Οι Ερwτικές Πpοβλέψεις Της Πέμπτης! Παλιά Ερwτικά Πάθη «ΞYΠΝ0ΥΝ» Avαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

0
7270

Οι Ερwτικές Πpοβλέψεις Της Πέμπτης! Παλιά Ερwτικά Πάθη «ΞYΠΝ0ΥΝ» Avαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης;

H επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω, μας δίνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Απροσδόκητες συναντήσεις ταράζουν τα εpwτικά σε κάποια από τα ζώδια…

Υπάρχει καλή διάθεση και αρκετή ενέργεια σήμερα.

Αυτό σου δίνει ώθηση να ολοκληρώνεις γρήγορα και αποτελεσματικά τις υποθέσεις σου, χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Βίκυ Παγιατάκη Μας ‘ΦΕPΝΕΙ’ Χαρμόσυvα Νέα! Eπιτέλους «ΑΝAΣΑ» Σε Έρwτα-Χpήμα Για Κριούς, Ζυγούς & Ακόμη 3 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης 19/1/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας διακατέχει έντονη αποφασιστικότητα, οι πράξεις σας θα είναι τολμηρές και συνειδητές, επιτυχία θα έχετε σε προσπάθειες επανασύνδεσης.

Συναντήσεις και συνομιλίες θα κλείσουν με ευχάριστο αποτέλεσμα, οι τσακωμένοι θα τα βρείτε και πάλι με το ταίρι σας. Εσείς οι ερωτευμένοι φανερώσετε την έλξη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αν ανοιχτείτε συναισθηματικά και δείξετε αυτό που νιώθετε, πολύ γρήγορα θα μπείτε σε πορεία σταθερού δεσμού!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, αναστατωμένη και νευρική θα είναι η στάση σας, προσοχή να μην παρασυρθείτε από παρατραβηγμένα πείσματα. Η τάση που θα έχετε να μείνετε πεισματικά προσκολλημένοι μόνο στις δικές σας απόψεις, δε θα φέρουν επιτυχημένη κατάληξη στις συζητήσεις ανάμεσα σε εσάς και το εpwτικό σας ταίρι.

Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει, κάπως μπερδεμένες θα είναι οι συνθήκες τις γνωριμίας σας, ωστόσο οι επαφές σας θα πάρουν τελικά θετικές διαστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λένε «ΤΕΛ0Σ» Στην Εργέvικη Ζωή ΜΕΣΑ Στο 2023: Tα 3+1 Ζώδια Που Θα AΝΕΒΟΥΝ Τα Σκαλιά Της Εκκλησiας Φέτος

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, εσάς τους ερωτικά μόνους η ανάγκη σας για ανανέωση θα σας οδηγήσει σε προτάσεις και κινήσεις, που θα διαφοροποιήσουν τις ερωτικές σας συνθήκες. Σήμερα θα κυνηγήσετε και θα εκδηλωθείτε,

με δική σας πρωτοβουλία θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού με άτομο, που θα είναι καθαρά στο χέρι σας αν θα προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό ή αν θα αφήσετε τις επαφές σας απλά χαλαρές. Κινητοποιηθείτε αποφασιστικά, οι πράξεις σας θα φέρουν ευχάριστες ανατροπές!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σε εσωτερική αναστάτωση θα βρίσκεστε, θα εμφανιστεί μια ελαφριά κυκλοθυμία στις διαθέσεις σας, η καρδιά σας ενδεχομένως να είναι μια ζέστη, μια κρύο.

Εσάς που βρίσκεστε σε σχέση, σας συμβουλεύω να αποφύγετε να ξεσπάσετε στο ταίρι σας, μην του μεταδώσετε την άστατη ψυχική σας διάθεση. Για τους εpwτικά μόνους θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα σας δείξει άμεσα τις εpwτικές του προθέσεις, καλό θα είναι να μην το αποπάρετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άvτα Λεούση: Χαμογελά η ΤYΧΗ Μέσα Στον Ιανουάpιο! Γυρίζει ο «TΡ0ΧΟΣ» Σε Έρwτα-Xρήμα Για Κριούς, Λέοντες & Άλλα 3 Ζώδια

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, τα λόγια σας ίσως να είναι επιθετικά ή κάπως εριστικά, στόχος σας θα είναι να επιβληθείτε και να διατηρήσετε πάση θυσία τον έλεγχο της εpwτικής σας σχέσης.

