Οι Ερwτικές Πpoβλέψεις Της Δευτέρας! Παλιές Αγάπες «ΞΥΠΝ0ΥΝ» Αvαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

0
12856

Οι Ερwτικές Πpoβλέψεις Της Δευτέρας! Παλιές Αγάπες «ΞΥΠΝ0ΥΝ» Αvαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας….Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

Μέρα γεμάτη πάθος, ερωτισμό, επικοινωνίες αισθηματικού περιεχομένου που έχουν άρωμα παρελθόντος, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες που θα βοηθήσουν στο άνοιγμα ενός νέου κύκλου! Οι πιο κερδισμένοι της…

Μέρα γεμάτη πάθος, ερωτισμό, επικοινωνίες αισθηματικού περιεχομένου

Μέρα γεμάτη πάθος, ερωτισμό, επικοινωνίες αισθηματικού περιεχομένου που έχουν άρωμα παρελθόντος, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες που θα βοηθήσουν στο άνοιγμα ενός νέου κύκλου!

Μία πολύ ευνοϊκή όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη θα πραγματοποιηθεί σήμερα σε ζώδια του αέρα, κάτι που θα βελτιώσει αισθηματικές υποθέσεις αλλά και εξελίξεις σε προσωπικά ζητήματα.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Παρθένοι, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 9/1/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα αναζητήσετε καινούργια ερωτικά ανοίγματα, θα διαφοροποιήσετε τους στόχους σας, ίσως να αποκτήσετε νέο ερωτικό ταίρι. Δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις σας, θα πλησιάσετε πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στη καρδιά και στη σκέψη σας.

Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε αποφασιστικά σε αλλαγές και διεκδικήσεις, με δικές σας ενέργειες θα προκύψουν θερμές ερωτικές εξελίξεις, ετοιμαστείτε για βραδινό ραντεβού! 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να γίνετε εκδηλωτικοί, εξωστρεφείς και ελκυστικοί. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε με απελευθερωμένο τρόπο τα αισθήματα σας, θα καταφέρετε να αξιοποιήστε τα ευχάριστα ερωτικά συμβάντα που θα εμφανιστούν.

Σήμερα ενδέχεται να υπάρξει άνοιγμα για ολοκαίνουργια ερωτική σχέση, φανείτε θετικοί θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία να γίνει δεσμός ζωής με μελλοντικές προδιαγραφές.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν τη δυναμικότητα σας, θα φανείτε αυθόρμητοι και αρκετά παρορμητικοί. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να ταχτοποιήσετε οριστικά παλιές ανοιχτές ερωτικές σας υποθέσεις, θα είστε απόλυτα βέβαιοι γι αυτά που θα πείτε και θα κάνετε.

Ερωτική θα είναι η συμπεριφορά σας με έντονη τη διάθεση να θέλετε να αλλάξετε στάσιμες καταστάσεις και ανιαρά δεδομένα. Καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να εισχωρήσει στην ερωτική σας ζωή! 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα είστε συζητήσιμοι, εκφραστικοί και εκδηλωτικοί, θα υπάρξουν έντονες εξομολογήσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν νέες συνθήκες στον ερωτικό σας τομέα, πιθανή θα είναι η νέα γνωριμία.

Ανοιχτόκαρδη θα είναι η διάθεση σας και αρκετά αποφασιστική η δράση σας. Θετική απάντηση θα λάβετε από πρόταση που θα κάνετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η ενισχυμένη σας αυτοπεποίθηση και η συγκέντρωση στους στόχους σας θα σας οδηγήσουν σε επιτυχημένο αποτέλεσμα. Αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, η στάση σας θα είναι προσιτή, θα σας πλησιάσει πρόσωπο με ιδιαιτέρως θερμές βλέψεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οι επαφές σας πολύ γρήγορα να πάρουν ερωτική έκταση.

Δεν αποκλείεται να λάβετε ένα είδος μικρής ερωτικής εξομολόγησης, σας συμβουλεύω να μην κρύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προβείτε σε στοχευμένες διεκδικήσεις. Κινηθείτε αποφασιστικά και με πίστη στο ένστικτο σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επανασυνδέσεις.

Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας. Ένα ελκυστικό άτομο θα ρίξει επάνω σας τα ερωτικά του βέλη, αποφύγετε κυκλοθυμίες και απαισιόδοξες σκέψεις όλα θα βαδίσουν υπέρ σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα αφήσετε στην άκρη φοβίες και ανασφάλειες, τώρα θα αναζητήσετε την αλλαγή και την περιπέτεια, η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως τολμηρή. Περνάτε σε ουσιαστικές πράξεις,

δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε ερωτική σχέση με πρόσωπο που από καιρό έχετε κρυμμένο στην καρδιά σας. Αυτή τη φορά θα αλλάξετε τρόπο σκέψης, θα ζήσετε με οδηγό τις πραγματικές εσώψυχες σας επιθυμίες, δεν θα υποκύψετε σε αναγκαστικούς συμβιβασμούς!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε απαισιόδοξες σκέψεις ή τάσεις πεσιμισμού. Μέσω της εσωτερικής σας δύναμης θα αναθεωρήσετε απόψεις, θα δείτε με αισιόδοξο και τολμηρό μάτι το μέλλον σας.

Έρχονται δυναμικές αποφάσεις, νέα πλάνα, και ένα καινούργιο ερωτικό άνοιγμα που θα έχει τη δυνατότητα να σας βγάλει οριστικά από το αποτυχημένο παρελθόν σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει έναρξη καινούργιας ερωτικής σχέσης με την πιθανότητα να προκύψει μονιμότητα και δέσμευση. 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα φανείτε μαχητικοί στα θέλω σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερβάλετε στα όνειρα και στις επιθυμίες σας. Ο δυναμισμός σε συνδυασμό με τον ερωτισμό σας θα σας οδηγήσουν σε πράξεις συναισθηματικής απελευθέρωσης, θα καταφέρετε να εκφραστείτε ξεκάθαρα και με απόλυτη ειλικρίνεια.

Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να σας πλησιάσουν, σας συμβουλεύω να αφήσετε το περιθώριο να σας φλερτάρουν! 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα σας εξοπλίσει με αυτοπεποίθηση, σήμερα θα επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σας, θα δώσετε μια κάπως πιο φιλοσοφημένη εκδοχή στις καταστάσεις.

Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει τυχαίο γεγονός που θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα ολοκαίνουργο πρόσωπο. Οι επαφές σας θα πάρουν ερωτική έκταση, ξεκινάτε νέα ερωτική σχέση που δεν θα έχει αρνητική κατάληξη.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, το ένστικτο σας θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας θα διαπιστώσετε πως υπάρχει μεταξύ σας αμοιβαία έλξη.

Περάστε σε άμεσες προτάσεις θα βρείτε απόλυτη συναισθηματική ανταπόκριση, για εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, τώρα αρχίζει η αναζήτηση νέων περιπετειών, θα έχετε την ευκαιρία να τερματίσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε από την αρχή με καινούργιο πρόσωπο. Αποκτάται διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές,

θα βρεθείτε σε φιλικές παρέες που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πρόσωπο που θα το ερωτευτείτε απ’ τις πρώτες σας επαφές, καλοδεχτείτε τις νέες ερωτικές προκλήσεις, δεν θα υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...