Προσοχή: 10 Yπουλα Συμπτώματα Eλλειψης σε Βιταμίνη D που ΔΕΝ θα Πρέπει να αγvoείτε

0
818
Συμπτώματα, https://pagelife.gr/

Προσοχή: 10 Yπουλα Συμπτώματα Eλλειψης σε Βιταμίνη D που ΔEN θα Πρέπει να αγvoείτε

Δείτε ποια είναι αυτά ύπουλα συμπτώματα.

Ως γνωστόν, η διάσημη «βιταμίνη του ήλιου» είναι πιο σημαντική για τα σώματά μας από ότι νομίζετε.   Εάν δεν παίρνετε όση χρειάζεται το σώμα, τότε σίγουρα θα παρατηρήσετε τα  συμπτώματα που θα δείτε πιο κάτω…

Η διάσημη «βιταμίνη του ήλιου» είναι πιο σημαντική για τα σώματά μας από ότι νομίζετε. Εάν δεν παίρνετε όση χρειάζεται το σώμα, τότε σίγουρα θα παρατηρήσετε κάποια παράξενα συμπτώματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> APΓΙΕΣ 2018-2019: Πολλά τα Τpιήμερα!! Πότε «Πέφτουν» τα Τpιήμερα & Ποιες Αpγίες είναι Kυριακή?

Το θέμα είναι να μην τα αγνοήσετε πριν να είναι πολύ αργά:

1. Νιώθετε συνέχεια κουρασμένοι.

Αυτό θα μπορεί να οφείλεται σε εκατομμύρια λόγους, αλλά ένας από αυτούς είναι και η βιταμίνη D. Όταν το σώμα έχει τέτοια έλλειψη, θα το νιώθετε βαρύ. Προσέξτε η διατροφή σας να εξασφαλίζει στο σώμα σας την βιταμίνη D που χρειάζεται.

2. Αρρωσταίνετε συχνά

Εάν δεν παίρνετε αρκετές βιταμίνες με το φαγητό σας, τότε καλό είναι να σκεφτείτε τα συμπληρώματα. Η βιταμίνη D δυναμώνει το ανοσοποιητικό και έτσι αρρωσταίνουμε πολύ πιο σπάνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις της Τρίτης!! Ξαφvική Συvάvτηση «Φωτιά» με Παλιo Έpwτα γι’ Aυτά τα ζώδια

3. Ιδρώνετε υπερβολικά

Η απελευθέρωση τοξινών κάτω από το δέρμα και η αύξηση της συνολικής θερμοκρασίας είναι τα πρώτα συμπτώματα της έλλειψης βιταμίνης D.

4. Φοράτε πάρα πολύ αντηλιακό

Ενώ μας προστατεύει από τις βλαβερές ακτινοβολίες, μπλοκάρει και την παραγωγή της βιταμίνης D. Μην μένετε στον ήλιο για πολύ ώρα αλλά να αφήνετε το δέρμα σας να απορροφήσει μερικές από τις ακτίνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απόψε ΝEA Πανσέληνος: H Άση Μπήλιου Πρoειδοποιεί! Avέλπιστη Tύxη σε Εpwτικά-Oικovoμικά γι’ Aυτά τα 5 ζώδια

5. Πόνος στην πλάτη

Η βιταμίνη D παίζει σημαντικό ρόλο στο να μένουν τα κόκαλα και οι μυς σας υγιείς γιατί βοηθάει στην απορρόφηση ασβεστίου. Εάν είστε άνω των 50, θα πρέπει να το κοιτάξετε πιο προσεκτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nέα Σελήνη στο Κριό: Η Λίτσα Πατέρα Πρoειδοπoιεί!! Eπιτέλους Tέλoς οι Δυσκολίες γι’ Aυτά τα 4 ζώδια

6. Κατάθλιψη

Η κατάθλιψη δεν είναι απλά ένα συναίσθημα. Οι ορμόνες στον εγκέφαλο είναι εκτός ισορροπίας και έτσι νιώθετε ληθαργικοί και ταλαιπωρημένοι. Ο καλύτερος τρόπος να αυξήσετε την σεροτονίνη στον εγκέφαλο είναι με το να εκτεθείτε στο φως του ήλιου.

7. Τριχόπτωση

Οι γιατροί λένε πως οι περισσότεροι που πάσχουν από τριχόπτωση έχουν έλλειψη σε σίδηρο και βιταμίνη D.

8. Κακή απορρόφηση

Αυτό το σημάδι είναι πολύ σημαντικό. Εάν δεν απορροφάτε σωστά τις βιταμίνες. θα πρέπει να μιλήσετε με τον γιατρό σας αμέσως. Είναι πιθανό να βιώνετε όλα τα άλλα συμπτώματα επειδή δεν μπορείτε να απορροφήσετε σωστά συγκεκριμένες τροφές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τα Ζητούν σα Τρελές ΟΛΕΣ οι Γυναίκες! Τα 4 Κορυφαία Φθινοπωρινά Xρώματα Mαλλιώv που Σαρώνουν στο Instagram

9. Αίσθημα αδυναμίας

Εάν δεν μπορείτε να σηκώσετε τις σακούλες με τα ψώνια, μάλλον το σώμα σας δεν μπορεί να απορροφήσει καλά το ασβέστιο. Μην αγνοείτε αυτό το σύμπτωμα γιατί μπορεί να κινδυνεύετε από οστεοπόρωση.

10. Μένετε συνέχεια μέσα

Είναι πολύ σημαντικό να σας βλέπει ο ήλιος. Εκτός από την διάθεση, θα αυξήσει τις ποσότητες βιταμίνης D στον οργανισμό. Εάν δεν μπορείτε να βγείτε έξω, τουλάχιστον ανοίξτε τις κουρτίνες και αφήστε τον ήλιο να μπει…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...