Ο Φετιvός Oκτώβριος Φέρvει «Σoβαρές» Αvατροπές: Aυτά Είvαι Τα Ζώδια Που Θα Έχoυν Επαvασύνδεση MEΣΑ Στοv Μήvα

0
2278

Ο Φετιvός Oκτώβριος Φέρvει «Σoβαρές» Αvατροπές: Aυτά Είvαι Τα Ζώδια Που Θα Έχoυν Επαvασύνδεση MEΣΑ Στοv Μήvα

Eivαι μέσα και το δικό σου ζώδιο; Για ποια ζώδια “χτυπάει” τελικά το καμπανάκι;

Όλοι μας κάποιες στιγμές έχουμε λαχταρήσει και ποθήσει για την στιγμή που θα πέσουμε και πάλι στην αγκαλιά ενός παλαιού έρωτα και θα δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία για να είμαστε μαζί…

Επανασύνδεση Σχέσης Οκτώβριος 2021

Όλοι μας κάποιες στιγμές έχουμε λαχταρήσει και ποθήσει για την στιγμή που θα πέσουμε και πάλι στην αγκαλιά ενός παλαιού έρωτα και θα δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία για να είμαστε μαζί με έναν άνθρωπο που άγγιξε την ψυχή μας και που η σχέση μας έληξε άδοξα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Tης Πέμπτης- Συvάντηση Mε Παλιά Aγάπη «Ζωvτανεύει» ΠAΘH Για 4 Ζώδια

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που πράγματι θα φέρει τα πάνω – κάτω στις σχέσεις και θα φέρει αρκετές επανασυνδέσεις σχέσεων.

Το συγκεκριμένο άρθρο λοιπόν απευθύνεται σε εσάς

που προσμένετε την επιστροφή ενός παλιού έρωτα.

Θα μάθετε λοιπόν, κατά πόσο σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε μία επανασύνδεση, τι πρέπει να προσέξετε, αν αξίζει τον κόπο να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία και ποια θα είναι η πορεία της επανασύνδεσης!

Tα ζώδια που θα έχουν επαφή με άτομο του παρελθόντος:

Κριός

Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στο Ζυγό, αλλά και τον Άρη από το ίδιο ζώδιο να σιγοντάρει τις εξελίξεις, είναι βέβαιο ότι δίνονται πολλές ευκαιρίες για να βρεθείς στην αγκαλιά ενός παλιού έρωτα. Πιο πιθανή είναι μία επανασύνδεση για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Τι πρέπει να αποφύγεις;

Τις παρορμητικές αποφάσεις και την βιασύνη, γιατί εύκολα η επανασύνδεση μπορεί να φέρει πολύ γρήγορα έναν καβγά (για σένα του 2ου δεκαημέρου), ενώ για σένα του 3ου δεκαημέρου μπορεί να μην είναι τόσο τα συναισθήματά σου που σε παρακινούν για τα ξαναβρείς αλλά το απωθημένο σου και μόνο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mόλις Αvακοινώθηκε: Kλειστά Τα Σχoλεία Αύpιο Παpασκευή (15/10) Στις Παpακάτω Περιoχές

Δίδυμος

Πολλές ερωτικές εξελίξεις έρχονται στα ερωτικά σου φίλε Δίδυμε… Ο Οκτώβριος είναι μήνας πάθους, ερωτισμού αλλά και επανασύνδεσης για το δικό σου ζώδιο! Ο Ήλιος, ο Ερμής (κυβερνήτης σου και ανάδρομος) μαζί και ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού φυσικά και δεν θα σε αφήσουν να βαρεθείς στα ερωτικά! Σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκεις έχεις πολλές πιθανότητες για μία ερωτική επανασύνδεση.

Πιο επιτυχημένη επανασύνδεση θα έχεις εσύ που είσαι Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου όπου η σχέση σου τώρα θα μπορέσει να πάρει μία πιο σταθερή μορφή. Εσύ που είσαι Δίδυμος του 2ου δεκαημέρου θα περάσεις καλά, απλά δεν θα έχεις τις εγγυήσεις για σταθερότητα! Όσο για σένα που είσαι Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου μου φαίνεται πως θα μπερδευτείς ανάμεσα σε έναν παλιό και νέο έρωτα! Χρειάζεται προσοχή στην επιλογή που θα κάνεις, ιδιαίτερα κοντά στις 27/10.

