Οι Ερwτικές Προβλέψεις Της Παρασκευής! Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «ΞYΠΝΑ» Nέα Πάθη Σε 4 Ζώδια

0
7376

Οι Ερwτικές Προβλέψεις Της Παρασκευής! Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «ΞYΠΝΑ» Nέα Πάθη Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας….Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

To τρίγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με τον Άρη, μας δίνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Απροσδόκητες συναντήσεις ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…..

Ξαφνικές ιδέες βοηθούν στην προσωπική μας εξέλιξη ή στο να χαράξουμε νέους δρόμους

στη ζωή μας. Παράλληλα, θα υπάρχει μια τάση για επαναστατικές κινήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Κριοί.

Οι Προβλέψεις Για Τα Ερwτικά Της Παρασκευής 10/3/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να δώσετε οριστικό τέλος σε ερωτικές σχέσεις που σας καταπιέζουν ή που δε σας ικανοποιούν. Ίσως να εμπλακείτε σε έντονες συζητήσεις με το εpwτικό σας ταίρι, ωστόσο μην αγχωθείτε, το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας.

Για εσάς τους ελεύθερους ή χωρισμένους έρχεται μεγάλη αλλαγή στην καρδιά σας που θα προκύψει από ξαφνική εpwτική ανατροπή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας γνωρίζει πολύ καλά, θα περάσει σε συναισθηματικές αποκαλύψεις καταφέρνοντας να κερδίσει τελικά το εpwτικό σας ενδιαφέρον!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα τα ξαναβρείτε με ερωτικό πρόσωπο που τσακωθήκατε και που οι μεταξύ σας κόντρες ή παρεξηγήσεις σας οδήγησαν σε χωρισμό. Θα αποκτήσετε και πάλι συστηματικές επαφές, τώρα οι συνθήκες και τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά.

Σήμερα θα συμβεί μεταξύ σας προσωπική συνάντηση που θα έχει κατάληξη επανασύνδεσης, αυτή τη φορά είναι πολύ πιθανό να ακουστούν δεσμευτικές υποσχέσεις. Δείξτε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα, έρχονται εξελίξεις αισιόδοξες και ενθαρρυντικές. 

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο να εξασφαλίσετε την αρμονία και την ισορροπία στην ερωτική σας ζωή, σήμερα θα θελήσετε να δείξετε την απαιτούμενη κατανόηση και συγκατάβαση.

Εσείς από μόνοι σας θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για να καταφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο να σας φανερώσει τη σκέψη του και τα αισθήματα του για εσάς, θα ακουστούν λόγια που ανεπιφύλακτα σας συμβουλεύω να τα εμπιστευτείτε. Αν επιθυμία σας είναι η δέσμευση, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να στρώσετε πρόσφορο έδαφος!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, μια συγκεκριμένη πρόταση θα ανανεώσει την καρδιά σας και ταυτόχρονα θα σας ενθαρρύνει στο να αλλάξετε τα εpwτικά σας σχέδια. Κάποιο πρόσωπο θα σας βγάλει από την ρουτίνα δίνοντας νέα πνοή στην καθημερινότητα σας.

Δε θα αποφύγετε τις εξομολογήσεις, δε θα νιώσετε κανένα είδος εpwτικής αναστολής, γι’ αυτό θα ανταποκριθείτε άμεσα στο ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει άτομο που θα αποτελέσει ολοκαίνουργια γνωριμία.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από αυτό που ταλαιπωρεί την ψυχολογία σας. Έρχονται γεγονότα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέο εpwτικό ξεκίνημα, θα κλείσουν μια και καλή δυσάρεστες καταστάσεις ή σχέσεις.

Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα δοθεί λύση σε ζήτημα που σας προκάλεσε τον χωρισμό. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση ανοίγει ο δρόμος για δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να τα δείτε όλα από τη θετική τους πλευρά. Θα προκύψουν συναντήσεις και συνομιλίες με πολύ όμορφη κατάληξη, η θερμή σας διάθεση θα σας κάνει προσιτούς και ελκυστικούς.

Ο αυθορμητισμός και η άνεση που θα δείξετε θα προσελκύσει κοντά σας νέα πρόσωπα που κάποιο αυτά θα καταφέρει να σας κάνει να το δείτε με μάτι εpwτικό. Ετοιμαστείτε έρχονται απρόοπτες συναντήσεις, θα ζήσετε ερωτικές περιπέτειες θερμής κατάληξης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα έχετε άνοιγμα για έντονες ερωτικές στιγμές, ουσιαστικές γνωριμίες, και απρόοπτες εξελίξεις. Ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις.

Σε περίπτωση που είστε εpwτικά μόνοι, τότε ετοιμαστείτε έρχεται προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας. Σε φιλικό περιβάλλον θα εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο, που θα είναι ιδανικό για να στηρίξετε παρόν και μέλλον!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα η σωστή σας κρίση σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για εpwτική σταθερότητα, θα σας οδηγήσουν σε αποφασιστικές και πολύ εύστοχες ενέργειες.

Σας φανερώνω πως θα καταφέρετε να αποκτήσετε αυτό που ζητάτε, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για καθοριστικές εpwτικές συναντήσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Σήμερα ένα γεγονός θα σας αποδείξει πως όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να το επιθυμείτε σε βάθος. 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, τολμηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, τώρα θα πάρετε απόφαση να αφήσετε πίσω αναστολές, προκαταλήψεις και ανούσιους δισταγμούς. Καταφθάνουν δυνατές ερωτικές ανατροπές που θα προκληθούν με δική σας πρωτοβουλία

και θα είναι όλες υπέρ σας. Θα πάρετε την ριζική απόφαση να απομακρυνθείτε μια και καλή από πρόσωπα ή σχέσεις που πλέον δεν έχουν τίποτα το ουσιαστικό να σας προσφέρουν!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα έχετε τη διάθεση να διοχετεύσετε τον ερωτισμό σας, να δημιουργήσετε καινούργια εpwτικά ανοίγματα χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις.

Συναντήσεις, πρόσωπα και ευχάριστοι διάλογοι, θα σας βοηθήσουν να περάσετε μια πολύ ευχάριστη μέρα κι αν χειριστείτε σωστά την ελκυστικότητα σας, τότε προμηνύεται θερμή εpwτική εξέλιξη. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να αφήσει τη σφραγίδα του στην εpwτική σας ζωή, ίσως να βρείτε το ταίρι που θα μπορέσει να σας κρατήσει δίπλα του σταθερά και μόνιμα. 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει ερωτικούς, τολμηρούς, και ουσιαστικούς, σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε ελκυστικοί στα μάτια του προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση περνάτε σε περίοδο έντονης ερωτικής έλξης, υποχωρούν τάσεις ανώριμου εγωισμού, τώρα θα βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Για κάποιους από εσάς ενδεχομένως να υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, ωστόσο μάλλον θα το δείτε ως περιπέτεια και όχι ως κάτι σοβαρό!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, εpwτικές συνομιλίες και ευχάριστα ραντεβού θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αναστολές και προκαταλήψεις, θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της εpwτικής σας καθημερινότητας σας με συναισθηματισμό και έντονο ερωτισμό.

Η αποφασιστικότητα σας να προχωρήσετε εpwτικά ένα βήμα πιο μπροστά, θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις και διαφόρων ειδών προκλήσεις. Η μέρα σας θα είναι εpwτική, η διάθεση σας ανέμελη, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε νέα ώθηση στις ερωτικές σας επαφές…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...