Εpwτευμέvος Eδώ και 8 Xρόvια ο Χάρης Pώμας!! Aυτός Είvαι ο «Άνθρωπoς της Zωής του»

0
593

Εpwτευμέvος Eδώ και 8 Xρόvια ο Χάρης Pώμας!! Aυτός Είvαι ο «Άνθρωπoς της Zωής του»

Ο μεγάλος έpwτας της ζωής του.

Ο Χάρης Ρώμας, είναι ένας άνθρωπος που σε καθηλώνει. Το πνεύμα του και το ταλέντο του κάνουν όποιον βρεθεί δίπλα του να μαγεύεται. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε στο Youweekly.gr πως έχει περάσει…

Ο Χάρης Ρώμας, είναι ένας άνθρωπος που σε καθηλώνει.

Το πνεύμα του και το ταλέντο του κάνουν όποιον βρεθεί δίπλα του να μαγεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Όσo & Nα ΜΗΝ το Θέλoυν, Aυτά τα Ζώδια Χωρiζουν «Mέσα» στo 2019

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε στο Youweekly.gr πως έχει περάσει από πολλά σπίτια και πως είναι ερωτευμένος εδώ και οκτώ χρόνια!

-Έχετε περάσει από πολλά σπίτια;

“Ζούσα στο πατρικό μου στο Κολωνάκι μέχρι τα 32 μου μαζί με τη μητέρα μου και τον αδερφό μου. Κάποια στιγμή η μητέρα μου μετακόμισε, η αδερφή μου και ο αδερφός μου παντρεύτηκαν και μετακόμισαν επίσης κι εγώ πέρναγα πολύ ωραία ακόμα σαν εργένης, γιατί ο γάμος είχε γίνει χρόνια πριν και είχε τελειώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κι Όμως, Δώρoς-Αθηνά Ξαvά Mαζί: Οι Φωτo & η Δημόσια «Eπίσημη» Aνακοiνωση τους

Πέρναγα τρελή ζωή, είχα μείνει με τον αδερφό μου για 5-6 χρόνια και γινόταν της τρελής, μέχρι τις 5 το πρωί μπαινόβγαινε κόσμος. Μετά ήρθα προς τα βόρεια προάστια, έβλεπα ότι αυτό το οικόπεδο έχει προδιαγραφές που θα μπορούσαν να με καλύψουν για να κάνω μία αγορά ζωής και με καλύπτει απόλυτα, είναι το μέγεθος που πρέπει για δύο άτομα και έναν γάτο.”

-Δεύτερο άτομο υπάρχει;

Βέβαια, αλλά δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Όπως σου είπα, ανακάλυψα την αληθινή αγάπη εδώ και οχτώ χρόνια. Είναι μια μεγάλη και βαθιά αγάπη, οπότε αυτό δίνει μεγάλη δύναμη μες στην κρίση και τη μιζέρια, σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έλενα Παπαρiζου: Επιτέλoυς η Πρώτη Φωτo με Mαγιό & η «Απoκάλυψη» Για την εγκυμοσύvη

«Είσαι γκ3ι;»: Ο Χάρης Ρώμας απαντά ανοικτά για πρώτη φορά

Για πρώτη φορά μίλησε ανοικτά ο Χάρης Ρώμας για τις σ3 ξουαλικές του προτιμήσεις σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λένε «Αvτίο» στη Μοvαξιά Aυτά τα 6 Ζώδια: Η Αφρoδίτη στον Λέοvτα «Ζωvτανεύει» Παλιές Aγάπες

-Πατώντας το όνομά σας στο Google, ένα από τα πρώτα αποτελέσματα είναι το «Χάρης Ρώμας γκ3ι». Μάλιστα, υπάρχει ένα κατάπτυστο δημοσίευμα εναντίον σας σε κάποιο blog, που βασίζεται σ’ αυτόν τον εpwτικό προσανατολισμό. Σας ενόχλησε, σας πίεσε, σκεφτήκατε να κινηθείτε δικαστικά;

«Είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί καθόλου. Έχω κάνει μια συνθέτη ζωη. Έχω περάσει από όλες τις εpwτικες φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υπερασπίζω με μεγάλο σθένος. Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα θέματα, γιατί δε θέλω να ορίζουν την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα. Επειδή σίγουρα είναι πιο «πικάντικα», εκεί θα στρέφονται οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και εγώ δεν θέλω, όπως κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του, να γίνουν πιο καθοριστικά από το καλλιτεχνικό μου στίγμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ωραιoτερη & απ’ την Αλεξαvδράκη: Η Μόνικα του GNTM 10 Xρόνια Mετά Aλλαξε & Mεταμορφώθηκε… σε Miα καλλοvή

Από εκεί και πέρα θεωρώ, εφόσον αναφέρεσαι σε κατάπτυστο δημοσίευμα που έχει να κάνει με αυτό το θέμα, ότι αυτός που το γράφει δεν είναι πιο άνδρας απο εμένα. Το λέω με πλήρη συνείδηση. Εγώ αισθάνομαι 100% άνδρας, ξέρω τι είδους επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω με σθένος. Ποτέ δεν ένιωσα όμως κάτι διαφορετικό. Πάντα αισθανόμουν άνδρας.»…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...