Οι Ερwτικές Πpοβλέψεις Tης Κυριακής: Συvάντηση Με Παλιά Αγάπη «ΞΥΠΝΑ» Aναμνήσεις Σε 4 Ζώδια

0
3225

Οι Ερwτικές Πpοβλέψεις Tης Κυριακής: Συvάντηση Με Παλιά Αγάπη «ΞΥΠΝΑ» Aναμνήσεις Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Kυριακής;

Τι μας ετοιμάζει για τα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός? Έντονα και απροσδόκητα αυτά που έρχονται. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα, δημιουργεί απρόσμενες και μοιραίες καταστάσεις για κάποια ζώδια….

Έντονα και απροσδόκητα αυτά που έρχονται.

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σήμερα, δημιουργεί απρόσμενες και μοιραίες καταστάσεις για κάποια από τα ζώδια…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πpoβλέψεις Tου Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Επαvασύνδεση «ΞYΠΝΑ» Παλιά Πάθη Σε 5 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής 4/12/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή στις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις, σε περίπτωση που πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις φροντίστε να τις σκεφτείτε πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες στην εpwτική σας επικοινωνία,

που θα απορρέουν κυρίως από την αδυναμία σας να αποδεχτείτε καταστάσεις που πλέον δεν σας ικανοποιούν. Για τους χωρισμένους, απρόσμενη συνάντηση θα φέρει ένα ελαφρύ κυματάκι στη καρδιά σας, ίσως να μην απόδεχτείτε την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβετε!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ένα είδος σύγχυσης θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις, θα νιώστε την ανάγκη να τερματίσετε καταστάσεις που σας πνιγούν και σας δυσαρεστούν.

Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον εσωτερικό προβληματισμό που θα σας διακατέχει, το νου σας να μην παγιδευτείτε στις ίδιες σας τις αντιδράσεις. Η χρονική στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για απότομες εpwτικές αλλαγές, θα έχετε συνάντηση με το πρώην ταίρι σας, μη βιαστείτε να πάρετε ριζικές αποφάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Tο Zώδιο Του Nα Σου Πω, Tις Πιο «ΤΡEΛΕΣ» Αδυναμiες Του

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει έντονο ερωτικό ξάφνιασμα, που τελικά θα στρέψει τη σκέψη και τη δράση σας σε αναζήτηση καινούργιων ερωτικών περιπετειών. Η ανάγκη σας να βγείτε εκτός ρουτίνας θα φέρει αναποδογύρισμα, θα παρατηρηθεί σύγχυση στην καρδιά σας.

Ίσως να αναζητήσετε καινούργιο ταίρι, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις. Αν υπάρχει ήδη πρόσωπο στη ζωή σας, τότε φροντίστε να μη δώσετε τροφή για παρεξηγήσεις ή για εpwτικά παρατράγουδα!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα κάποιο πρόσωπο που ενδιαφέρεται ερωτικά εσάς, θα σας αναγκάσει να αποκαλύψετε τους στόχους σας. Θα βρει τρόπο να σας στριμώξει συναισθηματικά, αν νιώσετε την ανάγκη να ξεγλιστρήσετε να ξέρετε πως δε θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αποκαλύψεις.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια, να φανερώσετε ευθέως τους σκοπούς και τις βλέψεις σας, κι αν τα αισθήματα σας δεν είναι δυνατά, τότε αποφύγετε να δώσετε ψεύτικες ελπίδες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Δεκέμβρης Ξεκιvά ‘ΔYΝΑΤΑ’ Με Τo Εξάγωνο Αφροδiτης-Κpόνου! Γυρiζει ο «TΡΟΧΟΣ» Σε Έρwτα-Xρήμα Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα πάτε κόντρα σε οτιδήποτε δε σας ικανοποιεί, δε θα λείψουν οι συγχύσεις και οι παθιασμένες διαφωνίες, σας συμβουλεύω να προσπαθήσετε να κρατήσετε ένα ισορροπημένο επίπεδο.

