Οι Αστρoλόγoι Τα Χειρoκροτoύv: Τα 4 Ζώδια Πoυ θα Kαταλήξoυv ΦETOΣ Με τoν ‘Εpwτα της Zωής τoυς’

0
2904

Οι Αστρoλόγoι Τα Χειρoκροτoύv: Τα 4 Ζώδια Πoυ θα Kαταλήξoυv ΦETOΣ Με τoν ‘Εpwτα της Zωής τoυς’

Ποια είναι τελικά αυτά τα τυχερά ζώδια;

Ευχάριστα νέα για την αγάπη επιφυλάσσει το 2019 για τους εκπροσώπους όλων των ζωδίων. Οι πλανήτες του έpwτα, η Αφροδίτη και ο Ερμής, θα κινηθούν με τη μέγιστη ταχύτητά τους προς αυτή την κατεύθυνση…

Ειδικά η Αφροδίτη, αδημονεί να επισκεφθεί το κάθε ζώδιο και να το χαϊδέψει

με το μαγικό της ραβδάκι… Μάλιστα, κάποια θα τα επισκεφθεί και δύο φορές!

Σε πρόσφατο άρθρο μας μάλιστα, σας ενημερώσαμε Ποια Ζώδια XΩΡIZOYN μέσα στο 2019. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mεγάλη Αvάσα! Μπαiνoυν Χρήματα στους Λoγαριασμούς Mέχρι 26 Ιουλίου- Πoιοι θα τα Λάβoυν

Μήπως είστε γεννημένοι στο διάστημα από Νοέμβριο μέχρι Φεβρουάριο; Τότε είστε οι αγαπημένοι της Αφροδίτης!

Σύμφωνα με το astro-live.gr, οι Σκορπιοί, οι Τοξότες, οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι θα την υποδεχθείτε δύο φορές μέσα στο 2019. Η πρώτη θα είναι μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου, η δεύτερη μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου.

Κατανοείτε ότι η χρονιά αυτή είναι ιδανική για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας ή να βρείτε την αγάπη.

Αν δεν ανήκετε σε αυτή την ευνοημένη ομάδα, ανήκετε σε μια πιο εpwτική: Αυτή που έχει τον παθιασμένο Άρη στο πλευρό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απiστευτη Πρoφητεία: «Να Eίστε Έτoιμοι…Όταv Σκoτώσουν τον Ερντογάν, Πάρτε Τρoφιμα για…»

Ο πολεμιστής της αγάπης θα σας κάνει ακαταμάχητους για έξι ιδιαίτερες εβδομάδες, από τα τέλη του Μάρτη μέχρι τον Νοέμβριο του 2019.

ζώδια, https://pagelife.gr/

Ωστόσο, ποια θα είναι τα πιο αγαπημένα παιδιά του σύμπαντος όσο αφορά την προσωπική τους ζωή;

Αγαπητοί Τοξότες, εσείς θα λάβετε τη μερίδα του λέοντος στην αγάπη το 2019! Τολμήστε να διεκδικήσετε όσα λαχταρήσει η ψυχή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν πρέπει να διανύσετε αυτή τη χρονιά χωρίς να έχετε βρει το έτερόν σας ήμισυ. Οι δεσμευμένοι Τοξότες μπορείτε να προγραμματίσετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Ο Ιανουάριος και ο Νοέμβριος του 2019 είναι οι μήνες με την μεγαλύτερη εύνοια. Ο Δίας και η Αφροδίτη θα εναποθέσουν στα πόδια σας τον κόσμο ολόκληρο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Μακρυπoύλια-Χατζηγιάννης: Σε Πελάγη Ευτυχiας το Zευγάρι! Η Δημόσια «Απoκάλυψη» της Ζέτας

Αγαπητοί Λέοντες, δεν μπορεί να μην ερωτευτείτε αυτή τη χρονιά! Ο Δίας θα διαμένει στον Οίκο σας της αγάπης: Πρόκειται για τη βοήθεια που χρειάζεστε, ώστε να αφήσετε πίσω σας δοκιμασίες και αναταραχές των τελευταίων ετών. Από εσάς εξαρτάται να ανοίξετε την καρδιά σας!

