Οι Ερwτικές Πpοβλέψεις Της Παρασκευής! Παλιές Aγάπες «ΞYΠΝΟΥΝ» Nέα Πάθη Σε 4 Ζώδια

0
6588

Οι Ερwτικές Πpοβλέψεις Της Παρασκευής! Παλιές Aγάπες «ΞYΠΝΟΥΝ» Nέα Πάθη Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας… Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Tο εξάγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Κρόνο, φέρνει μεγάλο αέρα στα αισθηματικά. Απρόσμενες συναντήσεις ταράζουν τα εpwτικά για κάποια ζώδια…

Οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις, χρειάζονται χρόνο και καλό σχεδιασμό.

Για αυτό μην παρασυρθείς από την ορμητικότητά σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι Κριοί, Υδροχόοι, Λέοντες, Τοξότες.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής 30/12/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, πάθος, συναισθηματικές εκρήξεις και έντονη παρορμητικότητα θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Προσοχή στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε το ερωτικό σας ταίρι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και διαφοροποιήσεις,

δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση κάθετη ίσως και ακραία. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, είναι πολύ πιθανό να το ερωτευτείτε και να οδηγηθείτε σε πράξεις ασυνήθιστες ή ιδιαιτέρως τολμηρές!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ερωτική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας. Αν πάρετε απόφαση να ανοιχτείτε ερωτικά σε πρόσωπο που εδώ και καιρό προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του, να ξέρετε πως θα βρείτε θερμή ανταπόκριση στις προσεγγίσεις σας.

Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία, τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα, ιδιαιτέρως ελκυστικό θα το βρείτε το πρόσωπο που θα συνομιλήσετε. Αξιοποιήστε τις θερμές σας διαθέσεις, εκδηλώστε την έλξη σας, αυτή η καινούργια γνωριμία θα πάρει πολύ γρήγορα εpwτική έκταση. 

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας σας φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και όμορφες συνομιλίες, η μέρα σας θα κλείσει με ερωτικό γεγονός. Η μέρα δε θα σας αφήσει να παρεκκλίνετε από τους ερωτικούς σας στόχους,

με σύμμαχο τη γοητεία σας θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ακολουθήστε τον αυθορμητισμό σας, εκφράστε ελευθέρα τα αισθήματα σας, η κατάληξη θα είναι θερμό ραντεβού. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αναστατώσει εpwτικά!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα σας πλησιάσει. Τα θερμά λόγια που θα ακουστούν σε τηλεφώνημα, θα φέρουν κατάληξη προσωπικής συνάντησης, η εξέλιξή σας θα είναι άμεση και ιδιαιτέρως εpwτική.

Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο η νύχτα σας να κλείσει με αναπάντεχες εpwτικές αποκαλύψεις. Για εσάς που βρίσκεστε σε σταθερή σχέση προσοχή στην πεισματική συμπεριφορά, διεκδικήστε με ισορροπημένο τρόπο…

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις, που θα κλείσουν με εpwτικά ξεκαθαρίσματα. Παλιό εpwτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνισή του, σε περίπτωση που έχουν συμβεί μεταξύ σας παρεξηγήσεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη.

Όσοι από εσάς είστε εpwτικά μόνοι ή έχετε πάρει απόφαση να διαγράψετε τελείως το παρελθόν σας, φανείτε δεχτικοί στο καινούργιο πρόσωπο, που με ελκυστικό και άμεσο τρόπο θα κάνει το βήμα να σας προσεγγίσει!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια θα σας εφοδιάσει η όψη της ημέρας, η δραστική σας κινητοποίηση θα προκαλέσει γεγονότα που θα σας ανοίξουν δρόμους ερωτικής επιτυχίας.

Λαμβάνει τέλος το στάδιο της αναμονής, έρχεται κοντά σας πρόσωπο που το προσμένατε αρκετό καιρό, τερματίζουν εμπόδια και καθυστερήσεις, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης. Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για ουσιαστικές αλλαγές, τολμήστε να κάνετε πράξη αυτό που σκέπτεστε, σας διαβεβαιώνω πως το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο και ικανοποιητικό.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, οη όψη της ημέρας θα σας δώσει την ώθηση να ανοίξετε την καρδιά σας, τώρα θα φανερώσετε σκέψεις και αισθήματα με αυθορμητισμό και απόλυτη ειλικρίνεια. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψουν εξομολογήσεις, εξηγήσεις, αλλά και υποσχέσεις, που τελικά θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε εpwτικά ένα βήμα πιο μπροστά.

Η εμφάνιση ενός γοητευτικού προσώπου θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας, έρχονται ευχάριστες και ανέμελες συναντήσεις, σήμερα θα θελήσετε να ερωτευτείτε και να αγαπήσετε χωρίς αναστολές!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, απελευθερωμένη και ζωηρή θα εμφανιστεί τόσο η στάση σας όσο και η καρδιά σας. Η εpwτική σας συμπεριφορά θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις, αλλά και για ολοκαίνουργιες γνωριμίες.

Σήμερα θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν, το γοητευτικό παρουσιαστικό σας θα τραβήξει τα κατάλληλα βλέμματα, το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε. Ανοίγεται προοπτική ερωτικής σχέσης με άτομο ενδιαφέρουσας, ίσως και εξτριμ προσωπικότητας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, τολμηρή και αποφασιστική θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με τον ερωτισμό που θα εκπέμπετε, θα είναι πολύ εύκολο για σας να προσελκύσετε το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας.

Με οικείο και αυθόρμητο τρόπο θα σας φλερτάρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να κλέψει την καρδιά σας από τις πρώτες σας ματιές. Αισιοδοξία, χαρά και νέο εpwτικό άνοιγμα θα σας φέρει το ραντεβού που θα κλείσετε!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από στάσιμες καταστάσεις, κύρια επιθυμία σας θα είναι οι ουσιαστικές αλλαγές. Ίσως να μπείτε στον πειρασμό να ταρακουνήσετε τα δεδομένα της σχέσης σας, αποφύγετε ακρότητες.

Εpwτισμός και μαχητικότητα θα κατευθύνουν τις πράξεις σας, αν στοχεύετε στην επανασύνδεση, θα την κερδίσετε. Εσείς οι εpwτικά μόνοι αξιοποιήστε τη γοητεία σας, ενδιαφέρον θα έχει το καινούργιο πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα ζωηρέψει τον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα θα εστιάσετε στον έντονο ερωτισμό που θα σας διακατέχει. Θα έχετε τη διάθεση για αλλαγές,

ποικιλία θα αναζητήσετε στην εpwτική σας ζωή και επειδή θα είστε τολμηροί στις προσεγγίσεις σας, γι’ αυτό θα καταφέρετε να προσελκύσετε το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Οι εpwτικές σας διαθέσεις θα έχουν ορμή και παρόρμηση, να είστε σίγουροι πως θα περάσετε μια ιδιαιτέρως θερμή μέρα ευχάριστων εξελίξεων!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, μια πολύ ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στο εpwτικό σας στόχαστρο, θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας. Καταφθάνουν αλλαγές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο εpwτικό σας μέλλον,

τώρα θα μπουν βάσεις για σταθερή ερωτική σχέση, που η πορεία της θα σας δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση. Σας συμβουλεύω να μην περιορίσετε την αισθησιακή και ρομαντική σας διάθεση, εκδηλωθείτε άφοβα, χωρίς ενδοιασμούς….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...