Οι Epwτικές Πρoβλέψεις Της Πέμπτης! Παλιές Aγάπες «ΧΤYΠΟΥΝ» Πάλι Την Πόρτα Σε 4 Ζώδια 

0
1120

Οι Epwτικές Πρoβλέψεις Της Πέμπτης! Παλιές Aγάπες «ΧΤYΠΟΥΝ» Πάλι Την Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας….Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης;

Τι ετοιμάζει γι αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα, κάνει τα πράγματα άκρως ενδιαφέροντα για τις σχέσεις μας. Φέρνει όμως και αναταράξεις στα εpwτικά νερά κάποιων ζωδίων…

Υπάρχει καλή διάθεση και αρκετή ενέργεια σήμερα.

Αυτό σου δίνει ώθηση να ολοκληρώνεις γρήγορα και αποτελεσματικά τις υποθέσεις σου, χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα Μας Φέρνει ΧΑΡΜ0ΣΥΝΑ Νέα: Φτάvουν Oικονομικά «ΘAΥΜΑΤΑ» Για Ζυγούς, Υδροχόους & Άλλα 3 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Λέοντες.

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Πέμπτης 24/11/2022

Κριός

Να είσαι προσεκτική με τα χρήματά σου σήμερα, ειδικά αν σε έχει συνεπάρει ο ρομαντισμός κι έχει αποσπάσει την προσοχή σου. Υπάρχουν στιγμές, που η αγάπη σου παίρνει το μυαλό και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς ακόμη και στη δουλειά, πόσο μάλλον σε άλλες λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Αυτή λοιπόν, είναι μια από εκείνες τις μέρες.

Είναι κρίσιμο τώρα, να προσέξεις τον προυπολογισμό σου και να παρακολουθείς τα οικονομικά σου γιατί θα μπείς στον πειρασμό να τινάξεις τον λογαριασμό σου στον αέρα για να κάνεις ένα εξωφρενικά ακριβό δώρο στον σύντροφό σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις λιγάκι. Ο ρομαντισμός, μπορεί να σε εξαντλήσει όσο δεν πάει. Δεν είναι ανάγκη όμως να σε αφήσει και αδέκαρη!

Ταύρος

Δίνοντας στον εαυτό σου την άδεια να απολαύσει τη ζεστασιά του συντρόφου σου, μπορεί να βγάλεις από το μυαλό σου κάποια άλλα βάσανα που υπάρχουν στη σχέση σου. Η γλυκιά Αφροδίτη κινείται μέσα στο ζώδιό σου αυτήν τη στιγμή,

αλλά επειδή επεμβαίνει ο νεφελώδης Ποσειδώνας, μπορεί να μπερδευτείς σε ό,τι σχετίζεται με το δεσμό σου. Τουλάχιστον για λίγο. Μην αποκαλύπτεις κάθε μυστικό στον αγαπημένο σου, γιατί δεν χρειάζεται να πραγματοποιηθούν όλες οι φαντασιώσεις σου μονομιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε η NEΑ Σελήvη Νοεμβρiου & Μας Φέρνει Aνατρoπές! Φτάvουν Ξαφνικές & «ΔΥΝΑΤEΣ» Επαvασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

Δίδυμοι

Παρόλο που φαντάζεσαι με ποιούς τρόπους θα κάνεις πιο ενδιαφέρουσα την ερωτική σου σχέση, ας σκεφτείς επίσης τι θα επακολουθήσει στην καριέρα σου αυτή τη στιγμή. Παρά το γεγονός ότι θα επιθυμούσες περισσότερα χρήματα, προσπαθείς επίσης να βρεις μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της εpwτικής σου ζωής.

Μελετώντας πόσο περισσότερα θέλεις από τον έpwτα, μπορεί να σου δοθεί μια καινούργια προοπτική για το τι θα ακολουθήσει. Μη παίρνεις ακόμα τελικές αποφάσεις. Ακόμα σκέφτεσαι τις ερωτικές σου δυνατότητες!

Καρκίνος

Αφήνοντας την πραγματικότητα για τον έρωτα, σημαίνει ότι θα βυθιστείς στις ρομαντικές σου ονειροπολήσεις σήμερα. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα στον 9ο Οίκο- των διευρυμένων οριζόντων – αυτή τη στιγμή,

επιτρέποντάς σου να ρίξεις μια ματιά στο μέλλον του δεσμού σου, με ένα ροδοκόκκινο χρονικό τηλεσκόπιο. Οι φαντασιώσεις σου για αυτό που θέλεις από το σύντροφό σου είναι δυνατές και θεωρείς πως όσο se ξι είναι οι φαντασιώσεις σου, το ίδιο se ξι θα είναι και η σχέση σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άση Μπήλιου Πpοειδοποιεί Για Σύvοδο Eρμή-Αφροδίτης! Φτάνουν «ΞΑΦΝΙΚEΣ» Επαvασυνδέσεις Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

Λέων

Ξέρεις πως οι εpwτικές φαντασιώσεις σου σήμερα, δεν είναι μια περίπτωση διασκέδασης αλλά περισσότερο, άκαρπων ονειροπολήσεων. Χρησιμοποιείς το ταίρι σου, για να δημιουργήσεις όνειρα για το αύριο.

Αν βρίσκεσαι σε μακροχρόνια σχέση και θες να τη δείς να αναπτύσσεται, μην ονειροπολείς, γιατί αυτό από μόνο του είναι ψυχολογικός ξυλοδαρμός!

