Λίτσα Πατέρα Για Σύvοδο Αφροδίτης-Πλoύτωνα: Oικονομική «Καταστpοφή» Για Ζυγούς, Υδροχόους & Άλλα 2 Ζώδια

0
6698

Λίτσα Πατέρα Για Σύvοδο Αφροδίτης-Πλoύτωνα: Oικονομική «Καταστpοφή» Για Ζυγούς, Υδροχόους & Άλλα 2 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας… Για ποια ζώδια χτυπάει το καμπανάκι;

Ακολουθούν αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα. Η γνωστή αστρολόγος εφιστά την προσοχή μας στις κινήσεις στα οικονομικά, καθώς η δύσκολη…

Η Λίτσα Πατέρα για άλλη μια φορά από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

μας έδωσε τις αστρολογικές συμβουλές της εν όψη των ημερών.

Ποια ζώδια ευνοούνται και ποια συναντούν δυσκολίες;

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα ζώδια και πιο συγκεκριμένα Ζυγούς, Υδροχόους και άλλο δύο ζώδια-έκπληξη, καθώς θα έρθουν πολλοί μπελάδες και θα υπάρξουν προβληματισμοί.

Η γνωστή αστρολόγος εφιστά την προσοχή μας στις κινήσεις στα οικονομικά, καθώς η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να μας φέρει πίεση.

Αναλυτικά οι προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα:

ΚΡΙΟΣ

Τραβάτε την προσοχή του περιβάλλοντός σας γι’ αυτό είναι προτιμότερο οι κινήσετε σας να είναι μελετημένες για να μην δώσετε λαβές για σχόλια.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι ευχάριστο, χωρίς όμως να λείπουν και οι πιέσεις από τους ανωτέρους σας. Παράλληλα, οικογενειακά πρόσωπα βοηθούν και στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνετε αρκετά έξοδα σήμερα, προκειμένου να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά παράλληλα κάποιοι άλλοι ενισχύουν το δικό σας πορτοφόλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά συνεχίζουν να ευνοούνται, τηρουμένων των αναλογικών, αρκεί να μην γίνεται αυτό αφορμή για περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Θετική ημέρα για την καριέρα σας, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα μάλιστα θα έχετε μια πολύ θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια βοηθητική ημέρα για την προσωπική σας ζωή η σημερινή, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερα έντονη την ανάγκη να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Συζητάτε για οφειλές σας προς τρίτους και προσπαθείτε να κάνετε τα ανάλογα ώστε να ορθοποδήσετε οικονομικά. Επιπλέον, προσπαθήστε να μην είστε τόσο κυκλοθυμικοί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνετε σημαντικές κινήσετε, βρίσκετε πρόσωπα που σε βοηθούν να βρείτε διεξόδους, ενώ σημαντικοί σύμμαχοι βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον μοιάζει αρκετά βοηθητικό ενώ παράλληλα εσείς σχεδιάζετε τα επόμενα βήματά σας σε οικονομικό επίπεδο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να εκμεταλλευτείτε την παρούσα κατάσταση για να κάνετε σπουδαία πράγματα που μέχρι τώρα είχαν μείνει στην άκρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σας καλεί να προετοιμάσετε μεθοδικά το επόμενο βήμα. Προσοχή σε οικονομικά βήματα!

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που αφουγκράζονται τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, αφού πλέον είστε σε μια φάση που αναζητάτε κάτι ουσιαστικό αλλά και σταθερό… πηγη

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...