Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλη ΤΥΧΗ γι’ Αυτά τα Ζώδια στην ΝΕΑ εβδομάδα

0
354
Ζώδια, https://pagelife.gr//

Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλη ΤΥΧΗ γι’ Αυτά τα Ζώδια στην ΝΕΑ εβδομάδα

Δείτε ΤΩΡΑ τι λέει για το Ζώδιο σας…

.

Ποια είναι τα τυχερά Ζώδια της νέας εβδομάδας?

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που ξεκινά.

Ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία την Τρίτη στον Λέοντα και δίνει ταχύτητα στις εξελίξεις που αφορούν στην πρακτική καθημερινότητα των περισσότερων ανθρώπων.

Η Πανσέληνος της Τετάρτης στου Ιχθείς, σε άλλους χαρίζει αισθησιασμό στις ερωτικές σχέσεις και σε άλλους αποκαλύπτει μυστικά και σκοπιμότητες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής σε Ορθή πορεία!! Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ τα παρακάτω Ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις για τα 12 Ζώδια:

Κριός
Η παρόρμηση μπορεί να σας στοιχίσει ακριβά όσον αφορά στα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Φροντίστε να μην εκτίθεστε στο σχετικό περιβάλλον και να μην εκφράζετε πρώτοι τη γνώμη ή τις αντιρρήσεις σας. Αισθηματικά, είναι πιο ήρεμη η εβδομάδα, μετά τις ταλαιπωρίες του τελευταίου καιρού. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τη σχέση σας, ή να αλλάξετε τις επιδιώξεις σας. Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα αυτή η κατάσταση που σας ταλαιπωρεί.Συγκρατήστε τα αισθήματά σας και μην παρασύρεστε από ανεκπλήρωτες επιθυμίες!Ταύρος
Το περιβάλλον υποχωρεί στο δίκαιο ή στις απαιτήσεις σας. Ξέρετε πώς να φέρνετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας, αλλά μερικές φορές δυσκολεύεστε να εκφράσετε τους λόγους για τους οποίους επιμένετε. Αισθηματικά υπάρχουν ταλαιπωρίες, που δεν οφείλονται στις τυχόν διαφωνίες με τον σύντροφό σας, αλλά στις συνθήκες που αντιμετωπίζετε και στις οποίες προσπαθείτε να αντεπεξέλθετε. Οικονομικά μια μικρή ενίσχυση θα σας βοηθήσει να ορθοποδήσετε.Αυτήν την εβδομάδα, η υπομονή σας είναι κίνηση στρατηγικής για να επιτύχετε τους μεγαλύτερους στόχους σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Υιοθέτησαν τα 3 Ορφανά του Γείτονα τους Μόλις εκείνος πέθανε!! ‘Οταν Επέστρεψαν σπίτι, τους ΠΑΓΩΣΕ το χαμόγελο με Αυτό που έγινε

Δίδυμοι
Όσα περισσότερα παραβλέψετε αυτήν την εβδομάδα, τόσα περισσότερα θα απολαύσετε και άλλα τόσα θα καταλάβετε. Οι προθέσεις των άλλων γύρω σας εξακολουθούν να είναι σε τροχιά σύγκρουσης με τις δικές σας. Οικονομικά μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο μπορείτε και μην προσπαθείτε να αποφύγετε τις ευθύνες που σας αντιστοιχούν, αν θέλετε να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Λειτουργείστε χωρίς σενάριο καθώς είναι προτιμότερο να βασιστείτε στο ένστικτό σας!

Καρκίνος
Η εβδομάδα φέρνει πολλές ασχολίες και σίγουρα χρειάζεται καλύτερη οργάνωση η καθημερινότητά σας. Ο ελεύθερος χρόνος σας πρέπει να γίνει εποικοδομητικός για να σας φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Μικρές επιτυχίες και χαρές στην κοινωνική σας ζωή είναι μέσα στο πρόγραμμα, φροντίστε όμως να μην ξεφύγετε από τις επιδιώξεις σας. Μετακινήσεις και σχέδια ολιγοήμερων διακοπών, πρέπει να οργανωθούν καλύτερα.Διαχειριστείτε σωστά τις αισθηματικές ευκαιρίες!Λέων
Σιγά – σιγά η ζωή σας επιστρέφει στην κανονικότητα, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα και να πράξετε ανάλογα. Κυριαρχούν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας, τα οποία χρειάζονται επιβεβαίωση τόσο των αισθημάτων σας, όσο και της προσοχής σας. Ένα οικονομικό ή νομικό θέμα έχει πάρει το δρόμο του και θα πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για την αντιμετώπισή του.Η Πανσέληνος της Τετάρτης φέρνει αναστάτωση στα αισθηματικά σας!