Παρθένος

Κάποιος που σου αρέσει, μπορεί να σε δελεάσει σήμερα, να απομακρυνθείς από την πραγματικότητα, ειδικά αν το δέλεαρ, έρχεται με τη μορφή τραγουδιού, ποιήματος ή κάποιας άλλης τέλοσπάντων δραστηριότητας.

Ο αστυνόμος μέσα σου, μπορεί να προσπαθήσει να σε κρατήσει στον “ίσιο” δρόμο. Αλλά το πάθος κι ο εθισμός σου σ’ αυτή την καινούργια καλλιτεχνική εpwτική έκφραση, θα σε κάνει να παραδοθείς άνευ όρων στο ρομάντζο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα KΑΨΕΙ Καpδιές’ ΑΠ0ΨΕ η Νέα Σελήνη Στον Σκoρπιό: Νέοι «ΔYΝΑΤΟΙ» Έρwτες Για Λέοvτες, Zυγούς & Άλλα 3 Ζώδια

Ζυγός

Ο αγαπημένος σου μπορεί να προσπαθήσει να σε σαγηνεύσει, αλλά θα είσαι αρκετά λογική σήμερα και αρκετα σταθερή γι αυτά που θέλεις. Με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη να περνάει από τον Ταύρο

και τον 8ο Οίκο σου – της οικειότητας – είσαι σίγουρη πως μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με το δεσμό σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, για να ξεφύγετε και οι δυο από τη ρουτίνα!

Σκορπιός

Μπορεί να υπάρχει κάποιος που πιστεύεις ότι είναι σε θέση να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις μια ρομαντική φαντασίωση αυτή τη στιγμή. Αισθάνεσαι την ενέργεια της μεταφυσικής Σελήνης που κινείται μέσα από το 5ο Οίκο – της Αγάπης –

και πιστεύεις ότι οι κοσμικές συνθήκες είναι ευνοϊκές για ένα πραγματικό εpwτικό όνειρο. Παρόλο που δεν έχεις ένα συγκεκριμένο σχέδιο σήμερα, έρχεσαι όλο και πιο κοντά στην εύρεση ρεαλιστικών τρόπων για να εξευμενίσεις τα πάθη σου.

Τοξότης

Μια απροσδόκητη αλλαγή στην καθημερινότητά σου, θα σε κάνει να αναρωτηθείς πώς θα ήταν να συνδύαζες την πολυάσχολη ζωή σου με το ρομαντισμό και τον έpwτα. Αν δεν είσαι πρόθυμη για ριζοσπαστικές αλλαγές ακόμα, ψάχνεσαι να γίνεις πιο ευέλικτη με την καθημερινότητα.

Έχεις την ψυχική δύναμη ν’ αγκαλιάσεις τον κόσμο σου με πολλή αγάπη κι αυτό θα είναι το έναυσμα για θετικές αλλαγές και για σωστές ισορροπίες, ανάμεσα σε έpwτες και άλλα πράγματα της καθημερινής σου ζωής!

Αιγόκερως

Το πρόγραμμά σου, μπορεί να προκαλέσει όλεθρο στη ζωή σου σήμερα, ειδικά αν προσπαθείς να τελειώσεις τη μέρα σου, με ένα ρομαντικό ραντεβού. Πρόσεξε να μην καθυστερείς, επειδή αυτή η μέρα μπορεί να είναι γεμάτη από περισπασμούς, ειδικά αν πρέπει να περάσεις ένα μεγάλο κομμάτι της μέρας σου, με συνομιλίες, μηνύματα ή άλλες μορφές έκφρασης.

Άν δημιουργηθούν προβλήματα με το ταίρι σου λόγω της κακής διαχείρισης του χρόνου σου, ένα ειλικρινές «Λυπάμαι» θα κάνει θαύματα. Πρέπει επίσης να υποσχεθείς να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς.

Υδροχόος

Το γεγονός πως έχεις κυνηγήσει άλλα πράγματα, εκτός από την προσπάθεια να διαχειριστείς την ερωτική σου σχέση, σημαίνει πως σήμερα, θέλεις πολύ να ηρεμήσεις και να ζήσεις ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σου.

Απλά δεν μπορείς να βρείς αρκετό χρόνο για να περνάς όσο καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου. Μη νιώθεις άσχημα που δεν έχεις βρει τη φόρμουλα. Η σχέση σου βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Απλά να προχωράτε και οι δύο, έχοντας πάντα αρχική σας προτεραιότητα, την αγάπη σας!

Ιχθύες

Η Σελήνη σήμερα, από τη μια κατασκοπεύει τον Ποσειδώνα από τον 1ο Οίκο σου – της προσωπικότητας- κι από την άλλη συνομωτεί με την αισθησιακή Αφροδίτη. Αυτή η σύνοδος, θα στο κάνει αρκετά δύσκολο, το να ξεχωρίσεις την εpwτική πραγματικότητα από τη φαντασίωση.

Πιστεύεις πως τίποτε δεν είναι αδύνατο στον έρωτα, αφού μπορείς να εκδηλώσεις ό,τι επιθυμείς. Παρά τη λεπτή γραμμή που χωρίζει το όνειρο από την πραγματικότητα, φαίνεται πως δε θα δυσκολευτείς από όλο αυτό το νεφέλωμα…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.