Οι Ερwτικές Προβλέψεις Του Σαββάτου!! Παλιές Αγάπες «ΧΤYΠΟΥΝ» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

0
5126

Οι Ερwτικές Προβλέψεις Του Σαββάτου!! Παλιές Αγάπες «ΧΤYΠΟΥΝ» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου;

Tο εξάγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον ανάδρομο Άρη σήμερα, μας δίνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Απρόσμενες καταστάσεις ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…

 Tο εξάγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον ανάδρομο Άρη,

μας δίνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από καταστάσεις και πρόσωπα τα οποία σου δημιουργούν άγχος και να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα που σε ευχαριστούν.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι. 

Οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου 03/12/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα αλλάξουν για τα καλά οι διαθέσεις σας, τόλμη και ερωτισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εσείς οι ίδιοι θα δώσετε νέα τροπή στις υποθέσεις σας. Η στάση σας θα είναι εκδηλωτική και αυθόρμητη, το παρουσιαστικό σας θα εκπέμπει ελκυστικότητα.

Η εξομολόγηση ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής, εντελώς απρόοπτα ανοίγεται κύκλος νέων ερωτικών περιπετειών με κατάληξη που θα είναι ιδιαιτέρως θετική! 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα ανανεώσει την καρδιά σας η απόφαση ενός συγκεκριμένου προσώπου να βγει επιτέλους από το καβούκι του και να σας φανερώσει με απόλυτη ειλικρίνεια αυτά που νιώθει και σκέπτεται για εσάς.

Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, σας συμβουλεύω ανεπιφύλακτα να κάνετε το βήμα της νέας ερωτικής αρχής, το αποτέλεσμα όχι μόνο δεν θα σας απογοητεύσει, αλλά θα σας οδηγήσει και σε σίγουρη δεσμευτική κατάληξη.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα προτιμήσετε να εστιάσετε στα ερωτικά πρόσωπα που ήδη υπάρχουν στην ζωή σας και να μην αναζητήσετε καινούργιες γνωριμίες. Ευχάριστη συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν θα φέρει αποτέλεσμα επανασύνδεσης με σταθερή και ισορροπημένη εξέλιξη.

Σήμερα από τυχαίο συμβάν θα σας δοθεί άνοιγμα για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και δεσμευτικές υποσχέσεις. Η νύχτα σας θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, δεν αποκλείεται να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές δυνατής έλξης!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, περίεργα και αντικρουόμενα ερωτικά συμβάντα θα σας φέρουν αναπάντεχες εξελίξεις που θα απαιτούν από εσάς ψυχραιμία, αποφύγετε τις εμμονές και τις συναισθηματικές προσκολλήσεις.

Ένα ερωτικό σας ζήτημα με πρόσωπο από το παρελθόν ενδέχεται να πάρει τέτοιου είδους έκταση, που μάλλον θα σας βρει απροετοίμαστους. Θα εμφανιστεί πρόσωπο από τα παλιά φέρνοντας συναισθηματικά αναποδογύρισμα, πολύ γρήγορα θα δημιουργηθεί προοπτική επανασύνδεσης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα αναστατώσει τη σκέψη και την καρδιά σας, είναι πολύ πιθανόν να θελήσετε να βάλετε τέλος σε ερωτικές σχέσεις που τις θεωρείτε αποτυχημένες ή άνευ ουσίας.

Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να αποτραβηχτείτε από το ερωτικό ταίρι που αυτή τη στιγμή διατηρείτε στην ζωή σας, ίσως να προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο. Θα γνωριστείτε με ένα γοητευτικό άτομο που από την αρχή της συνομιλίας σας θα νιώσετε δυνατή και ανεξήγητη έλξη! 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη θα βγάλει στην επιφάνεια αδικαιολόγητες φοβίες, εμμονές και εξαρτήσεις. Θα είστε κάπως απρόσιτοι και δύσκαμπτοι, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τις σοβαρές ερωτικές συζητήσεις κυρίως για θέματα μελλοντικής εξέλιξης.

Για εσάς τους ερωτικά μόνους που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση, θα εκπλαγείτε από τις εξομολογήσεις προσώπου, που ως τώρα θεωρούσατε το ενδιαφέρον του φιλικό και όχι ερωτικό. Στο χέρι σας θα είναι το ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής σχέσης. 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ανήσυχες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, ζωτικότητα και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας και θα δείτε πως θα βρείτε επιτυχία στις προσεγγίσεις σας, προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Ευχάριστο ερωτικό γεγονός θα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, απρογραμμάτιστη συνάντηση θα δημιουργήσει προοπτική νέα γνωριμίας με πρόσωπο που θα ‘ρθει για να μείνει οριστικά στη ζωή σας! 

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, προσοχή σε ζήλειες εμμονές και υποσυνείδητα συμπλέγματα, κρατήστε ελεγχόμενη στάση, καλό θα είναι να αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις. Στην ψυχολογία σας δεν θα υπάρξει σταθερότητα, θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε γι’ αυτό φανείτε δεκτικοί σε παρέες και συναναστροφές.

Τα λόγια ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αλλάξουν το κλίμα στην καρδιά σας. Θα υπάρξουν ευχάριστες ερωτικές συγκυρίες που αν τις αξιοποιήσετε θα καταλήξετε σε προσωπικό ραντεβού.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει εσωτερικούς προβληματισμούς, θα αναθεωρήσετε απόψεις και θα αλλάξετε τους ερωτικούς σας σκοπούς. Κατόπιν θέρμης ερωτικής συζήτησης ξεκαθαρίζει ένα ερωτικό σας πρόβλημα,

μπαίνουν σε τάξη καταστάσεις και συναισθήματα που τον τελευταίο καιρό είχαν μπερδέψει την κρίση σας. Ερωτισμό και τρυφερότητα θα έχει η στάση σας, θα δείτε τις απρόοπτες ερωτικές προκλήσεις με ανέμελη και χαλαρή διάθεση! 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα σας δημιουργηθεί ανάγκη για συναισθηματικό ξεμπλοκάρισμα, σήμερα θα επικεντρωθείτε στο να δοθούν οι σωστές λύσεις. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση,

ένα συμβάν και μια αναλυτική συζήτηση θα δώσουν σοβαρές διαστάσεις στην πορεία σας, δεν αποκλείεται να περάσετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Εσείς που είστε ερωτικά μόνοι, ανακτήστε την αυτοπεποίθηση σας, επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, έρχεται γνωριμία με μελλοντικές προδιαγραφές.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να νιώσετε περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι μέσα στη σχέση σας, αποφύγετε νευρικότητες, πείσματα και ριζοσπαστικές αποφάσεις.

Αν κάτι σας πνίγει και νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής, καλό θα είναι να εξωτερικεύσετε αυτό που νιώθετε, περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, δώστε την ευκαιρία στο ταίρι σας να σας καταλάβει και να σας νιώσει!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας φέρει μπερδεμένα συναισθήματα και σε συνδυασμό με τα απρόσμενα γεγονότα που θα προκύψουν, μάλλον δεν θα καταφέρετε να ξεκολλήσετε από το παρελθόν σας.

Πρώην ερωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, θα ακούσετε θερμά δελεαστικά λόγια που θα σας βάλουν στον πειρασμό της δεύτερης ευκαιρίας. Αν διατηρείτε μέσα σας αισθήματα που δεν μπορείτε να τα διαγράψετε, τότε προχωρήστε σε αυτό το δεύτερο ξεκίνημα, ωστόσο προσοχή να μην βγάλετε στάση αδύναμη ή εξαρτημένη…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...