«Παpουσιάστηκε Πως Τον Aγαπούσε & Τον Πpόδωσε»: Η Απoκάλυψη Για Αρετή Κι Oσα Kλάπησαν Aπό Tη Σοpό Tου Mad Clip (Pic)

0
355

«Παpουσιάστηκε Πως Τον Aγαπούσε & Τον Πpόδωσε»: Η Απoκάλυψη Για Αρετή Κι Oσα Kλάπησαν Aπό Tη Σοpό Tου Mad Clip (Pic)

H οργή είναι τεράστια.

Απίστευτα λόγια για την Αρετή… Δυστυχώς έφυγε νωρίς από τη ζωή και δε μπόρεσε να αξιοποιήσει το έργο του. Τελευταία φορά τον είδα στις 20 Ιουλίου, γιατί εγώ είμαι στο χωριό…

H οργή είναι τεράστια.

Απίστευτα λόγια για την Αρετή…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Φλoγερό Τρίγωvο Σελήvης-Κρόvου Φέρvει Αvατροπές: Το Παpελθόv «Eισβάλει» Δυvαμικά Στο Παpόv Για 3 Ζώδια

Δύο 24ωρα μετά την κηδεία του Mad Clip, ο παππούς του, ίσως παρασυρμένος από τα συναισθήματα για την απώλεια του εγγονού του, προέβη σε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού», όπου μίλησε για την Αρετή, την πρώην σύντροφό του, ενώ αποκάλυψε κι ότι έκλεψαν από τον νεκρό εγγονό του το κινητό του τηλέφωνο και έναν σταυρό αξίας 10.000 ευρώ.

«Ευχαριστώ όλη τη νεολαία της Ελλάδας που αυτό που συνάντησα χθες στον επικήδειο στο νεκροταφείο…Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια υποδοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ποια Άvvα-Μαρία Bρε? Aυτή Ήταv Η Τελευταiα Σύvτροφος Του Mad Clip! Η Κοιvή Φωτογpαφία Τους (Pic)

Δυστυχώς έφυγε νωρίς από τη ζωή και δε μπόρεσε να αξιοποιήσει το έργο του.

Τελευταία φορά τον είδα στις 20 Ιουλίου, γιατί εγώ είμαι στο χωριό. Με έβαλε στο αυτοκίνητο αυτό που δυστυχώς τον σκότωσε. Αυτή την Porsche.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Επιτέλoυς Η «Σειpά» Τους Mέσα Στο Φθινόπωρο: Aυτά Τα ‘Tυχερά’ Ζώδια Βpίσκουν Το Mεγάλο Τους Έpwτα

Κάπου πήγαμε και γυρίσαμε. Όταν έφυγα μου είπε “παππού σε αγαπάω” και του είπα “και εγώ σε λατρεύω”.

Μετά πήγα 2-3 φορές στο σπίτι και χτύπαγα το κουδούνι και δυστυχώς είχε κατεβάσει τον διακόπτη. Δεν ήταν στο κουδούνι, διότι από ότι φάνηκε, είχαν σπάσει τις σχέσεις με την Αρετή, τη λεγόμενη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Aπόλυτη Ασέβεια Στη Κηδεiα Προς Τον Mad Clip! Η Αvαιδής Εvέργεια Που «Πάγωσε» Συγγεvείς & Φiλους (Pic)

Που παρουσιάστηκε πως δήθεν τον αγαπάει. Ο εγγονός μου την αγάπαγε,

 αλλά αυτή την πρόδωσε. Η μητέρα του μου είχε πει τον Φεβρουάριο του 2021 πως αν η Αρετή τα χαλάσει με τον Παναγιώτη, εκείνος δε θα αντέξει. Και στον γάμο που ήταν, ούτε μιλήσαν καθόλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η NEΑ Σελήvη Σεπτεμβρiου MAΣ ‘Κpύβει’ Aλλαγές: Γυρiζει Ο «Tροχός» Σε Έρwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

Όταν έγινε το τροχαίο εγώ ήμουν στο χωριό. Με πήρε η μητέρα του, η νύφη μου και μου ζήταγε το τηλέφωνο του Δημήτρη, του πατέρα του. Και έκλαιγε. Εγώ κατάλαβα και ρωτούσα αν έπαθε τίποτα το παιδί. Δε μου έλεγε. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο άνοιξα την τηλεόραση και το είδα. Είπα στη γυναίκα μου “πάει το παιδί, σκοτώθηκε”» .

Πώς γίνεται να σκοτωθεί το παιδί; Ούτε νερά ούτε τίποτα δεν υπήρχαν. Ο εγγονός μου δεν ήταν οδηγάκι. Στην Κύπρο ασχολούνταν με αγώνες. Από τη σορό έλειπε ο σταυρός αξίας που μπορεί να είχε 10.000 ευρώ. Κάποιος τον πήρε. Έλειπε και το τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ… Πάντα τον φορούσε», κατέληξε… πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...