Η όψη της ημέρας, θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τη στασιμότητα, θα περάσετε σε δυναμικές ενέργειες. Η εμφάνιση ενός γοητευτικού προσώπου θα σας εξιτάρει εpwτικά, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα της εpwτικής σας ζωής!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα υπάρξουν επικοινωνιακές εντάσεις, η κατάληξη των συζητήσεων σας θα είναι ανάλογη με τις προθέσεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης.

Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις δώστε χρόνο στα γεγονότα, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις αλλά καταφθάνει θετική έκβαση. Αν είστε ερωτικά μόνοι, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο, η πορεία των επαφών σας θα έχει εpwτική εξέλιξη.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα είστε κάπως ευέξαπτοι, ίσως να μην καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις, καλό θα είναι να κρατηθείτε μακριά από έντονες συζητήσεις επίμαχων θεμάτων.

Πρόσωπο ερωτικό θα χαλαρώσει τις διαθέσεις σας, θα υπάρξουν θερμές εκδηλώσεις, προσφέροντάς σας αναζωογονητικές στιγμές. Σήμερα θα καταφέρετε τελικά να διατηρήσετε τις προσωπικές σας ισορροπίες!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα υπάρξει κίνδυνος η συζήτηση σας με πρώην ερωτικό σας ταίρι να πάρει εχθρικές διαστάσεις, θα μαλώσετε, το νου σας στη μετωπική σύγκρουση. Εσείς οι ελεύθεροι που είστε σε αναζήτηση,

θα περάσετε σε παρορμητικές δυναμικές εκδηλώσεις, η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο θα φέρει απρόοπτες και ιδιαιτέρως θετικές ανατροπές. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για τη δημιουργία σταθερής εpwτικής σχέσης.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αποφασιστικότητά σας, θα νιώσετε έντονη αυτοπεποίθηση. Τολμηρή και δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σήμερα θα κινηθείτε χωρίς προκαταλήψεις και ενδοιασμούς.

Δεν αποκλείεται κάποιο καινούργιο πρόσωπο να προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σας, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον. Ένα ξαφνικό ερωτικό συμβάν θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό, ωστόσο με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, εξοπλιστείτε με υπομονή, γιατί οι ερωτικές σας υποθέσεις θα περάσουν από επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν τις συζητήσεις σας, δε θα λείψουν οι νευρώσεις και οι εξάρσεις.

Μια ευχάριστη κατάληξη θα έχετε με πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην κινηθείτε με ανυπομονησία, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, σήμερα θα σας διακατέχει μαχητικότητα και έντονη όρεξη για ερωτικές διεκδικήσεις, ωστόσο σας συμβουλεύω να αποφύγετε ισχυρογνωμοσύνες και πείσματα.

Μελετήσετε πολύ καλά τις κινήσεις σας, επιστρατεύστε λογική και αυτοσυγκράτηση. Εσάς τους εpwτικά μόνους ένα ελκυστικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, προσοχή στην υπερβολική αισιοδοξία!

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, σήμερα θα βρείτε τη σωστή δίοδο που θα σας απαλλάξει από ένα συναισθηματικό σας αδιέξοδο. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για τολμηρά εpwτικά βήματα, έρχονται σημαδιακά γεγονότα που θα σας φέρουν αλλαγές μακροχρόνιες και ριζικές.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει με τις πράξεις και τις προτάσεις του να χαλαρώσει τη σκέψη σας και να σας απομακρύνει από εντόνους προβληματισμούς. Μην αντισταθείτε στο έντονο εpwτικό κλίμα που θα προκύψει….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...