Eφτασε Το Τετράγωvο Eρμή-Ποσειδώvα & Φέρvει Αvατροπές: Καpμικές «Συvαντήσεις» & Επανασυvδέσεις Για 3 Ζώδια

0
1671

Eφτασε Το Τετράγωvο Eρμή-Ποσειδώvα & Φέρvει Αvατροπές: Καpμικές «Συvαντήσεις» & Επανασυvδέσεις Για 3 Ζώδια

Έρχονται έντονες και μοιραίες καταστάσεις για κάποια ζώδια…

Ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και προσοχή θα πρέπει να δοθεί για όλα τα ζώδια στις συζητήσεις, ενδεχομένως οι πληροφορίες να είναι μπερδεμένες ή υποκινούμενες, ελλοχεύει…

Ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και προσοχή θα πρέπει να δοθεί

για όλα τα ζώδια στις συζητήσεις, ενδεχομένως οι πληροφορίες να είναι μπερδεμένες ή υποκινούμενες, ελλοχεύει κίνδυνος για παραπλάνηση και εξαπάτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έpχoνται Mεγάλες «Φoυρτoύvες» MEΣΑ Στον Iούλιο: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Eiναι Ο Δυσκoλότερoς Mήνας Tης Xρoνιάς

Οι υποσχέσεις που θα δοθούν ενδεχομένως να μην τηρηθούν, καλό θα είναι να μην δοθεί βάση στα παχιά τα λόγια, η προσοχή θα πρέπει να είναι επικεντρωμένη στην πράξη και όχι στη θεωρία. από τη Σμάρω Σωτηράκη

Αναποφασιστικότητα θα κυριαρχεί, δεν θα λείψουν οι διχασμένοι και οι αμφιβολίες,

η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα πρωτοβουλίες και νέα άλματα. Ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες, ψευδαισθήσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι ωραιοποιήσεις και οι εξιδανικεύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Tης Τρίτης! Συνάvτηση Με Παλιό Έρwτα «Φουvτώνει» Πάθη Για 4 Ζώδια

Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, οι στόχοι ενδεχομένως να μην είναι εφικτοί, η υπερεκτίμηση και η υπεραισιοδοξία θα οδηγήσουν σε λάθη.

Οι Προβλέψεις Για Σήμερα 6/7/2021

Κριός

Κριέ, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένα συμπεράσματα για το κοντινό σου περιβάλλον. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να ισορροπήσεις και να δεις τα πράγματα με ξεκάθαρη μάτια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το πρωί σε πιθανές εμπορικές συνεργασίες και συναλλαγές που έχεις καθώς με ευκολία μπορεί να εξαπατηθείς από πρόσωπα που θέλουν να αξιοποιήσουν την μεταξύ σας γνωριμία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μπορέσει να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σε εξυπηρετεί και σε συμφέρει.

αισθηματικά:

Προσοχή σε ψευδαισθήσεις που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου, άφησε το χρόνο να δείξει ποια είναι η πραγματικότητα χωρίς συναισθηματικές υπερβολές. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν με τις πρωτοβουλίες που θα πάρουν για να σε κατακτήσουν.

Ταύρος

Ταύρε, σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να περάσεις χρόνο με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος και να διασκεδάσει μαζί τους. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα και δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για ξεφάντωμα με τα δικά σου άτομα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται μέσα στο εορταστικό κλίμα της ημέρας να βρεθούν ευκαιρίες όπου μπορεί να συζητήσεις εμπορικές συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά κέρδη. Είναι απαραίτητο να εμπιστευτείς το πνεύμα και το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο καθώς αυτά θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό για εσένα.

αισθηματικά:

Η κοινωνικότητα και η καλή διάθεση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή λειτουργεί σαν αέρας φρεσκάδα που ανανεώνει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρχουν καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα και το έντονο φλερτ μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές νέες γνωριμίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mόλις Ανακοινώθηκαν: Τα «Eκτακτα» Mέτρα Χαpδαλιά Mετά Τα 1.797 Σημεριvά Κpούσματα

Δίδυμοι

Δίδυμε, σήμερα επιδιώκεις να βρεθείς και να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας τις στιγμές με πρόσωπα που νιώθεις πολύ κοντά σου. Το απόγευμα ομορφαίνει την ατμόσφαιρα, προσοχή σε περιττές σπατάλες ή υπερβολικά έξοδα που αργότερα θα έχουν κόστος στον προϋπολογισμό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανό είναι να έχεις στο μυαλό σου οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν καθώς θέλεις να δώσεις λύσεις. Είναι σημαντικό να προχωρήσεις με αισιοδοξία διεκδικώντας αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.

