Επίδομα – Aνάσα: 500 Eυρώ στις Tσέπες σας Aύριο, Πέμπτη

0
1062
επίδομα, https://pagelife.gr/

Επίδομα – Aνάσα: 500 Eυρώ στις Tσέπες σας Aύριο, Πέμπτη

Δείτε αναλυτικά ποιοι θα λάβουν το επίδομα.

Πληρώνονται μέχρι τις 25 Ιουλίου- Ποιοι θα δουν λεφτά στους λογαριασμούς – Ενόψει της επικείμενης καταβολής, καλούνται όλοι οι δικαιούχοι να υποβάλουν έως την ερχόμενη Τρίτη τις φετινές φορολογικές δηλώσεις τους…Στις 25 Ιουλίου θα…

Δείτε αναλυτικά πιο κάτω ποιοι θα τα λάβουν.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού παραμένει κλειστή και δεν δέχεται νέες αιτήσεις έως ότου ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και καταβολή της τρίτης διμηνιαίας δόσης για το 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Βασiλης Κούκουρας: Κι Όμως ο ‘Μάvθος’, Έχει Παιδi με Hθοπoιό του «Kωνσταvτίνου & Ελέvης»

Το επίδομα πληρώνεται κάθε δίμηνο

Στις 25 Ιουλίου θα πληρωθούν τελικά οι περίπου 680.000 δικαιούχοι της τρίτης διμηνιαίας δόσης του επιδόματος παιδιού Α21 σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες.

Μετά την καταβολή, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Οι «Φαβέλες» της Μυκόνου… Που Κοιμoύνται Aυτοί Που Σερβiρουν τις Σαμπάvιες Oταν τα Φώτα Σβήvουν?

Να υπενθυμίσουμε ότι το επίδομα παιδιού πληρώνεται κάθε δίμηνο και αφορά πάνω από 900.000 οικογένειες…πηγή

Μην Το Χάσετε: Eξτρα Επίδομα 200 Eυρώ τον Mήνα! Ποιοι θα το λάβoυν

Δείτε ποιοι και πως θα το λάβουν.

Έξτρα επίδομα 200 ευρώ τον μήνα – Το ύψος του συγκεκριμένου επιδόματος καθορίζεται στο ποσό των 200 ευρώ και χορηγείται προσωπικά στον ίδιο το δικαιούχο για όσο χρονικό διάστημα είναι δικαιούται και σε καμία περίπτωση πέρα από…

Ειδικό επίδομα 200 ευρώ το μήνα χορηγεί

ο ΟΑΕΔ σε μακροχρόνια ανέργους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Έγραψε Ιστορiα»: Παίκτρια του ‘Τρoχού της Tύχης’ Βρiσκει τη Λέξη Xωρίς Καvένα Γράμμα

Προϋποθέσεις – Δικαιούχοι:

Ηλικία από 20 μέχρι 66 ετών – Εξάντληση 12μηνης τακτικής επιδότησης ανεργίας-
Δικαιούχοι είναι και όσοι έχουν εξαντλήσει 12μηνη επιδότηση ακόμη και αν την έλαβαν τμηματικά (δηλ. με αναστολές και συνεχίσεις), και υποβάλλουν την αίτηση εντός αποσβεστικής προθεσμίας 2 μηνών, από τη λήξη της 12μηνης τακτικής επιδότησης

Οι τακτικά επιδοτούμενοι λόγω συνέχισης με βάση το άρθρο 20 του ν.δ. 2961/54, που κατά τη λήξη του υπολοίπου της 12μηνης επιδότησης δεν έχουν συμπληρώσει χρόνο παραμονής αδιαλείπτως επί 12μηνο στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δύνανται να υποβάλλουν τη σχετική με το επίδομα μακροχρονίως ανέργων αίτηση, μέσα σε προθεσμία 2 μηνών από τη συμπλήρωση της αδιάλειπτης 12μηνης παραμονής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Tα Πάνω-Κάτω Σήμερα!! Tι λέvε τα Zώδια για Σήμερα Τετάρτη 24/7

Προσοχή: Δεν είναι δικαιούχοι οι άνεργοι των οποίων η εγκριτική απόφαση χορήγησης τακτικής επιδότησης ανεργίας είναι μικρότερη των 12 μηνών.

Να έχουν συμπληρώσει κατά την ημερομηνία υποβολής της σχετικής αίτησης, χρόνο ανεργίας αδιαλείπτως επί δωδεκάμηνο, παραμένουν εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Xάρης Ρώμας Για Νέο ‘Kαφέ της Xαράς’: Αυτoί Είvαι οι 2 Bασικοί Πρωταγωvιστές Που θα Λεiπουν

Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει τα 10.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο εισόδημα προσαυξάνεται κατά 586,08 ευρώ για κάθε ανήλικο τέκνο. Έτσι π.χ. για το δικαιούχο που έχει 2 ανήλικα τέκνα, το ετήσιο οικογενειακό του εισόδημα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 11.172,16 (10.000 + 586,08 + 586,08 = 11.172,16) ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν, εντός αποσβεστικής προθεσμίας 2 μηνών από τη λήξη της τακτικής επιδότησης ανεργίας, τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά με τους εξής τρόπους:

Πως θα κάνετε την αίτηση και τι δικαιολογητικά θα χρειαστείτε

Αίτηση του δικαιούχου προς την Υπηρεσία ΟΑΕΔ του τόπου διαμονής του ή της τελευταίας επιδότησης αυτού.
Επικυρωμένο αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος του προ-προηγούμενου της άσκησης φορολογικού έτους, από οποιαδήποτε διοικητική αρχή ή ΚΕΠ, ή απλή φωτοτυπία του ως άνω εκκαθαριστικού σημειώματος, που συνοδεύεται από την υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1589/1986, στην οποία ο ενδιαφερόμενος βεβαιώνει την ακρίβεια των δηλούμενων σε αυτό στοιχείων ή εκτύπωση του προαναφερθέντος εκκαθαριστικού σημειώματος που χορηγείται μέσω του συστήματος TAXISNET, χωρίς περαιτέρω διατυπώσεις ή διαδικασία επικύρωσής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άλλoς Άvθρωπoς: Η Άλκηστις του MasterChef Πoζάρει Mακιγιαρισμέvη & με Άλλo Μαλλi

Υπεύθυνη Δήλωση του δικαιούχου

Παραστατικό ταυτοπροσωπίας σε ισχύ (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο κ.λ.π.)
Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους έχοντες ανήλικα τέκνα.
Επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ.
Το ύψος του επιδόματος καθορίζεται στο ποσό των 200 ευρώ και χορηγείται προσωπικά στον ίδιο το δικαιούχο για όσο χρονικό διάστημα είναι άνεργος και σε καμία περίπτωση πέρα από 12 μήνες…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.