Καρκίνος

Στην περίπτωσή σου θα μιλήσω λίγο πιο αυστηρά και κοφτά, αλλά είναι για το καλό σου! Από το ξεκίνημα του Οκτωβρίου υπάρχει ένα κύμα ερωτικής νοσταλγίας που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις αλλά παθιάζεσαι! Αναρωτιέσαι τι έφταιξε, τι πήγε στραβά, την άλλη σε πιάνουν οι ζήλειες σου…κοινώς τρώγεσαι με τα ρούχα σου και πολύ φοβάμαι ότι είναι πολύ πιθανό να τσιγκλήσεις τις καταστάσεις για μία επανασύνδεση!

Αν είσαι Καρκίνος του 1ου και του 2ου δεκαημέρου δεν είναι κακό, αλλά μην περιμένεις ότι η εξέλιξη της επανασύνδεσης θα είναι εκπληκτική! Αν είσαι Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου , αυτό που έχω να σου πω είναι συγκρατήσου, βγάλε από το μυαλό σου την επανασύνδεση, γιατί θα βάλεις τα χεράκια σου και θα βγάλεις μόνος τα ματάκια σου…πρέπει να πας παρακάτω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Μόλις Έγιvε ΝEOΣ Ισχυρός Σεισμός Στην Χώρα

Λέων

Δυνατά ερωτικά καρδιοχτύπια φέρνει για σένα ο Οκτώβριος Λιοντάρι μου όπου ναι αφήνεις για λίγο στην άκρη τις ανησυχίες και ασχολείσαι επιτέλους με την αισθηματική σου ζωή! Έρωτας από το παρελθόν ναι σου χτυπά την πόρτα και επιδιώκει να σου μιλήσει, να σε συναντήσει, να σου εξηγήσει, να λύσετε τις διαφωνίες … Αν είσαι Λέοντας του 1ου δεκαημέρου μπορώ να πω ότι θα σου βγει σε καλό και θα έχεις μία καλή επανασύνδεση.

Αν είσαι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου σίγουρα θα ενθουσιαστείς και θα το χαρείς, όμως προσοχή γιατί θα έχουμε ζόρια από Νοέμβρη! Αν είσαι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου ναι είναι η στιγμή να πάρεις την «ρεβάνς» σου και να χαμογελάσεις και πάλι από έρωτα… σημαντική προϋπόθεση για μία επιτυχημένη επανασύνδεση για σένα είναι να έχεις ξεπεράσει τις πληγές του παρελθόντος, αν δεν μπορείς καλύτερα να επιλέξεις κάτι καινούργιο.

Παρθένος

Ο Οκτώβριος έχει επαναξιολογήσεις, επανεκτιμήσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζεις. Σίγουρα έχεις την απορία αν θα έχεις επανασύνδεση… Θα σου πω ότι ναι υπάρχουν πιθανότητες ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου το φλογερό και ασυγκράτητο πάθος θα σε οδηγήσει στα δίχτυα ενός παλιού έρωτα. Το θέμα είναι ότι ειδικά εσύ που είσαι Παρθένος του 3ου πρέπει προσέξεις πολύ πολύ προκειμένου να αποφύγεις την εξιδανίκευση.

Μπορεί να σου γυρίσει γονατιστός (ή γονατιστή) να ζητά συγνώμη, να έχει την τέλεια συμπεριφορά και να σε παρασύρει σε όνειρα και σχέδια όπου οι συναισθηματικές σου άμυνες θα πέσουν και θα παρασυρθείς να το ζήσεις σαν μικρό παιδί! Μην πατήσεις την μπανανόφλουδα γιατί εύκολα θα κλαίμε στην πορεία! Μία επανασύνδεση δεν θα είναι τόσο ονειρική όσο την φαντάζεσαι, αλλά ούτε και ο άνθρωπος που θα έχεις απέναντί σου θα μπορεί να σου προσφέρει αυτά που εσύ νομίζεις (ή που σου λέει)!

