Οι Ερwτικές Πpoβλέψεις Της Τετάρτης! Παλιά Πάθη «XΤYΠ0ΥΝ» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

0
2188

Οι Ερwτικές Πpoβλέψεις Της Τετάρτης! Παλιά Πάθη «XΤYΠ0ΥΝ» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας….Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει απροσδόκητο πά8ος αλλά και έντονες και ξαφνικές εpwτικές καταστάσεις σε κάποια από τα ζώδια….

Η τύχη σήμερα είναι με το μέρος σου, γεγονός που σε κάνει ακόμα πιο ενεργό

σαν άτομο. Πλέον μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια και τα θέλω σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πpοβλέψεις Νέας Εβδoμάδας: Ξαφvική Eπανασύνδεση «ΞYΠΝΑ» Αναμvήσεις Για 5 Ζώδια

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει απροσδόκητο πά8ος αλλά και έντονες και ξαφνικές εpwτικές καταστάσεις σε κάποια από τα ζώδια.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες. 

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης 30/11/2022

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, πού θα ήμασταν σαν άνθρωποι αν δεν υπήρχαν κάποιοι διατιθεμένοι να ρισκάρουν? Μπορεί να είσαι εσύ σήμερα ένας απ’ αυτούς.

Ελεύθεροι Κριοί
Είναι μια μέρα η σημερινή που μπορεί να νιώσεις πως θέλεις να γιορτάσεις το γεγονός πως είσαι μόνη. Το να έχεις το κρεβάτι μόνο για σένα ή παρέα με τη γάτα σου, φαίνεται πως σου ταιριάζει.

Κριοί σε σχέση
Αγόρασε διάφορα τρόφιμα. Φόρεσε τα ρούχα που δεν φόραγες ποτέ. Μίλησε με διαφορετικούς ανθρώπους στη δουλειά. Χάραξε καινούργια μονοπάτια στο μυαλό σου. Αυτή είναι η σημερινή μου συμβουλή!

Ταύρος

Αισθάνεσαι ικανοποιημένη. Μέχρι να κατασκοπεύσεις το facebook και να βρεις κάτι που κάποιοι έχουν και καμαρώνουν και που απλά πρέπει να έχεις κι εσύ. Άτομο του παρελθόντος πιθανόν να επιδιώξει επανασύνδεση.

Ελεύθεροι Ταύροι
Ή είναι η δική σου αυστηρότητα που προσελκύει τους ανθρώπους ή θα συναντήσεις κάποιον που θα είναι ισότιμος με τον πατέρα σου στο διαγωνισμό για τον καλύτερο άνδρα.

Ταύροι σε σχέση
Ίσως να πεις στον εαυτό σου σήμερα πως δεν είσαι άξιος να το φτάσεις, αλλά ξαφνικά σε πιάνει μια εντυπωσιακή επιθυμία να κερδίσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αvτίο» Στηv Μ0ΝΑΞΙΑ Aυτά Τα 5 Ζώδια: Το Eξάγωνο Eρμή-Κρόνου Φέρvει ‘ΔYΝΑΤΕΣ’ Eπαvασυνδέσεις

Δίδυμοι

Το δυσκολότερο πράγμα σήμερα είναι να παραμείνεις νευριασμένος. Υπάρχουν πολλοί αντιπερισπασμοί. Το να σκέφτεσαι πριν πράξεις το’ χεις στο αίμα σου.

Ελεύθεροι Δίδυμοι
Αρχικά το κάνεις. Μετά δεν το κάνεις. Μετά τα ξεχνάς όλα και θέλεις να κάνεις κάτι αυθόρμητο ή να φιλοσοφήσεις κρατώντας ένα μπουκάλι κρασί- τι έχεις πάθει;

Δίδυμοι σε σχέση
Μήπως νιώθεις ενοχή όταν βλέπεις φυλακισμένο ζώο να πηγαίνει πάνω κάτω? Νιώθεις λίγο πολιορκημένος κι εσύ μέσα σου;

Καρκίνος

Τουλάχιστον κάποιοι ληστές φορούν μάσκα. Κλέφτες έρχονται με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη για να κλέψουν την αυτοεκτίμησή σου. – Μην αφήσεις κανένα να το κάνει.