Παρθένος
Η εβδομάδα ευνοεί τις ενέργειες που στοχεύουν στη βελτίωση των σχέσεων με δύσκολους ανθρώπους, τη διάθεση συνεννόησης και της ισορροπημένης συμπεριφοράς στα αισθηματικά. Τα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, τη διαχείριση των περιουσιακών σας και των σχετικών διακανονισμών ή συμφωνιών, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα την τελευταία στιγμή.Προσοχή στις συνεννοήσεις και στην επικοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Νύφη Χορεύει με το Πατέρα της & Ξαφνικά Σταματάει απότομα!! Όταν Κατάλαβαν το ΛΟΓΟ, ξέσπασαν Ολοι σε κλάματα

Ζυγός
Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση και προκαλεί το αίσθημα δικαιοσύνης που σας διέπει. Φροντίστε να μην υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας και να μην ανοίξετε μέτωπα στην εργασία. Αισθηματικά, η Πανσέληνος της Τετάρτης στους Ιχθείς, σας βοηθά να βελτιώσετε τη σχέση σας και σας απαλλάσσει από φόβους και υποψίες. Οικονομικά προσέξτε να μην παρασυρθείτε από διάθεση καταναλωτισμού.Αποφύγετε την υπερβολή στις επιδιώξεις σας!

Σκορπιός
Tα περισσότερα από τα θέματα που σας απασχολούν αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία και καλή οργάνωση. Αποφύγετε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην εργασία, όσο και αν σας πιέζουν για κάτι τέτοιο. Η οικογένεια έχει τα δίκαιά της και της πρέπει περισσότερη προσοχή και φροντίδα εκ μέρους σας. Μια είδηση θα σας χαροποιήσει αλλά και θα σας προβληματίσει, αν αφορά σε μια σημαντική σας ενέργεια για το μέλλον.Το πείσμα δεν είναι καλός σύμβουλος!

Τοξότης
Ιδιαίτερα συναισθηματική η Πανσέληνος της Τετάρτης και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις ενέργειες που περιλαμβάνουν τον σύντροφο ή το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά. Στα πρακτικά σας θέματα μην υπολογίζετε σε υποσχέσεις και μην βασίζεστε στην καλή σας τύχη. Η εβδομάδα απαιτεί στοχευμένες ενέργειες, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το συμφέρον σας και τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις σας.Η βιασύνη και η παρόρμηση δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αποφαση ΒΟΜΒΑ του mr. Jumbo για τον Σεπτέμβριο!! Πάγωσαν ΟΛΟΙ οι Εργαζόμενοί του

Αιγόκερως
Η εβδομάδα δικαιώνει τις επιλογές σας αλλά χωρίς πρακτικό αντίκρισμα. Η στωικότητα, η αντοχή και η εργατικότητά σας βοηθούν να ξεπεράσετε μικρούς σκοπέλους τόσο στην εργασία, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι χρειάζονται την υποστήριξη και την συμπαράστασή σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να εκφράσετε συναισθήματα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που ταλαιπώρησαν τις σχέσεις σας με το συγγενικό, φιλικό και προσωπικό σας περιβάλλον.Ο Άρης περνά στην Παρθένο και σας χαρίζει συμμάχους.

Υδροχόος
Αναθεωρήσεις σε όλους τους τομείς φέρνει η εβδομάδα που ξεκινά. Θα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες, τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τις ανάγκες σας. Οι ευθύνες στην οικογένεια μεγαλώνουν ευχάριστα. Ένα σχέδιο στα επαγγελματικά σας φαίνεται να βρίσκει οπαδούς ή συνεργάτες αλλά, χρειάζεται ακόμα αρκετή παρασκηνιακή δουλειά μέχρι να φτάσει στην πραγματοποίησή του.Ερμηνεύστε σωστά τα σημάδια των καιρών.

Ιχθύες
Προσοχή στα οικονομικά σας, τα οποία θα εξακολουθήσουν να σας προβληματίζουν και να σας ταλαιπωρούν για λίγο καιρό ακόμα. Η εβδομάδα σας βοηθά να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες και περισσότερο ανθεκτικοί σε πιέσεις που προέρχονται από διάφορους τομείς. Μην αγνοείτε τις προειδοποιήσεις του ενστίκτου σας και μη γίνεστε ριψοκίνδυνοι στα πρακτικά σας θέματα, για λόγους εντυπωσιασμού. Φροντίστε να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας και να καθησυχάσετε τις ανησυχίες σας…oroskopos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.