«Πάγωσαv» οι Συγγεvείς Nεκpού στη Μαγνησία!! Ο Παπάς Παράτησε στη MEΣΗ την Kηδεία και Πήγε για…

0
536

«Πάγωσαv» οι Συγγεvείς Nεκpού στη Μαγνησία!! Ο Παπάς Παράτησε στη MEΣΗ την Kηδεία και Πήγε για…

Γιατί παράτησε στη μέση τελικά την κηδεία ο παπάς;

Μοναδικό θέμα συζήτησης είναι εδώ και λίγες ημέρες το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε σε περιφερειακό δήμο της Μαγνησίας, όπου ένας ιερέας παράτησε στη μέση κηδεία. Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους…

Απίστευτα πράγματα στη Μαγνησία που προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις.

«Στήλη άλατος» έμειναν οι συγγενείς 90χρονου όταν ο ιερέας που τελούσε την εξόδιο ακολουθία σε εκκλησία περιφερειακού δήμου της Μαγνησίας, τους άφησε σύξυλους πριν την ταφή, επικαλούμενος ότι έχει υπηρεσία αλλού υπηρεσία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Οι Epwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας!! Ξαφvική Eπαvασύνδεση «Φωτιά» για Aυτά τα 4 ζώδια

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα διαδραματίστηκαν μεταξύ κηδείας και ταφής, τις τελευταίες μέρες αποτελούν μοναδικό θέμα συζήτησης στην πλατεία.

«Πρέπει να φύγω, διότι έχω υπηρεσία στο κοιμητήριο» φέρεται να είπε ο ιερέας, ο οποίος υπηρετεί στον συγκεκριμένο ναό εδώ και λίγους μήνες.

Οι συγγενείς έμειναν άφωνοι μαζί με τους εκπροσώπους του γραφείου τελετών, που επίσης δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στην πρωτεύουσα περιφερειακού Δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ίσως, το Πιο «Δυvατό» Xριστουγεvνιάτικο Μήνυμα που Δημιoυργήθηκε Πoτέ

Έτσι τους παράτησε ο ιερέας

Η νεκρώσιμη ακολουθία μόλις έχει ολοκληρωθεί στον ιερό ναό. Οικείοι, συγγενείς και κάτοικοι της περιοχής ετοιμάζονται να συνοδεύσουν τον νεκρό στην τελευταία του κατοικία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Στέκονται «Σoύζα» Μπροστά τους!! Οι 3 Γυναίκες του Ζωδιακού που Φοβούvται ΟΛΟΙ οι Άvτρες

Ο ιερέας όμως δήλωσε κώλυμα, ενημερώνοντας ότι πρέπει να μεταβεί άμεσα στο κοιμητήριο Κούκος όπου όπως δήλωσε είχε υπηρεσία (τέλεση Τρισάγιων).

Η πομπή αναχώρησε για το νεκροταφείο. Το κοιμητήριο της περιοχής βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα από το κέντρο του χωριού και την εκκλησία. Οι εκπρόσωποι του γραφείου τελετών ήταν τελικά εκείνοι που ανέλαβαν να ολοκληρώσουν το τελετουργικό της ταφής, απουσία φυσικά ιερέα.

Φιλήσυχοι άνθρωποι οι συγγενείς του εκλιπόντα δεν αντέδρασαν, προφανώς αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να «αναπαυτεί» ο δικός τους άνθρωπος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φαiη Σκορδά: Το Σπίτι «Παλάτι» των 350.000 Eυρώ της Παρουσιάστριας! Πάθαμε Mεγάλη πλάκα

Επειδή ωστόσο κάτι τέτοιο ασφαλώς δεν συνηθίζεται, όπως ήταν φυσικό στο χωριό έγινε μεγάλος «ντόρος». Από στόμα σε στόμα μέσα σε λίγες ώρες διαδόθηκε το συμβάν σε όλη την περιοχή… Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...