Οι Ερwτικές Πpοβλέψεις Tης Παρασκευής! Παλιά Πάθη «ΧΤΥΠ0YΝ» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

0
10758

Οι Ερwτικές Πpοβλέψεις Tης Παρασκευής! Παλιά Πάθη «ΧΤΥΠ0YΝ» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

Τι ετοιμάζει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει άκρως ενδιαφέροντα για τις σχέσεις μας. Aπρόσμενες και μοιραίες καταστάσεις για κάποια από τα ζώδια…

Η σημερινές όψεις σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση

και σιγουριά για να κάνεις κάθε σου βήμα. Όλα σου φαίνονται σωστά, αφού ξέρεις πλέον αυτό που επιδιώκεις και πώς ακριβώς θα το πετύχεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτά Tα Σημάδια Δείχvoυν, Ότι Tην Έχει «ΠAΤΗΣΕΙ» Άγpια Mαζί Σου

Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς -μία θέση πολύ καλή για εκείνη καθώς είναι το ζώδιο της έξαρσης της- και φέρνει ευκαιρίες σε θέματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής 27/1/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, οι πράξεις σας θα είναι ερωτικές και θερμές, ικανές να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες. Τολμηρή και αποφασιστική θα είναι η διάθεση σας, επειδή θα έχετε την επιθυμία να προσεγγίσετε εpwτικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο,

σας προτρέπω ανεπιφύλακτα να το τολμήσετε, θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας ενθουσιάσει. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι, τώρα θα βάλετε στη ζωή σας το πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε νόημα και ένταση!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, εpwτισμός και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που η προσιτή σας στάση, θα του δώσει το άνοιγμα να περάσει δυναμικά στην εpwτική σας ζωή.

Για εσάς τους εpwτικά μόνους σήμερα θα σημειωθεί έναρξη νέας εpwτικής σχέσης, ωστόσο, προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Για εσάς που είστε σε δεσμό, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία μια πρόταση ή μια προοπτική θα σας ανοίξει δρόμο δεσμευτικής εξέλιξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Tο Zώδιο Του Nα Σoυ Πω, Tις Πιο «TPΕΛΕΣ» Αδυvαμiες Του

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να αναρωτηθείτε τι είδους ερωτική ζωή θέλετε να ζήσετε. Επιθυμείτε μια χαλαρή σχέση με στόχο την εφήμερη περιπέτεια;

Ή μήπως αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη είναι η σιγουριά και η ασφάλεια; Τώρα θα βάλετε σε τάξη την καρδιά σας, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις σχετικά με τις εpwτικές σας επιθυμίες, έρχονται στη ζωή σας αλλαγές και νέα εpwτικά πρόσωπα!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, σήμερα θα αποκαλύψετε κρυμμένες σκέψεις και επιθυμίες σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές σχέσεις τότε σας συμβουλεύω να περάσετε σε δυναμικές πράξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Ιανουάpιος ΠΡΙΝ Βγει Φέρvει Αλλαγές! Kαρμικές «Συvαντήσεις» & ΝΕΟΙ Δυνατοi Έρwτες Για 5 Ζώδια λέει ο Kώστας Λεφάκης

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές,

προσοχή στις ψευδαισθήσεις, στις υπερβολές και στις εξιδανικεύσεις. Ανεβασμένες θα είναι οι εpwτικές σας διαθέσεις, σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για φλερτ, θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να ζήσετε απρόοπτα και δυνατά εpwτικά συμβάντα!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η θερμή σας στάση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος δημιουργικών συζητήσεων και πράξεων. Σήμερα θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα καταφέρει να βάλει την καρδιά σας σε μεγάλη συναισθηματική δοκιμασία,

προσοχή να μην σας παρασύρει ο ρομαντισμός, μη φανείτε ευκολόπιστοι. Οι εpwτικά μόνοι αν μπείτε σε διαδικασία σχέσης και ξεκινήσετε από νωρίς τα μελλοντικά όνειρα καλό θα είναι να μην εθελοτυφλήσετε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το ‘ΠΕΡΑΣΜΑ’ Αφροδiτης Στους Ιχθείς ΜΑΣ Φέρνει Δώpα! Φτάvουν Νέοι «ΔYΝΑΤΟΙ» Έρwτες Γι’ Αυτά Τα 3 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ευχάριστες προτάσεις θα αλλάξουν τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής. Ένα άτομο και ένα συγκεκριμένο γεγονός, θα φέρουν άνοιγμα ερωτικής επανασύνδεσης.

Αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, θα έχετε ευχάριστη συνομιλία με εpwτικό πρόσωπο από τα παλιά. Η όψη της ημέρας θα βοηθήσει στο να σβηστούν οι κακές στιγμές, τώρα θα ξεκαθαρίσετε σκέψεις και αισθήματα, σας φανερώνω πως αυτή η δεύτερη ευκαιρία θα έχετε αίσιο τέλος!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές. Κάποιο πρόσωπο από το εpwτικό σας παρελθόν μετανιώνει για λάθη ή για αδιάφορη στάση και έρχεται με στόχο να δημιουργήσει συνθήκες επανασύνδεσης.

Έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα φέρουν αναταραχές, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πάθος και έντονος εpwτισμός. Μπείτε στον κόπο να δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία που θα σας ζητηθεί, το αποτέλεσμα θα τονώσει αισθήματα, θα ενώσει καρδιές.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ανανεωμένες θα εμφανιστούν οι διαθέσεις σας, τολμηρή θα είναι η ερωτική σας στάση, θα βγουν στην φόρα ανάγκες που θα έχετε την ευκαιρία και τη δύναμη να τις ικανοποιήσετε πλήρως.

Εσείς οι εpwτικά μόνοι, πείτε ‘ναι’ στις προτάσεις που θα λάβετε, προμηνύεται νέα εpwτική αρχή επιτυχημένης και άμεσης κατάληξης. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ωθήσει σε έναν ολοκαίνουργιο τρόπο ζωής, θα καταφέρετε να ξεχάσετε παλιές αποτυχημένες σχέσεις!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις καταστάσεις που περικλείουν την ερωτική σας ζωή, δεν αποκλείεται να αλλάξετε απόψεις, θέσεις και επιθυμίες.

Σοβαρότητα και κατανόηση θα δείξετε στο ερωτικό σας ταίρι, ίσως να ανοιχτούν από την πλευρά σας συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για καινούργια εpwτική αρχή, αν διατηρείτε χαλαρή εpwτική σχέση τώρα θα προχωρήσετε σε στάδιο αρκετά πιο σοβαρό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει αντιμέτωπους με την προσωπική σας πραγματικότητα, ωστόσο θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε που είναι η αλήθεια και που το ψέμα.

Ίσως να κλονιστούν τα συναισθηματικά θεμέλια της ερωτικής σας σχέσης, ενδέχεται να αποδειχτεί πως ως τώρα εθελοτυφλούσατε και οικειοθελώς επιλέγατε την αυταπάτη. Εσάς τους εpwτικά μόνους, θα σας πλησιάσει πρόσωπο, που μέχρι τώρα δεν είχατε αντιληφθεί τον βαθμό της έλξης του για εσάς!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας δε θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε την αληθοφάνεια από την ψευδαίσθηση και την αυταπάτη από το πραγματικό γεγονός. Έντονη συναισθηματική συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιά σας,

θα ενισχύσει κάποιες εσωτερικές σας φοβίες εξαιτίας της λανθασμένης κρίσης σας. Σε σύγχυση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, για να μην πέσετε σε λάθη αφήστε απλά τη μέρα να κυλήσει χωρίς πιέσεις ή συναισθηματικές αναζητήσεις…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...