Ζυγός

Δεν το περιμένεις και έρχεται … Ναι το ξέρω πως έχεις απογοητευτεί, έχεις βράσει στο ζουμί σου εδώ και καιρό και κάποιες στιγμές έχασες την ελπίδα σου και είπες τέλος, τα θετικά νέα είναι ότι επιστρέφει κοντά σου . Πάμε να δούμε αναλυτικά: Αν είσαι Ζυγός του 1ου δεκαημέρου πες το μεγάλο ναι, γιατί ότι συζητήσεις με τον παλαιό έρωτα, θα είναι πλέον ώριμο, σταθερό , κατασταλαγμένο και η επανασύνδεση θα έχει μία καλή και σταθερή πορεία.

Αν είσαι Ζυγός του 2ου δεκαημέρου, γυρνά κοντά σου με πάθος και ερωτισμό, μην βιαστείς να ενδώσεις, περίμενες μετά τις 17/10 για να έχεις την σιγουριά ότι αξίζει τον κόπο και δεν είναι κάτι επιπόλαιο! Αν είσαι Ζυγός του 3ου δεκαημέρου, θα σου έλεγα να μην ξύνεις πληγές του παρελθόντος. Ναι θα γυρίσει κοντά σου, αλλά μία επανασύνδεση θα εξαντλήσει τα ψυχικά σου αποθέματα γιατί θα κατανοήσεις όχι μόνο ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, αλλά ότι τα πράγματα μεταξύ σας γίνονται και χειρότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eφτασε H NEΑ Σελήvη Οκτωβρioυ & Kρύβει Eκπλήξεις: Φτάvουν Σαpωτικές «Aλλαγές» Σε Έρwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

Τοξότης

Μέσα στο κύμα αναπόλησης και νοσταλγίας που θα υπάρξει τον Οκτώβριο δεν θα λείπεις και εσύ που θα σκέφτεσαι επιθυμίες που δεν εκπληρώθηκαν, σχέδια που έμειναν στη μέση και όνειρα τα οποία έμειναν στο συρτάρι! Βέβαια δεν θα τα βάψεις μαύρα γιατί από τις 7/10 θα είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου έτσι λοιπόν δεν θα κάτσεις φρόνιμα στα ερωτικά σου και ναι μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή!

Τοξότης 1ου δεκαημέρου: Ναι θα έχει επιτυχία μία επανασύνδεση και θα μπορέσει η σχέση να μπει σε πιο σοβαρή τροχιά Τοξότης 2ο Δεκαήμερο: Επιθυμίες σου θα εκπληρωθούν αρκεί να μην βιάζεσαι Τοξότης 3ο Δεκαήμερο: Προβλέπω ότι θα τα κάνεις μαντάρα, γιατί είτε θα μπλεχτείς ανάμεσα σε έναν παλιό και νέο έρωτα, είτε θα κάνεις μία επανασύνδεση που λίγο μετά θα μετανιώσεις!

Υδροχόος

Από τη μία πλευρά αυτό τον Οκτώβριο θέλει πλήρη και ουσιαστική ανανέωση στην ζωή σου και βιάζεσαι για να κάνεις μεγάλα βήματα (ακόμα και στα αισθηματικά) από την άλλη πλευρά δεν λείπει και η φιλοσόφηση εκ νέου των εμπειριών που ήδη έζησες. Βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι, έχεις μάθει από τα λάθη σου και το μυαλό σου έχει πλέον αλλάξει… Έχεις επικοινωνίες με το παρελθόν σου και πίστεψε με αυτό που αξίζει να παραμείνει στη ζωή σου θα βρει τον τρόπο για να είναι δίπλα σου και με ουσιαστική ανανέωση!

Υδροχόος 1ο δεκαήμερο: Μία επανασύνδεση θα είναι καλή, αρκεί να είναι κατόπιν ώριμης σκέψης , έχει έρθει η ώρα να σοβαρευτείς Υδροχόος 2ο δεκαήμερο: Το πλανητικό σκηνικό είναι ανατρεπτικό για σένα, θα περάσεις καλά αλλά μην ζητάς εγγυήσεις για μέλλον Υδροχόος 3ο δεκαήμερο: Ναι μία επανασύνδεση θα είναι επιτυχημένη…… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...