟΜΥ θα μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο από εμβολιασμένους ή ανθρώπους με συμπτώματα.

«Μπλόκο» στους ανεμβολίαστους

Οι κλειστοί χώροι διασκέδασης θα είναι προσβάσιμοι μόνο για εμβολιασμένους

ή νοσήσαντες μέχρι έξι μήνες πριν. Έλεγχος βεβαίωσης νόσησης ή εμβολιασμού θα γίνεται στην είσοδο της επιχείρησης με την εφαρμογή covid free app. Οι κλειστοί χώροι θα λειτουργούν στο 100% της χωρητικότητάς τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Η Κοκαΐvη Ήταv Tου Συvτρόφου Της»: Αvατροπή Στην Υπόθεση Της Έλεvας Πολυχpονοπούλου (Pic)

Οι κλειστοί και ανοιχτοί χώροι άθλησης θα είναι προσβάσιμοι μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες μέχρι έξι μήνες πριν. Έλεγχος βεβαίωσης νόσησης ή εμβολιασμού θα γίνεται στην είσοδο του αθλητικού χώρου με την εφαρμογή covid free app.

Οι κλειστοί χώροι θεάτρων, σινεμά, μουσείων και αρχαιολογικών χώρων είναι ανοιχτοί για εμβολιασμένους και νοσήσαντες έως 6 μήνες από τη διάγνωση και ανεμβολίαστους που έχουν πραγματοποιήσει εργαστηριακό rapid test αντιγόνουν έως 48 ώρες πριν. Έλεγχος θα γίνεται στην είσοδο της επιχείρησης.

Τα κλειστά γυμναστήρια θα λειτουργούν για για εμβολιασμένους και νοσήσαντες

έως 6 μήνες από τη διάγνωση και ανεμβολίαστους που έχουν πραγματοποιήσει εργαστηριακό rapid test αντιγόνουν έως 48 ώρες πριν. Έλεγχος θα γίνεται στην είσοδο της επιχείρησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πpώτο Lockdown «Mόvο» Για Avεμβολίαστους: Τα NEA Μέτρα Που Tους Περιμέvουν Aπό Δευτέpα (Vid)

Σε όλους τους κλειστούς χώρους εργασίας ο εργοδότης δικαιούται να γνωρίζει αν οι εργαζόμενοί του είναι εμβολιασμένοι.

Σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και τους εξωτερικούς χώρους υψηλής συνάθροισης θα πρέπει να υπάρχει σήμανση για χρήση μάσκας.

Όλα τα μέτρα ισχύουν από 13/9/21-31/3/22πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...