Το Τρίγωvο Ήλιoυ Με Κρόvο MAΣ Φέρvει Ανατρoπές: Ερwτικές Επιστρoφές «Αναστατώvoυν» To Παρόν Σε 5 Ζώδια

0
714

Το Τρίγωvο Ήλιoυ Με Κρόvο MAΣ Φέρvει Ανατρoπές: Ερwτικές Επιστρoφές «Αναστατώvoυν» To Παρόν Σε 5 Ζώδια

Δες τι φέρνει στο δικό σου ζώδιο- Για ποια ζώδια “χτυπά” τελικά το καμπανάκι;

Το Τρίγωvο Ήλιoυ Με Κρόvο, θα ευνοήσει αρκετά την ζωή σου, την καθημερινότητα σου, τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά και τον ίδιο σου εαυτό. Θα μας προσφέρει βοήθεια και ηρεμία, μετά από…

Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο, φέρνει ξαφνικές

συναντήσεις. Έντονες καταστάσεις ταράζουν τα εpwτικά σε κάποια ζώδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για Σύvοδο Αφρoδίτης-Ποσειδώvα: Mετά Από Καιρό, ΝEOΣ Έpwτας «Xτυπά» Τη Πόpτα Σε 2 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Οι Ερwτικές Προβλέψεις Για Σήμερα 29/9/2021

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, έρχονται θετικές ανατροπές, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε ξεκάθαρη και άμεση ανταπόκριση. Ανανεωμένη θα είναι η εpwτική σας διάθεση, ελκυστικό το στυλ σας, πολύ θερμή η συμπεριφορά σας. Καταφθάνει νέα γνωριμία, καινούργιο πρόσωπο θα σας εντυπωσιάσει, θα έχει απ’ την αρχή την επιθυμία να εισχωρήσει στην εpwτική σας ζωή.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι σημερινές πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας ωθήσουν στη παρορμητικότητα, την αντίδραση, και την ανάγκη για απόδραση. Στις διεκδικήσεις σας ενδεχομένως να βγάλετε πεισματική συμπεριφορά, προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας. Εμπιστοσύνη θα σας δείξει το εpwτικό σας ταίρι αρκεί να φανερώσετε με ειλικρίνεια τις βλέψεις και τα αισθήματα σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση καλό θα είναι να μην εφαρμόσετε τακτική πίεσης. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Koρωvoϊός- Μόλις Αvακοινώθηκε: ΝEO Lockdown Στην Παpακάτω Περιοχή

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα είστε σε θέση να αρπάξετε όποιο καινούργιο άνοιγμα σας δοθεί. Βάζετε φρένο στην αδράνεια και περνάτε σε δυναμική δράση. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας βοηθήσει να δώσετε το πράσινο φως σε πρόσωπο που θα τολμήσει να σας διεκδικήσει εpwτικά. Από πρόταση διασκέδασης θα ξεκινήσει και οι επαφές που θα ακολουθήσουν, θα οδηγήσουν τα γεγονότα σε άμεσες προσωπικές συναντήσεις. Έρχονται εpwτικές αναστατώσεις που θα ορίσουν νέα κατεύθυνση στη ζωή σας!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, προσοχή στις αντιδράσεις σας θα έχουν άμεση επίδραση στο ταίρι σας. Για εσάς τους εpwτικά μόνους σας παροτρύνω να δεχτείτε τις καινούργιες προτάσεις που θα λάβετε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να χαλαρώσει τη σκέψη σας, μην αντισταθείτε στο έντονο εpwτικό κλίμα που θα προκύψει, θα έχει στόχο να προχωρήσει σε δεσμό. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Hλικιωμένη «Πήγαιvε» Σε Κηδείες Aγνώστωv Eπi 14 Xρόνια! Τoυς ‘Kόπηκε’ H Avάσα, Όταv Έμαθαv Tον Πpαγματικό Λόγo (Pics)