Ελεύθεροι Καρκίνοι
Όσο γρηγορότερα αποδεχτείς πως τα περισσότερα πράγματα θέλουν αρκετό χρόνο για να γίνουν, τόσο ευκολότερα θα αντέξεις τη θλίψη της μοναξιάς.

Καρκίνοι σε σχέση
Μπορεί να κάνετε μαζί αγορές μέσω ίντερνετ για εσ wρουχα ή να ξεφαντώσετε στο κρεβάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λένε «Αντίο» Στην Εργέvικη Ζωή: Tα 3 Ζώδια Που ΜΕΧΡΙ Τα Χριστούγεννα Θα Έχουν Βρει Τον Mεγάλο Έρwτα

Λέων

Όπως είναι σίγουρο πως ο Θεός έφτιαξε τα μικρά κόκκινα μήλα, το ίδιο σίγουρο είναι πως δεν μπορείς με τη βία να χτυπήσεις το δέντρο γιατί το τόξο θα σπάσει. Πρέπει να είσαι πιο διακριτική.

Ελεύθεροι Λέοντες
Όλοι αισθανόμαστε σαν κακοποιοί δίπλα σε δυο αχώριστους φίλους, αλλά αναρωτήθηκες ποτέ αν κάποιος είναι τόσο καθαρός ή κρύβει κάτι; Πιθανή συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν.

Λέοντες σε σχέση
Μπορεί να φανείς λίγο αδίστακτος ή ενοχλητικός που ρωτάς αλλά μερικές καταστάσεις θέλουν λίγο κούνημα για να προχωρήσουν!

Παρθένος

Λατρεύεις όταν ένα σχέδιο κυλάει ομαλά ή όταν ξεμπερδεύονται τα πράγματα.

Ελεύθεροι Παρθένοι
Η επιπλέον οργάνωση σου ταιριάζει σήμερα – ή μπορεί απ’ την άλλη να είναι η προσπάθειά σου να είσαι ‘σφιχτή” στο γυμναστήριο για να φαίνεσαι ελκυστική.

Παρθένοι σε σχέση
Υπάρχει μια ευφυία στο ζώδιό σου, και είναι ένα από τα πράγματα που προσέλκυσε το αγόρι σου. Πολλοί θα αισθανθούν δέος με την κριτική σου σκέψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα: Ο Νoέμβρης ‘ΦΕPΝΕΙ’ Δράματα Πριν Βγει! Οικοvομικές «ΚΑΤΑΣΤΡ0ΦΕΣ» Για Λέοντες, Ζυγούς & Άλλα 3 Ζώδια

Ζυγός

Η προσπάθεια, σημαίνει περισσότερα για σένα απ’ ότι για τους άλλους. Αν μπορέσεις να ξυπνήσεις κάποιον που υπνοβατεί έστω κι αν φανείς αντιλαϊκός, τότε κάνετο.

Ελεύθεροι Ζυγοί
Ένας στιβαρός ατομιστής ίσως τραβήξει το βλέμμα σου ή σε κάνει να πιαστεί η ανάσα σου. Σε ελκύουν αυτοί, που πιστεύεις πως γνωρίζουν κάτι που εσύ δεν ξέρεις, ακόμη κι αν όλο αυτό το αίνιγμα είναι λίγο σκηνοθετημένο.

Ζυγοί σε σχέση
Το να πεις όχι θα σε κάνει να αισθανθείς πιο όμορφα σήμερα, τόσο που θα το πεις δυο φορές. Καλό είναι να πας θέατρο ή κινηματογράφο σήμερα!

Σκορπιός

Δεν είναι τυχαίο πως υπάρχουν τόσα τραγούδια που μιλάν για τη σημασιά της οικογένειας και η δική σου αγάπη για αυτούς είναι τεράστια σήμερα.

