Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Κυριακής! Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «ΑΝΑTΡΕΠΕΙ» Το Παpόν Σε 4 Ζώδια

0
1829

Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Κυριακής! Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «ΑΝΑTΡΕΠΕΙ» Το Παpόν Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής;

H σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, μας δίνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Απροσδόκητες συναντήσεις ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια από τα ζώδια…

Ξαφνικές ιδέες βοηθούν στην προσωπική μας εξέλιξη ή στο να χαράξουμε νέους δρόμους

στη ζωή μας. Παράλληλα, θα υπάρχει μια τάση για επαναστατικές κινήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πιάvoυν ΠAΝΤΑ: 6 «Βρώμικα» Μυστικά Για Nα Λεiψεις Σε Eναν Άντpα! Το 3ο Μάλιστα, ΚΑΝEΙ ‘Θαύματα’

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι  Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής 27/11/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας, θα αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας δημιουργήσει συναισθηματική πίεση. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε το πρόσωπο που θα βάλετε στο εpwτικό σας στόχαστρο,

περάστε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις, δε θα υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα. Καταφθάνει νέα εpwτική γνωριμία, αρκεί να μην καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, αποκαλύψετε τη δυναμική και εpwτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα σας βγει σε καλό!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα υπάρξουν συναισθηματικές εντάσεις που θα προκύψουν από υποσυνείδητες ανησυχίες, ίσως και ψυχικές αναστολές. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε μια μικρή κυκλοθυμία,

όμως το θετικό είναι πως η μέρα θα σας φέρει σε επαφή με καινούργια πρόσωπα, προμηνύεται νέα εpwτική γνωριμία. Ευχάριστες συνομιλίες θα ανεβάσουν τη ψυχολογία σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας εpwτικής σχέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αρχiζει Επιτέλoυς Να ‘ΛAΜΠΕΙ’ η Αλήθεια: «Ψεύτης ο 19χροvος Που Kαταγγέλλει Τον Πατέρα Αντώvιο» (Ρics)

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική, η διάθεσή σας επικοινωνιακή, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας προκαλούν συναισθηματική ανασφάλεια.

Για εσάς τους εpwτικά μόνους θερμή πρόταση από πρόσωπο που θα κερδίσετε τη συμπάθειά του θα έχει ευχάριστες εξελίξεις. Η απόφασή σας να δεχτείτε την πρόταση για προσωπικό ραντεβού, θα ανοίξει επιτυχώς καινούργιο ορίζοντα στην εpwτική σας ζωή!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση και θετική εξέλιξη, τόσο στις συναντήσεις σας όσο και στις τηλεφωνικές σας συνομιλίες. Αν στοχεύετε στην καινούργια γνωριμία, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε,

περάστε άφοβα σε πράξεις προσέγγισης, η εpwτική σας γοητεία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος. Θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή ατόμου, που η έλξη του για εσάς θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λένε «Αντίο» Στην Εργέvικη Ζωή: Tα 3 Ζώδια Που ΜΕΧΡΙ Τα Χριστούγεννα Θα Έχουν Βρει Τον Mεγάλο Έρwτα

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα ενδεχομένως να είναι κάπως πεισματικές οι αντιδράσεις σας, στόχος σας θα είναι να επιβληθείτε, θα θελήσετε να περάσει το δικό σας, προσοχή στη στάση που θα έχετε στο εpwτικό σας ταίρι.

Θα υπάρξουν συναντήσεις, προτάσεις και μια νυχτερινή έξοδος, που θα καταφέρει να ανανεώσει τις εpwτικές σας διαθέσεις. Εσείς που αναζητάτε νέα σχέση, σε περίπτωση που προβείτε σε άμεσες προσεγγίσεις και προτάσεις, θα έχετε θετικές απαντήσεις!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, στις συνομιλίες και στις συναντήσεις σας θα κινηθείτε με βάση την καρδιά και την έλξη, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και αυθόρμητους.

Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά συγκεκριμένου προσώπου, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση με πρώην σας ταίρι, αποκαλύψτε τα αισθήματά σας, η κατάληξη θα είναι θετική. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψει επανένωση μελλοντικών προδιαγραφών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Νέα Σελήνη Στον Αιγόκερω ΑΠ0ΨΕ Φέρvει Aνατροπές: Kαρμικές Συvαντήσεις & «ΔΥΝΑΤΕΣ» Eπανασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η οξυδερκής συναισθηματική σας αντίληψη θα σας προστατέψει από παγίδες. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει αγάπη και εpwτική εξάρτηση, μην αγνοήσετε τα αισθήματά του, εκτιμήστε αυτό που νιώθει για σας, ανταποκριθείτε χωρίς καχυποψίες.

Άνοιγμα ευδιαθεσίας θα υπάρξει στην καρδιά σας. Την εpwτική σας διάθεση θα ανεβάσει για τα καλά πρόσωπο, που εδώ και καιρό περιμένει την ευκαιρία να σας αποκαλυφθεί. Έρχονται απρόσμενα εpwτικά ξαφνιάσματα!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα προκύψουν όμορφες εpwτικές επαφές, έρχονται τηλεφωνήματα και μια πολύ ευχάριστη συνάντηση. Θα είστε εκφραστικοί και ομιλητικοί, με το ταίρι σας θα βρείτε συνεννόηση, οι απόψεις σας θα καταφέρουν να πείσουν.

Προσωπική συζήτηση που θα ανοίξετε, θα κλείσει μια αρνητική συναισθηματική εκκρεμότητα με πρόσωπο από το παρελθόν, δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε απόφαση επανασύνδεσης.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, η σημερινή μέρα σάς φέρνει συζητήσεις και προτάσεις, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την εpwτική σας ζωή ένα βήμα πιο μπροστά. Ένα πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοίξει την καρδιά του,

μην κλείσετε τα μάτια σας στο εpwτικό ενδιαφέρον που θα διακρίνετε. Θα υπάρξει ουσιαστικό άνοιγμα σταθερής σχέσης, αρκεί να φανείτε δεκτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις σας!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστείτε, ενδέχεται να βγάλετε στάση απότομη. Κάποιες κουβέντες που θα ακούσετε, μάλλον θα σας δημιουργήσουν νευρικότητα, καλό θα είναι να συγκρατηθείτε.

Μια συνάντηση θα φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις. Θα βρεθείτε σε προσωπικό τετ α τετ με πρόσωπο που είχατε αφήσει την εpwτική σας υπόθεση στη μέση. Ίσως στην αρχή να υπάρξουν αμφιβολίες, στη συνεχεία όμως τα πράγματα θα πάρουν ευχάριστη τροπή.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, εpwτικές οι διαθέσεις σας, η καρδιά σας δεν πρόκειται να μείνει κλειστή. Οι συζητήσεις σας θα είναι αποκαλυπτικές, θα απαλλαγείτε από ενοχλητικές καταστάσεις που σας φέρνουν άγχος.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει τη ψυχολογία σας, φέρνοντας έντονο εpwτισμό στις διαθέσεις σας. Μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός θα καταλήξει σε δυνατή εpwτική πρόκληση μελλοντικής συνέχειας!

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, η πρακτικότητα των κινήσεών σας και η σαφήνεια στα λόγια σας θα φέρουν άμεσα ικανοποιητικά αποτελέσματα. Για τους χωρισμένους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Σε περίπτωση που περιμένετε απάντηση από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά, να ξέρετε πως καταφθάνει και θα είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Συζητήσιμη και πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, αξιοποιήσετε τις τυχαίες και ευνοϊκές συγκύριες, θα υπάρξει συμβάν νέας γνωριμίας…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...