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας ωθήσει σε επίμονες διεκδικήσεις. Σήμερα θα ανοιχτούν συναισθηματικές συζητήσεις με το αγαπημένο σας ταίρι. Για όσους απ΄ εσάς είστε χωρισμένοι, θα υπάρξουν αναλυτικές εξηγήσεις που θα σας δώσουν ευκαιρία επανένωσης. Για τους εpwτικά μόνους, ένα πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, ωστόσο η εξέλιξη της γνωριμίας σας θα απαιτεί από εσάς άμεση αποφασιστικότητα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αφεθείτε στα συμβάντα που καταφθάνουν, σήμερα θα υπάρξουν θερμές ερωτικές εξελίξεις. Ευκαιρία νέας εpwτικής γνωριμίας θα υπάρξει, καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί γύρω σας, προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο παρατηρητικοί και πιο θερμοί. Αν τσακώσετε πρόσωπο να σας κοιτάζει ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον του και δεν θα χάσετε. Δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που από καιρό έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Avτίο» Στην Μοvαξιά Aυτά Tα 5 Ζώδια: Το Τρίγωvο Σελήvης Με Αvάδρομο Eρμή ‘Ζωvτανεύει’ Παλιά Εpwτικά Πάθη

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, καινούργιες αναζητήσεις, ριψοκίνδυνοι στόχοι, και αλλαγή εpwτικής πορείας θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ, η ζωτικότητα σας θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε ασυμβίβαστοι και απόλυτοι σχετικά με θέματα που αφορούν την ατομική σας ελευθερία. Εσείς που είστε σε σχέση, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε αν αυτό που ήδη έχετε σας αρκεί ή αν θα πρέπει να κινηθείτε προς άλλη κατεύθυνση. 

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε ανταγωνιστικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, θα κυνηγήσετε κυριαρχία και υπεροχή. Στόχος σας θα είναι να επιβληθείτε, προσοχή στα λόγια και στις πράξεις σας. Πολλά εpwτικά χτυπήματα θα λάβει η καρδιά σας απόψε!! Ανοίγετε η ευκαιρία για καινούργιο εpwτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε κεραυνοβόλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τόvυ Μαυpίδης: H Σύζυγoς Του Είvαι «Oλόφτυστη» Mε Την Έλενα Παπαpίζου (Pics)

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα θέσετε νέες ερωτικές επιδιώξεις, μακροχρόνια πλάνα και μελλοντικούς στόχους. Τώρα θα αναζητήσετε ριζοσπαστικές αλλαγές, θα αναλάβετε ουσιαστικά ρίσκα, στόχος σας θα είναι να προχωρείτε την εpwτική σας σχέση ένα βήμα πιο μπροστά. Εγκάρδια εξομολόγηση που θα σας κάνει πρόσωπο εpwτικού ενδιαφέροντος θα σας αλλάξει τρόπο σκέψης και στάσης. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές θετικής κατάληξης, αποκαλυπτικά λόγια θα σας παρακινήσουν να πάρετε νέες αποφάσεις. Προμηνύεται έναρξη καινούργιας εpwτικής σχέσης!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα ίσως να μην καταφέρετε να αποφύγετε τις αρνητικές αντιδράσεις, τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε σύγχυση, ωστόσο ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας φερθεί με ιδιαίτερη συγκαταβατικότητα. Σας συμβουλεύω να προτιμήσετε τις ήρεμες συζητήσεις, αποφύγετε τους εκρηκτικούς διαλόγους. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε εδώ και πολύ καιρό εpwτική στασιμότητα, να ξέρετε πως μια απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική θερμών εξελίξεων.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, το μυαλό σας θα είναι στο κυνήγι και στις έντονες ερωτικές περιπέτειες, θα έχετε τη διάθεση να τα ζήσετε όλα χωρίς αναστολές και χωρίς σκέψεις περί δεσμεύσεων. Σήμερα η μέρα σας θα κυλήσει με γεγονότα που θα προκύψουν κυρίως από δικές σας πρωτοβουλίες, γι’ αυτό κάντε τις προτάσεις σας, προσεγγίστε με τρόπο αυθόρμητο και απελευθερωμένο. Αν εδώ και καιρό σκέπτεστε να προτείνετε ραντεβού σε εpwτικό πρόσωπο, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκδηλωθείτε!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, αισιόδοξη και ερωτική θα είναι η διάθεση σας, θερμή θα είναι η στάση σας σε πρόσωπα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Η ξαφνική παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα ρίξει σπίθα στην καρδιά σας. Εpwτική πρόταση θα λάβετε, τώρα θα κινητοποιηθεί η καρδιά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαλύψετε το εpwτικό σας ενδιαφέρον. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα που θα δημιουργήσουν βάση για σταθερό δεσμό…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.