Ελεύθεροι Σκορπιοί
Ζητάς να το ξανακούσεις ή θα το ξαναπείς, γιατί δεν παλιώνει ποτέ και δεν θα κουραστείς ποτέ να το ακούς – τη λέξη αγάπη ίσως;

Σκορπιοί σε σχέση
Γιατί ακολουθείς τον πολύπλοκο τρόπο όταν μπορείς να το κάνεις πολύ πιο σύντομα αποσυμφορίζοντάς το? Μην αισθάνεσαι ένοχος γι αυτό. Το εύκολο δεν είναι πάντα κακό.

Τοξότης

Η σελήνη στον Aιγόκερω σε βοηθάει ν’ αντιμετωπίσεις με έξυπνο τρόπο πολλά μέτωπα κι ενώ ανήκεις πιο πολύ στην κατηγορία φτερού παρά στην βαρέων βαρών έχεις βαρύ χέρι. Πιθανή επικοιnωνία από παλιό αίσθημα.

Ελεύθεροι Τοξότες
Εpwτοτροπείς. Μπράβο! Προχώρα! Αν δεν το κάνεις το χάνεις,- έτσι είπε κάποτε ένας σοφός- πιθανόν ένας τοξότης.

Τοξότες σε σχέση
Το ζώδιό σου είναι συχνά το πιο παρεξηγημένο απ’ όλα τα άλλα κι ενώ το γνωρίζεις δεν παρασύρεσαι γιατί αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι αν το άτομο που το είπε είχε καλή πρόθεση. Όλοι μας ξέρουμε ότι γνωρίζουμε!

Αιγόκερως

Η σελήνη στο ζώδιο σου έχει την ικανότητα να φανερώνει ότι προσπαθείς να κρύψεις ή ότι σε στεναχωρεί και συνήθως αποκαλύπτονται όταν έρχεται η συζήτηση σε κάτι τελείως άσχετο.

Ελεύθεροι Αιγόκεροι
Το πράσινο δεν είναι το χρώμα σου, αλλά κάποιος σήμερα μπορεί να πάρει μια τέτοια απόχρωση, σύμφωνα με το εpwτικό σου ωροσκόπιο.

Αιγόκεροι σε σχέση
Όλα τα ζευγάρια διαμαρτύρονται με αστείο τρόπο όταν βρίσκονται σε μια παρέα. Είναι σαν να ψάχνουν για υποστηρικτή.

Υδροχόος

Με τη σελήνη στον Aιγόκερω φαίνεται η μέρα να είναι ημέρα διαμαρτυρίας. Μια μέρα του στυλ “ σήμερα θα μιλήσω για την αποστασιοποίηση”.-καλά εντάξει.

Ελεύθεροι Υδροχόοι
Η αγάπη μπορεί να είναι τρομακτική ή η σκέψη να αφεθείς σ’ αυτήν και να νιώθεις αδύναμος. Προτιμάς να καθαρίσεις την τοστιέρα.- τι φοβίες είναι αυτές;

Υδροχόοι σε σχέση
Ίσως να μη θες κομπλιμέντα σήμερα αλλά ίσως αναγκαστείς να τα δεχτείς από έναν πιεστικό σύντροφο!

Ιχθύες

Αλήθεια από τους φίλους στο facebook πόσοι σ’ αρέσουν πραγματικά? Η επιλογή μπορεί να είναι σκληρή και δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένας τρόπος να τραβήξεις την προσοχή. Άστο καλύτερα.

Ελεύθεροι Ιχθύες
Δεν υπάρχει καλύτερη διασκέδαση από το κλάμπ. Μη σταματάς να κουνιέσαι στο ρυθμό. Άν καταλάβεις πόσο ευλογημένος είσαι, δε θα δειλιάσεις και θα μπορείς να λειτουργήσεις σαν ένα άνθρωπο πολύ νεώτερο από ότι είσαι, άν το θέλεις.

Ιχθύες σε σχέση
Η φιλία που υπάρχει ανάμεσά σας φαίνεται ιδιαίτερα σήμερα, τόσο που να σου φέρνει δάκρυα στα μάτια…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.