Κώστας Λεφάκης Για Αvτίθεση Ήλιου Με Κρόνου: Φτάνoυν «AΣΧΗΜΑ» Νέα Για Κριούς, Ιχθύες Και Άλλα 2 Ζώδια

0
1316
έκλειψη, https://pagelife.gr/

Κώστας Λεφάκης Για Αvτίθεση Ήλιου Με Κρόνου: Φτάνoυν «AΣΧΗΜΑ» Νέα Για Κριούς, Ιχθύες Και Άλλα 2 Ζώδια

Δείτε τι λέει τώρα για το ζώδιο σας- Ποια ζώδια θα πρέπει να είναι άκρως προσεκτικά;

Ο Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις αστρολογικές του προβλέψεις. Όπως αναφέρει ο αστρολόγος, ο Ήλιος είναι σε παραλληλία με τον Κρόνο, που σημαίνει πως πρακτικές δυσκολίες…

Ο Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις αστρολογικές του προβλέψεις.

Ο Κώστας Λεφάκης μας… στριμώχνει για τις εξελίξεις των επόμενων ημερών, τονίζοντας πως οι αναταραχές δε θα είναι λίγες για ορισμένα ζώδια.

Όπως αναφέρει ο αστρολόγος, ο Ήλιος είναι σε παραλληλία με τον Κρόνο, που σημαίνει πως πρακτικές δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν και για να καταλήξουν σε θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη:

Κριός

Μην συζητάτε όταν είστε εκνευρισμένοι και μην κάνετε τίποτα που να μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις ή σε αντιθέσεις!

Ταύρος

Καλό θα ήταν να μην είστε απρόσεκτοι όταν οδηγείτε και να μην υπογράφετε τίποτα χωρίς να εξετάζετε προσεκτικά τους όρους.

Δίδυμοι

Οικονομικά μπορείτε να πετύχετε διευθετήσεις προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες σας!

Καρκίνος

Επαγγελματικά παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν, οι κόποι σας αναγνωρίζονται και οι μετοχές σας ανεβαίνουν μαζί με τις ευθύνες σας.

Λέων

Οικονομικά και εργασία είναι τα κύρια θέματα που θα σας απασχολήσουν στο κλείσιμο αυτής της εβδομάδας. Φανείτε πρακτικοί εκτός από αισιόδοξοι.

Παρθένος

Στα αισθηματικά σας, σάς δίνονται ευκαιρίες να κινηθείτε, περισσότερο άνετα από προηγούμενες φορές. Αξιοποιήστε τις.

Ζυγός

Οργανώστε το χρόνο και τις δραστηριότητες σας έτσι ώστε να μην καταναλώνετε άσκοπα την ενέργεια που σας διακρίνει!

Σκορπιός

Μην ξεχνάτε ότι ένα προσωπικό σας ζήτημα έχει τεντωθεί τόσο επικίνδυνα που μπορεί να σπάσει. Ίσως όμως έτσι πάψει να υπάρχει.

Τοξότης

Αν βιάζεστε να αποκτήσετε την ελευθερία σας για να την χαρείτε δεν υπάρχει αντίρρηση. Αρκεί να έχετε υπολογίσει τις συνέπειες!

Αιγόκερως

Αν θέλετε να εξασφαλίσετε κάποιον, περιμένετε να βελτιωθεί η κατάσταση με τα μέτρα ώστε να κρίνετε πιο σωστά για τη στάση σας.

Υδροχόος

Είστε το πιο στριμωγμένο ζώδιο καθώς οι σχέσεις σας βρίσκονται σε συνεχή αναταραχή και οι επιδιώξεις στον επαγγελματικό τομέα δεν έχουν το αποτέλεσμα που θέλετε.

Ιχθύες

Η επιρροή μιας αντιπαράθεσης συνεχίζει να υπάρχει για εσάς και η καταβολή της προσπάθειας και του κόπου για να πετύχετε κάτι παραμένουν απαραίτητες… πηγη

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.