αισθηματικά:

Είναι σημαντικό να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός ξεχειλίζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει στη ζωή σου και θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές, έντονα συναισθήματα και ασφάλεια.

Καρκίνος

Καρκίνε, η σημερινή μέρα ενισχύει την εσωστρέφεια και την μελαγχολία. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να δείξεις αποφασιστικότητα πιστευόταν στον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να επιδιώξεις να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν και μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά, είναι σημαντικό όμως να ξεφύγεις από αυταπάτες και παιχνίδια μυαλού που δεν σου επιτρέπουν να συγκεντρωθείς απόλυτα. Είναι απαραίτητο να πιστέψεις στον εαυτό σου και να ανεβάσεις κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου κάτι που θα επηρεάσει τις επαγγελματικές σου επιλογές.

αισθηματικά:

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το ταίρι σου καθώς συναισθηματικά ξεσπάσματα δεν θα βοηθήσουν να επικρατήσει ηρεμία και αρμονία στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και υπόσχονται πολλά, είναι καλύτερο να κρατήσεις μικρό καλάθι για να δεις πραγματικά αν τα εννοούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Avτα Λεούση ΜΑΣ Πρoειδοπoιεi: Φτάvουν «Αvατροπές» Σε Έρwτα-Xpήμα Για 3 Ζώδια

Λέων

Λέοντα, η μέρα μπορεί να θολώσει τη σκέψη σου σε σχέση με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να ξεφύγεις από αυταπάτες και να διεκδικήσεις με αυτοπεποίθηση αυτά που θέλεις από τον φιλικό περίγυρο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να μην βιαστείς βγάζοντας συμπεράσματα για πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεται καθώς δεν αποκλείεται να σου δίνουν λανθασμένη εντύπωση και τελικά να απογοητευτείς. Στην διάρκεια της ημέρας θα δεις ξεκάθαρα ποιες είναι οι προθέσεις τους. Ο δυναμισμός που σε διακρίνει θα βοηθήσει να πάρεις απαραίτητες πρωτοβουλίες επαγγελματικού χαρακτήρα μακριά από όσους προσπαθούν να σε επηρεάσουν.

αισθηματικά:

Μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό από τη σχέση σου καθώς είναι βέβαιο ότι έχεις να προσφέρεις πολλά και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί άμεσα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς σε πνευματικό επίπεδο ανοίγοντας νέους ορίζοντες.

Παρθένος

Παρθένε, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένα συμπεράσματα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να εναρμονίσεις λογική και ευαισθησία και να ξεπεράσεις πιθανές απογοητεύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να αποφύγεις βιαστικές επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη στην επαγγελματική σου ζωή λόγω προσώπων που θα προσπαθήσουν να δώσουν λανθασμένη εντύπωση για συγκεκριμένες καταστάσεις. Διαισθητικά μπορείς να καταλάβεις ποιες αποφάσεις σου είναι οι ενδεδειγμένες και πρέπει να ακολουθήσεις.

αισθηματικά:

Ρεαλισμός και τρυφερότητα που χαρακτηρίζουν σήμερα και αυτό είναι άδικο για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου με το ενδιαφέρον που δείχνει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα που εμπλέκονται στην καριέρα σου δείχνουν άμεσα το ενδιαφέρον τους και φέρνουν στην επιφάνεια την τρυφερότητα και τις προσωπικές σου ανασφάλειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eυχάριστα NΕΑ Για Βλάχo-Τριανταφυλλίδου: To Ανακοivωσαν Δημόσια Kι Έπεσαν «Bρoχή» Oι Eυχές (Pic)

Ζυγός

Ζυγέ, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες για πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να ισορροπήσεις και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να οδηγηθεί σε λανθασμένες επιλογές από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Είναι προτιμότερο να μην βιαστείς σε επαγγελματικό επίπεδο να πάρεις αποφάσεις αν δεν είσαι βέβαιος έχοντας ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα. Η συνεργασία σου μπορούν να αποδώσουν πολλά αρκεί να κινηθείτε σε παράλληλη κατεύθυνση.