Στις συζητήσεις με το ταίρι σας θα υπάρξουν ερεθίσματα εκνευρισμού, δυνατή θα είναι η επιχειρηματολογία σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Εσάς τους εpwτικά μόνους θα σας τονώσει συνάντηση με ένα καινούργιο γοητευτικό πρόσωπο!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εισχωρήσετε στο βάθος της σχέσης σας προσπαθώντας να ανακαλύψετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν και κατά πόσο είναι αληθινά ή αποτελούν μια γενική ψευδαίσθηση.

Σήμερα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες, σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά, τώρα θα βρείτε την κατάλληλη βάση για να στηρίξετε παρόν και μέλλον. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, αποφύγετε αρνητισμούς και προκαταλήψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κόvτρα Στην Ατυχiα- ΤΕΛ0Σ Οι Αvαποδιές: Aυτά Είναι Τα «YΠΕΡΤΥXΕΡΑ» Ζώδια Για Το Φετινό Δεκέμβρη

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείτε από περιορισμούς και καταπιεστικές συνθήκες, κάπως απρόβλεπτες θα είναι οι αντιδράσεις σας. Σας συμβουλεύω να χαλιναγωγήσετε την ανυπομονησία σας, αποφύγετε σπασμωδικές ή πιεστικές ενέργειες.

Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε καθημερινή επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που πολύ γρήγορα από φιλικό θα μετατραπεί σε εpwτικό. Για την ώρα δώστε χρόνο στα γεγονότα, μην προβληματίζεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ενδεχομένως να εμφανίσετε αγανάκτηση, θυμό και έλλειψη ανεκτικότητας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην εμπλακείτε σε σοβαρές κουβέντες, τρενάρετε όσο μπορείτε τις συζητήσεις σας με το ταίρι σας,

αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Για τους εpwτικά μόνους, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, σε περίπτωση που θελήσετε να το πλησιάσετε, κάντε το με τρόπο προσεγμένο και ευγενικό.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα για να μπορέσετε να διατηρήσετε την ασφάλεια και τη σταθερότητα στον εpwτικό σας τομέα θα πρέπει να κάνετε μια μεγάλη συναισθηματική βουτιά μέσα στο βάθος της σχέσης σας.

Ένα συμβάν, που θα προκύψει από τη δική σας πλευρά, θα κλονίσει την ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, συνεπώς θα πρέπει να προχωρήσετε σε αναλύσεις, εξηγήσεις και υποσχέσεις. Φανείτε ειλικρινείς, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπεκφυγές!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα σας διακατέχει μαχητικότητα και έντονη όρεξη για αποκαλύψεις και διεκδικήσεις, ωστόσο μπορεί θα εμφανίσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, οι διαθέσεις σας θα είναι εγωιστικές.

Σας συμβουλεύω να μελετήσετε πολύ καλά τις κινήσεις σας, εφαρμόστε μεθοδευμένη στρατηγική. Ελκυστικό πρόσωπο θα εξιτάρει το εpwτικό σας ενδιαφέρον, προσοχή να μην υποπέσετε σε υπερβολές, κρατήσετε την αυτοπεποίθησή σας σε λογικό πλαίσιο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την επαναστατική πλευρά του χαρακτήρα σας, προσοχή στις εγωιστικές πράξεις, καλό θα είναι να μη φανείτε αυστηρά κάθετοι στις επιθυμίες σας.

Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση και μάλιστα για λογούς που ίσως να μην καταφέρετε να τους εξηγήσετε. Σήμερα κάποιος θα βρει τρόπο να σας ωθήσει σε απελευθερωμένες ενέργειες, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να μην υπολογίσετε το πρόσωπο που ήδη έχετε δίπλα σας!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να νιώσετε περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι μέσα στη σχέση σας, το νου σας σε κινήσεις διπλών εpwτικών παιχνιδιών, γιατί το πιθανότερο θα είναι να βγείτε στο τέλος εκτεθειμένοι.

Αν κάτι σας πνιγεί και νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τις συνθήκες της εpwτικής σας ζωής, καλό θα είναι να εξωτερικεύσετε αυτό που νιώθετε, περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, δώστε την ευκαιρία στο ταίρι σας να σας καταλάβει, να εντοπίσει τι ακριβώς αναζητάτε…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...