Η Δέσποιvα Βαvδή Είχε… Καρφώσει Τον Nτέμη ΠPIN Χωpίσουν! Η Δήλωση Πoυ «Eδειξε» Το Διαζύγιo

0
6700

Η Δέσποιvα Βαvδή Είχε… Καρφώσει Τον Nτέμη ΠPIN Χωpίσουν! Η Δήλωση Πoυ «Eδειξε» Το Διαζύγιo

Tov είχε καρφώσει η Δέσποινα Βανδή.

Τα είχε πει όλα η Δέσποινα σε συνέντευξή μας. Αλλά δεν πήραμε χαμπάρι. Πίσω από τις λέξεις κρυβόταν το τέλος της σχέσης τους. Σα βόμβα έσκασε για το ευρύ κοινό η είδηση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή…

Tov είχε καρφώσει η Δέσποινα Βανδή.

Τα είχε πει όλα η Δέσποινα σε συνέντευξή μας. Αλλά δεν πήραμε χαμπάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αισθηματικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Eπαvασύνδεση «Φoυντώvει» Πάθη Για 5 Ζώδια

Πίσω από τις λέξεις κρυβόταν το τέλος της σχέσης τους. Σα βόμβα έσκασε για το ευρύ κοινό η είδηση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους στην κοινή του πορεία μετά από 18 χρόνια γάμου έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

Το ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους και σπάνια βλέπαμε κοινές εξόδους. Ωστόσο η Δέσποινα Βανδή μιλούσε πολλές φορές σε συνεντεύξεις της για τη ζωή της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Κόκκιvος» Συvαγερμός: Οι 6 Περιοχές Που Βρiσκοvται Mόλις 1 Bήμα ΠPIN Το Lockdown

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν είχε κρύψει 

τον έρωτά της για τον ποδοσφαιριστή μιλώντας για αυτόν με λόγια αγάπης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα ‘Kάψει Καpδιές’ Η Αvτίθεση Ήλιoυ Με Πλούτωvα: Εpwτικές Επιστρoφές «Αvαστατώνoυν» Το Παpόν Σε 4 Ζώδια

Είχε σημειώσει μάλιστα ότι το μυστικό μιας επιτυχημένης σχέσης είναι να μη θεωρείς τίποτε δεδομένο.

«Δεν ξέρω πως γίνεται να είμαι ακόμα καψούρα με τον Ντέμη, μου προέκυψε. Τον άνθρωπο που αγαπάς ή ερωτεύεσαι, τον αγαπάς και τον ερωτεύεσαι για συγκεκριμένα πράγματα. Αυτά στη διάρκεια των χρόνων, μπορεί να χαθούν, να μετατραπούν, να μεταλλαχθούν… Δεν αισθάνθηκα ποτέ κοιτώντας τον Ντέμη ότι δεν είναι ο άνθρωπος που αγάπησα. Κάθε μέρα βλέπω σε αυτόν τον λόγο και την αιτία που είμαι μαζί του και τον θέλω ακόμη. Του το λέω και του το δείχνω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Με Εvτολή Χαpδαλιά- Mόλις Ανακοινώθηκε: Σε Τοπικό Lockdown Η Παpακάτω Πεpιοχή (Vid)

Δεν μπορώ να σου πω ότι 18 χρόνια που είμαστε μαζί τα χαρακτηρίζει ένα αχαλίνωτο πάθος.

Σημασία έχει ότι υπάρχουν αυτές οι στιγμές. Σημασία έχει να τον θέλεις και να σε θέλει ο άλλος, να μην αισθανθείς ποτέ δεδομένος», είχε πει στην εκπομπή «The Dot» η Δέσποινα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου- Φτάvουν ‘Θεpμές’ Eκπλήξεις: Aυτά Θα Είvαι Τα ΠIO «Kαυτά» Ζευγάpια Του Καλoκαιpιού

Σε άλλη συνέντευξή της, στο People, είχε υπογραμμίσει ότι μία σχέση θέλει προσπάθεια για να αντέξει στον χρόνο. Τόνισε παράλληλα, ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει τον χώρο του σε μία σχέση, να έχει τους φίλους του.

«Δεν γίνεται ο ένας να προχωράει μπροστά και ο άλλος να μένει πίσω, θα δημιουργηθεί χάσμα. Είναι σημαντικό τα «θέλω» του ενός να είναι αποδεκτά και από τον άλλο. Εγώ από την αρχή αυτής της σχέσης -και πριν από το γάμο αλλά και μετά–, πίστευα ότι δεν υπάρχει μόνο το εμείς. Υπάρχει και το εγώ και το εσύ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να καταργήσεις το εγώ σου, ό,τι κάνουμε δηλαδή στα πρώτα χρόνια μιας σχέσης, που ξεχνάμε τους φίλους μας, παρασυρόμαστε από τον έρωτα και λειτουργούμε διαρκώς ως μια δυάδα που χωρίζει αναγκαστικά μόνο τις ώρες της δουλειάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θρήvος Στο Καλλιτεχvικό Kόσμο: Νεκpή H Αγαπημέvη Μας Τραγουδίστρια

Για μένα αυτό δεν είναι υγιές. Θέλω να έχω τους φίλους μου, όπως θέλω να έχει και ο άλλος τους φίλους του. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι η επικοινωνία, να μιλάς για τα πράγματα που σε απασχολούν, αλλά και να ακούς με ορθάνοιχτα αφτιά, γιατί ο άλλος μπορεί να σου δώσει μια δική του οπτική που εσύ δεν είχες σκεφτεί ποτέ»… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...