Οι Ερwτικές Προβλέψεις Της Tετάρτης! Παλιές Aγάπες «XΤΥΠ0ΥΝ» Πάλι Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

0
5322

Οι Ερwτικές Προβλέψεις Της Tετάρτης! Παλιές Aγάπες «XΤΥΠ0ΥΝ» Πάλι Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης;

Τι επιφυλάσσει πάλι στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Έρχονται μοιραίες καταστάσεις για κάποιους. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, φέρνει ξαφνικές συναντήσεις και απρόσμενες καταστάσεις…

Τόλμα και άνοιξε τα φτερά σου και μη συμβουλεύεσαι

κάποιους που η έλλειψη φαντασίας τους κρατούν στάσιμους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eρwτικές Πpοβλέψεις Νέας Εβδoμάδας: Ξαφvική Eπανασύνδεση «Φ0YΝΤΩΝΕΙ» Παλιά Πάθη Για 5 Ζώδια

Ο Ήλιος πριν ολοκληρώσει το πέρασμα του στον Αιγόκερω θα συναντήσει τον Πλούτωνα -στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου- και η συνάντησή τους θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτη 18/1/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα κάτι θα ανακαλύψετε. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε ερωτικούς στόχους, η εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου, θα μπορέσει όχι μόνο να εξιτάρει τα ερωτικά σας γούστα, αλλά και να αναποδογυρίσει τον τρόπο σκέψης σας. Τώρα θα πάρετε την απόφαση να ξεφύγετε από ερωτικά πρόσωπα ή σχέσεις, που το μόνο που κάνουν είναι απλά να σας περιορίζουν.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε και να αναζωογονηθείτε ερωτικά. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι, επειδή θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε άμεσες και ουσιαστικές προσεγγίσεις γι αυτό δεν θα πάει στράφι η τυχαία επαφή που θα έχετε με ένα άτομο ιδιαιτέρως ελκυστικό. Θα προκύψει νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα σας φανεί εντυπωσιακό, σας προτρέπω να το πλησιάσετε, θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας ενθουσιάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λένε «ΤΕΛ0Σ» Στην Εργέvικη Ζωή ΜΕΣΑ Στο 2023: Tα 3+1 Ζώδια Που Θα AΝΕΒΟΥΝ Τα Σκαλιά Της Εκκλησiας Φέτος

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αν κυνηγάτε το πρώην ερωτικό σας ταίρι, σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να το πλησιάσετε, η διορατικότητα σας θα φέρει το σωστό αποτέλεσμα. Περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, θα είστε σε θέση να χειριστείτε την κατάσταση με αποτελεσματική τακτική. Για εσάς που διαγράψατε το παρελθόν σας, μια τυχαία συνάντηση θα ανοίξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτα τα τυχαία συμβάντα!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις, έρχονται πληροφορίες που θα σας ανοίξουν τα μάτια, θα εξακριβώσετε τι συμβαίνει. Ίσως να αλλάξετε ερωτικούς στόχους, σήμερα θα βάλετε σε τάξη και σειρά αισθήματα και βλέψεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ενδιαφέρον θα δείξετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σας, σας προτρέπω να κινηθείτε αποφασιστικά θα ανοιχτεί πορεία σταθερής σχέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άvτα Λεούση: Χαμογελά η ΤYΧΗ Μέσα Στον Ιανουάpιο! Γυρίζει ο «TΡ0ΧΟΣ» Σε Έρwτα-Xρήμα Για Κριούς, Λέοντες & Άλλα 3 Ζώδια

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα εμπλακείτε σε συναισθηματικές συζητήσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια δυνατές αλήθειες, έρχονται θερμές εξομολογήσεις. Επιθυμία σας θα είναι να περάσετε στην ουσία και στο βάθος των καταστάσεων, με δική σας πρωτοβουλία θα γίνουν συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα. Η στάση σας θα είναι θερμή και αρκετά ερωτική, σήμερα θα καταφέρει να σας πλησιάσει ερωτικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο!

 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα ενισχυθούν οι διανοητικές σας ικανότητες, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, στις συζητήσεις σας θα βρείτε τον σωστό τρόπο να ξεφύγετε από θέματα που σας στριμώχνουν συναισθηματικά, έξυπνοι θα είναι οι ελιγμοί σας. Έρχονται αλλαγές και ευχάριστα ερωτικά ενδεχόμενα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας. Η θερμή και απελευθερωμένη ερωτική σας στάση θα αλλάξει τα δεδομένα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα: Ο 0ρθόδρομος Eρμής ‘ΦΕΡΝΕΙ’ Tύχη! Αλλάζουν «0ΛΑ» Σε Έρwτα-Χρήμα Για Κριούς, Παρθέvους & Ακόμη 2 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η μέρα θα φέρει απρόοπτα ερωτικά συμβάντα που θα σας βγάλουν από την αδράνεια. Τυχερές συμπτώσεις και νέα ερωτικά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καινούργια σχέση. Η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε βάθος και ουσιαστική εξέλιξη στις επαφές σας. Μια ξεκάθαρη κουβέντα με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές, τώρα οι χαλαρές επαφές θα μετατραπούν σε σταθερή σχέση.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, αισιόδοξος και απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θερμή θα είναι η διάθεση σας για καινούργιες γνωριμίες, τώρα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από το αποτυχημένο παρελθόν σας. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, δίνετε λύση σε συναισθηματικό ζήτημα που τον τελευταίο καιρό είχε ρίξει την ψυχολογία σας. Καταφθάνουν αποκαλύψεις και ευχάριστα μαντάτα που θα σας ανανεώσουν.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα διευρύνει τη σκέψη σας, με μεθοδική τακτική θα καταφέρετε να επιτύχετε αρμονική συνύπαρξη με το ταίρι σας. Εσείς που αντιμετωπίζετε μπερδεμένες ή ανασφαλείς καταστάσεις, τώρα θα απαλλαγείτε από το αβέβαιο, έρχονται πληροφορίες που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και καχυποψίες. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα γνωριστείτε με άτομο που θα έχει τα προσόντα να γίνει το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα ερευνήσετε και θα ανακαλύψετε. Σήμερα θα μάθετε αλήθειες που θα λύσουν μπερδεμένες καταστάσεις αλλάζετε αποφάσεις και τρόπο δράσης. Μέσα στη σχέση σας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξομολογήσεις συνοδευόμενες με αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν νέες συναισθηματικές βάσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ενδέχεται να αναζητήσετε περιστασιακές σχέσεις ή επαφές, άνευ δεσμεύσεων.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε συζητήσεις γύρω από παρελθοντικά θέματα νιώθοντας την ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες και να τερματίσετε υποθέσεις που είχαν μείνει στην μέση. Προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρώην ερωτικό σας ταίρι θα έχει κατάληξη επανασύνδεσης, και αυτή τη φορά, θα υπάρξουν ξεκαθαρισμένοι όροι ή επιθυμίες. Για εσάς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ισορροπία της σχέσης σας.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας, αρκετά αισιόδοξη η σκέψη σας, στοιχεία που δεν θα σας αφήσουν να αδρανήσετε μπροστά στο ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας που θα σας εμφανιστεί. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θετικοί θα είστε στις νέες ερωτικές προκλήσεις. Γοητευτική θα βρει την παρουσία σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η μεταξύ σας συνομιλία δεν αποκλείεται να καταλήξει σε ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.