Αγαπητοί Υδροχόοι, μαζί με τους Λέοντες έχετε να διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητες σε θέματα σχέσεων… Ασχοληθείτε με αυτές, ιδανικά τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο του 2019. Αξιοποιήστε τη θερινή περίοδο για να κλείσετε το παρελθόν και να ανοίξετε καινούργιες σελίδες στη ζωή σας!

Οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι να αναμένουν μεγάλες αλλαγές στον τομέα των σχέσεων στη διάρκεια του 2019. Οι εκλείψεις θα γίνουν στο ζώδιό σας κι αυτό σηματοδοτεί πρόοδο: Θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα αλλάξει τη ζωή σας, θα συζήσετε με το ταίρι σας ή/και θα παντρευτείτε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Γάμος Πάνια-Σαμοΐλη: Πού θα Γίνει!! Eπιτέλους Έχουμε την Πρώτη «Δημόσια» Δήλωση από την Αννίτα

Αν η σχέση σας βιώνει αναταράξεις εδώ και καιρό, μόνο σε αυτή την περίπτωση θα αποφασίσετε να χωρίσετε. Αν ο δεσμός σας είναι δυνατός, προχωρήστε και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα!

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου και του Σκορπιού, έχετε πιθανότητες να δείτε να υλοποιούνται τα ρομαντικά σας όνειρα! Σε αυτό θα σας βοηθήσουν ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος, που θα σας δείξουν πρακτικούς τρόπους να προσεγγίσετε την ευτυχία.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα καινούργια σελίδα θα ανοίξει για εσάς τον Μάρτιο του 2019!

Ειδικότερα οι Σκορπιοί, μπορεί να αναζητήσετε κάτι πιο έντονο.Να ξέρετε ότι ο Ουρανός προτίθεται να σας φέρει κάποιες εκπλήξεις στην αρένα των σχέσεων!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Κώστας Λεφάκης Μας Προειδοπoιεί!! Αvέλπιστη Tύχη σε Εpwτικά-Oικονομικά Γι’ Aυτά τα 5 Ζώδια

Ο καινοτόμος Ουρανός θα προκαλέσει και τους σταθερούς Ταύρους. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές, ακόμα και αντίθετες στην ιδιοσυγκρασία σας…Ίσως να θελήσετε να επιστρέψετε σε μια σημαντική σχέση σας, γύρω στο Νοέμβριο του 2019…πηγή

Η Λiτσα Πατέρα Μας Προειδοπoιεί: Επιτέλoυς Tύχη, Λεφτά & Έpwτας Γι’ Aυτά τα 5 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…. Για ποια τυχερά ζώδια “χτυπάει” το καμπανάκι;

Ακολουθούν αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα. Δείτε όλα όσα είπε η γνωστή αστρολόγος στα παρακάτω βίντεο που ακολουθούν…..…

Η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε άλλη μια φορά στο πλατό του Πρωινού

και μας έδωσε τις αστρολογικές συμβουλές της εν όψη τoυ φετινού Καλοκαιριού.

Ποια ζώδια ευνοούνται και ποια δυσκολεύονται;

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για το Καλοκαίρι του 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα «Kάψει Kαρδιές» η Nέα Σελήνη στον Kριό: Eπιτέλoυς Aλλαγές & Nέoι Έpwτες Γι’ Aυτά τα 5 Ζώδια

Η γνωστή αστρολόγος, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη του καλοκαιριού λέγοντας πως ο Ιούλιος θα είναι αρκετά περίεργος μήνας, ωστόσο τον Αύγουστο, τόνισε, πως αλλάζουν όλα προς το καλό σηματοδοτώντας νέα ξεκινήματα.

Επεσήμανε επίσης, όλα αυτά που πρέπει να προσέξουμε, αλλά και τις θετικές όψεις που έρχονται για κάποια ζώδια, και που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούν μέσα στο φετινό καλοκαίρι…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτευμέvος Eδώ & 8 Xρόvια ο Χάρης Pώμας!! Aυτός Είvαι ο «Άνθρωπoς της Zωής του»

Δείτε τις προβλέψεις της στα βίντεο που ακολουθούν:

Για Κριούς Μέχρι Διδύμους ΕΔΩ

Για Καρκίνους Μέχρι Ιχθύες ΕΔΩ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...