Οι Ερwτικές Πpοβλέψεις Της Τετάρτης! Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «ΞYΠNΑ» Αvαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

0
2798

Οι Ερwτικές Πpοβλέψεις Της Τετάρτης! Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «ΞYΠNΑ» Αvαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης;

Τι ετοιμάζει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάνει τα πράγματα άκρως ενδιαφέροντα για τις σχέσεις μας. Φέρνει όμως και μεγάλες αναταράξεις στα εpwτικά κάποιων ζωδίων…

Σήμερα θα έχεις τύχη με το μέρος σου, καθώς θα έχεις επιτυχή αποτελέσματα

και τα ρίσκα που είχες πάρει αποδίδουν τους καρπούς που σε ικανοποιούν. Καλό θα ήταν ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου ώστε να μην ξεχάσεις κάποια που είναι σημαντική για εσένα και πρέπει να γίνει άμεσα.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης 7/12/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, άστατη θα είναι η σκέψη σας, θα υπάρξουν αναστατώσεις στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε απρόοπτα διλλήματα. Θα έχετε τη διάθεση για τολμηρές κινήσεις, ωστόσο κάτι δε θα σας αφήνει να εμπιστευτείτε ή να κατασταλάξετε.

Ένα πρόσωπο εpwτικό θα καταφέρει να σας βάλει σε σκέψεις, θα δημιουργηθούν αμφιβολίες που δε θα σας βοηθήσουν να δώσετε μια τελική κατάληξη!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η τάση που έχετε να εστιάζετε στο σκοτεινό σημείο της υπόθεσης, να παρασύρεστε περισσότερο από την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης και λιγότερο από τη θετική.

Κάτι που σας προβληματίζει θα αποδειχτεί άτοπο, καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε σε παγίδες που δεν υπάρχουν. Κυκλοθυμική θα είναι η καρδιά σας, ωστόσο η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα καταφέρει να βάλει σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Σύvοδος Σελήνης-Ερμή ΑΠΟΨΕ Φέρνει Αλλαγές! Γυρiζει ο Τpοχός Σε Έρwτα-Xρήμα Για Κριoύς, Τοξότες & Άλλα 4 Ζώδια

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εμφανιστείτε περισσότερο επιφυλακτικοί και λιγότερο δραστικοί. Αυτή τη φορά θα ερευνήσετε και θα αναλύσετε λεπτομερώς τα ενδεχόμενα πριν προβείτε σε τελικές αποφάσεις.

Σήμερα ίσως να υπάρξει αδυναμία κατανόησης ή συνεννόησης, ωστόσο αν επιδιώκετε λύση παρεξηγήσεων θα βρείτε τον τρόπο να ισορροπήσετε κάποιες καταστάσεις. Αποφύγετε εντάσεις με το ταίρι σας, δεν υπάρχει λόγος να δίνετε σημασία σε ανούσιες λεπτομέρειες!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, κάπως διχασμένες θα εμφανιστούν οι επιθυμίες σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ανασφάλειες και στερεοτυπικές προκαταλήψεις. Θα μπείτε στο πειρασμό να αναθεωρήσετε, ωστόσο οι πράξεις σας ίσως να μην ακολουθήσουν τελικά τα λόγια σας.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τολμήσει να σας φλερτάρει, καλό θα είναι να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, ίσως να μην νιώσετε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη, ωστόσο αφήστε ένα παράθυρο επικοινωνίας ανοιχτό, στην πορεία θα σας φανεί χρήσιμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Μου Το Ζώδιο Του, Nα Σου ΠΩ Τηv «Αχίλλειo Πτέρvα» Τoυ

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ριζοσπαστικές θα είναι οι αποφάσεις σας, το νου σας να μην υποπέσετε σε επιπολαιότητες ή υπερβολές. Με το ταίρι σας από την μια θα είστε ιδιαιτέρως ερωτικοί, από την άλλη ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους εμμονές.

Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με ολοκαίνουργια πρόσωπα, σήμερα θα πάρετε απόφαση να διαγράψετε το αρνητικό παρελθόν σας!

 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ετοιμαστείτε για ανατρεπτικές συζητήσεις και για ξεκαθαρίσματα στόχων. Θα νιώσετε την ανάγκη να τα βγάλετε όλα από μέσα σας και πολύ καλά θα κάνετε,

όμως προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε για να μην υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε. Μέσα στη σχέση σας με το ταίρι σας, ενδέχεται η στάση σας να είναι κάπως εκρηκτική ή αντιφατική. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα πείσματα και τις εμμονές.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αόριστες σκέψεις θα κουράσουν το μυαλό σας, δε θα είστε σε θέση να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Κάπως ανήσυχη ή αλλοπρόσαλλη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ναι μεν θα αναζητήσετε επαφές που να μπορούν να σας ανανεώσουν,

ωστόσο η συμπεριφορά σας θα είναι διστακτική. Θα σας ανοιχτεί ένα ολοκαίνουργο μονοπάτι, όμως το θέμα είναι κατά πόσο θα τολμήσετε να το βαδίσετε!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, προσοχή στην επιμονή που θα βγάλετε, καλό θα είναι να περιορίσετε διαθέσεις κόντρας και ισχυρογνωμοσύνης. Ενδέχεται να εμφανιστεί κάπως μπερδεμένος ο συναισθηματικός σας κόσμος, αποφύγετε τις υπερβολές.

Η πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο εpwτικού ενδιαφέροντος θα έχει βάσεις πολύ πιο σοβαρές από ότι θα νομίζετε. Θα σας δοθεί ευκαιρία σταθερής σχέσης, σας συμβουλεύω να περιορίσετε τις καχύποπτες σκέψεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από την εpwτική σας ρουτίνα, ωστόσο, ίσως να μην καταφέρετε να εκτοπίσετε κάποιες συναισθηματικές σας αναστολές. Η επικοινωνιακή σας διάθεση

και η εpwτική σας γοητεία θα δώσουν άνοιγμα να σας πλησιάσουν πρόσωπα που εδώ και καιρό προσπαθούν να κερδίσουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Σήμερα κάποιος θα τολμήσει να σας εκδηλωθεί, δε θα είναι καθόλου κακή περίπτωση γι’ αυτό δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας, ίσως να δημιουργήσετε φραγμούς και εμπόδια. Με δικές σας κινήσεις θα φρενάρετε τις εξελίξεις με ένα συγκεκριμένο  πρόσωπο, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις.

Ένα ελκυστικό άτομο θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, θα υπάρξει ερωτική πρόκληση, ωστόσο η απόφαση σας να μην θέσετε σε κίνδυνο την σχέση που ήδη έχετε, θα σας βοηθήσει να φερθείτε συνετά και προσγειωμένα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, επιφυλακτική θα είναι η στάση σας, αναστολές και φοβίες θα φέρουν φραγμούς στη δράση σας. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι στην παρούσα φάση μάλλον θα προτιμήσετε τις επιφανειακές ερωτικές συναναστροφές,

ναι μεν θα έχει συναίσθημα ο εpwτισμός σας, ωστόσο θα κόψετε τη φόρα στο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να δημιουργήσει συνθήκες δέσμευσης. Σήμερα θα νιώσετε ασφαλείς στο εφήμερο και απειλούμενοι στο δεσμευτικό!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, μπερδεμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, αν προσπαθήσετε να αφήσετε στην άκρη τις αρνητικές εικασίες, θα διαπιστώσετε πως η τύχη στέκεται σταθερά στο πλάι σας έστω κι αν εμφανίζεται με γεγονότα έμμεσα.

Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αφήσετε τα μικρό εμπόδια να λυγίσουν την αυτοπεποίθηση σας. Για εσάς τους εpwτικά μόνους συνάντηση με πρόσωπο εpwτικού ενδιαφέροντος, θα φέρει ανατροπές που θα αποδειχτούν θετικές…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...