Σ0κ στο Άργος: Οι Αστυνομικοί άνοιξαν τις Τσάντες των Κοριτσιών και Πάγωσαν με Αυτό που Βρήκαν.

0
398

Σ 0κ στο Άργος: Οι Αστυνομικοί άνοιξαν τις Τσάντες των Κοριτσιών και Πάγωσαν με Αυτό που Βρήκαν.

Αυτό κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει

Έτριβαν στην κυριολεξία τα μάτια τους, μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν, οι αστυνομικοί, που σταμάτησαν για απλό έλεγχο δυο νεαρά κορίτσια, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους…

Ψάχνοντας τις τσάντες που είχαν μαζί τους, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι…

Κοριτσάκια μετέφεραν ένα κιλό ηρωίνης στο Άργος! – Τα δυο «βαποράκια», μία 18χρονη και μία ανήλικη -και οι δυο Ελληνίδες- συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Άργους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αποκάλυψη β0μβα για χωρισμό Μπαλατσινού-Κικίλια: «Όταν ο Βασίλης το κατάλαβε, αποφάσισε ότι δεν μπορούν να είναι μαζί»

Έτριβαν τα μάτια τους μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν, οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που σταμάτησαν για έλεγχο δυο νεαρά κορίτσια σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών.Ψάχνοντας τις τσάντες που είχαν μαζί τους, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι μετέφεραν ένα κιλό ηρωίνης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τεράστια ανάσα!! Επίδομα από 200 ευρώ τις επόμενες ημέρες

Ωστόσο, κράτησαν κλειστά τα στόματά τους, όταν ρωτήθηκαν από ποιον παρέλαβαν την ποσότητα του «σκληρού» ναρκωτικού και σε ποιον επρόκειτο να την παραδώσουν.

Για ένα κινητό τηλέφωνο που κατασχέθηκε στην κατοχή τους, ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών ώστε να εξακριβωθεί με ποιους βρίσκονταν σε επαφή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Εpwτικές Προβλέψεις της Πέμπτης!! Ξαφνική Συνάντηση με Παλιό Έpwτα για αυτά τα ζώδια

Στο μεταξύ, οι δυο νεαρές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και στους γονείς της ανήλικης για παραμέληση της εποπτείας της… Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...