αισθηματικά:

Η ημέρα είναι ιδανική για δράσεις με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πιθανές αντιπαραθέσεις που προβληματίζουν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή και θα απογειώσουν το πάθος.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές οικονομικής φύσεως. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να ξεφύγεις από τις αυταπάτες και να λειτουργήσεις με ρεαλισμό και ένστικτο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικές επιλογές θα πρέπει να υπάρχουν σε ότι αφορά οικονομικά συστήματα και επιχειρηματικές δράσεις ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν κάποιοι να δώσουν λάθος κατεύθυνση κρύβοντας τα πραγματικά τους κίνητρα. Είναι προτιμότερο να μην βιαστείς αν δεν είσαι βέβαιος.

αισθηματικά:

Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από ψευδαισθήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα σε σχέση με την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δείξε προσοχή σε νέα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν καθώς ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε εξιδανικεύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Miα Κομμώτρια «Πρoδωσε» Tην Eγκυμoσύvη Της Ελέvης Μεvεγάκη! Η Eικόvα Nτoκoυμέvτo (Pic)

Τοξότης

Τοξότη, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σημαντικές αυταπάτες σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να ξεφύγεις από την απογοήτευση και να αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση ζητήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να μην βιαστείς για νέες συνεργασίες ιδιαίτερα το πρωί καθώς θα είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθείς από πρόσωπα που θέλουν να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα για τα συγκεκριμένα επαγγελματικά βήματα. Η πορεία της ημέρας θα σε βοηθήσει να δεις με αντικειμενικούς όρους ποια συνεργασία μπορεί να εξυπηρετήσει τα δικά σου συμφέροντα.

αισθηματικά:

Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από το ταίρι σου καθώς οι ψευδαισθήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις που θα βλάψουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου φρόντισε να είσαι ρεαλιστής και ξεκάθαρος χωρίς να ωραιοποιήσεις αυτά που μπορούν να σου προσφέρουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές στην καθημερινότητα. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να βρεις λογική και διαίσθηση που θα σε οδηγήσουν σε σωστές λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρχουν πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θέλουν να σε κατευθύνουν λανθασμένα. Ιδιαίτερα το πρωί καλό είναι να μην προχωρήσεις σε αποφάσεις καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων ή έχεις την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που θα λειτουργήσει εις βάρος σου.

αισθηματικά:

Η υπερβολή για την λεπτομέρεια μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σου, προσπάθησε να το αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέα πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, μην δείξεις εμπιστοσύνη σε αυτούς που υπόσχονται πολλά.

Υδροχόος

Υδροχόε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εντάσεις λόγω υπερευαισθησίας στην προσωπική σου ζωή. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να ισορροπήσεις και να ξεπεράσεις πιθανά προβλήματα με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις την ημέρα για να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορούν να ωφελήσουν σημαντικά τις συνεργασίες σου, όμως είναι απαραίτητο να μην ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις καθώς αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά στους επαγγελματικούς σου στόχους.

αισθηματικά:

Οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα πληγώσουν τη σχέση, δώσε χρόνο για να καταλάβεις αυτά που πραγματικά νιώθει το ταίρι σου για εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα φαίνονται ιδανικές για εσένα, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ανακαλύψεις αν πραγματικά είναι.

Ιχθύς

Ιχθύ, η σημερινή μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου καθώς θέλεις να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με την παρέα σου. Το απόγευμα εκτοξεύει την γοητεία σου στα ύψη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι δεν θέλεις να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα καθώς το κέφι είναι στα ύψη και θέλεις να απολαύσεις τις στιγμές. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες ή να συμμετέχεις σε πιθανές συζητήσεις, είναι βέβαιο ότι ο δυναμισμός σου θα κυριαρχήσει και θα δώσει τις καλύτερες λύσεις.

αισθηματικά:

Η ημέρα είναι ιδανική για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ξεφαντώνοντας και εκφράζοντας όλα αυτά που νιώθεις για αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία και η λάμψη σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, για αυτό και πολλοί θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν για να μπουν στη ζωή σου….πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...