Η Άση Μπήλιου MAΣ Πρoειδοποιεί Για Σήμεpα: Άκpως «Aπαιτητική» Μέpα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

0
1992

Η Άση Μπήλιου MAΣ Πρoειδοποιεί Για Σήμεpα: Άκpως «Aπαιτητική» Μέpα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…. Για ποια ζώδια “χτυπάει” το καμπανάκι;

Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Οκτωβρίου, όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις θετικές και δύσκολες ημέρες του μήνα, είναι η Παρασκευή, καθώς ολοκληρώνεται το τετράγωνο (όψη έντασης)…

Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Οκτωβρίου, όπως σας το έχω ήδη επισημάνει

στις θετικές και δύσκολες ημέρες του μήνα, είναι η Παρασκευή, καθώς ολοκληρώνεται το τετράγωνο (όψη έντασης) του Άρη στην πορεία του στον Ζυγό, με τον Πλούτωνα.

Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη «παιχνιδιών εξουσίας», αντιπαραθέσεων, πίεσης και βίας.

Ενδεχομένως την έκφραση των παραπάνω να τη δούμε και στην επικαιρότητα. Άρα, όπως καταλαβαίνετε, η Παρασκευή είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά. Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας.

Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επίθεση στους άλλους, ακόμη

κι αν νιώθουμε ότι έχουμε δίκιο, διότι με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε.

Εννοείται αποφεύγουμε την επικίνδυνη συμπεριφορά στην οδήγηση και είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα.

Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή με πλανήτες και ωροσκόπο κοντά (2 μοίρες πλην – συν) στις 24 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Oι προβλέψεις για σήμερα 22/10/2021 της Άσης Μπήλιου:

Κριός

Σήμερα χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς από την πλευρά σας, τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους όσο και στις μετακινήσεις. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση, τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και στο εργασιακό. Ελέγξτε τον θυμό και την έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων σας. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από τη δουλειά ή ακόμη κι από το σπίτι να σας καταπιέσει περισσότερο ή να γίνετε ο στόχος κάποιου που δεν μπορεί να διαχειριστεί τον δικό θυμό του και τον εξαπολύει αδίκως σε σας. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε παρορμητικά, μήπως με την αντεπίθεση τελικά δεν βρείτε το δίκιο σας. Περισσότερο επηρεάζεστε όσων το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 22 ως τις 26 μοίρες του Κριού. Αν δεν «τσιμπήσετε» το δόλωμα θα είστε πολύ καλύτερα.

Ταύρος

Αν αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση για ιδεολογικούς, θρησκευτικούς, πολιτικούς λόγους σήμερα, θα έχετε γλιτώσει πολύ εκνευρισμό και στρες. Κάποιος μπορεί επίτηδες να προσπαθήσει να ανοίξει μια συζήτηση μαζί σας, όχι βέβαια με την πρόθεση να ακούσει αυτά που έχετε να του πείτε, αλλά για να ρίξει λάδι στη φωτιά και να σας παρασύρει σε μια άσκοπη και τοξική κουβέντα. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, καλύτερα να περιμένετε λίγο και να δείτε από όλες τις πλευρές μια κατάσταση πριν προχωρήσετε σε κάτι δραστικό. Περισσότερο επηρεάζεστε όσων το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 22 ως τις 26 μοίρες του Ταύρου.

Δίδυμοι

Η Παρασκευή έρχεται με μια όψη πίεσης, το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ίσως κάτι δείτε το οποίο να σας εκνευρίσει, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να αρχίσετε να λέτε από δω κι από κει τις σκέψεις σας που αφορούν άλλους, χωρίς να σιγουρέψετε ότι έχετε σωστή άποψη. Περισσότερο επηρεάζεστε όσοι το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 22 ως τις 26 μοίρες του Διδύμων. Αποφύγετε με αυτή την όψη να ανοίξετε θέματα που αφορούν οικονομικά, καθώς δεν θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Επίσης, προσέξτε ιδιαίτερα χειριστικά παιχνίδια στις σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να φτάσετε τα πράγματα στα άκρα.

Καρκίνος

Μια έντονα κυκλοθυμική μέρα για σας η σημερινή. Από τη μια, δεν θέλετε ίσως πολλά-πολλά με τους άλλους, έχετε την τάση να απολαύσετε περισσότερο αυτά που σας αρέσουν και σας διασκεδάζουν ή μπορεί να την αξιοποιήσετε διαβάζοντας, βλέποντας κάποια σειρά ή ταινίες ή ακόμη και κάνοντας απολύτως τίποτε. Από την άλλη, η κόντρα Άρη-Πλούτωνα σας ζορίζει με θέματα που αφορούν είτε σε μια σχέση προσωπική είτε επαγγελματική. Περισσότερο επηρεάζεστε όσοι το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 22 ως τις 26 μοίρες του Καρκίνου. Εσείς μπορεί να νιώθετε θυμωμένοι, καταπιεσμένοι, αδικημένοι σ’ αυτή τη σχέση. Όμως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι, μην ενδίδετε σε φοβίες και μην χάνετε την αυτοπεποίθηση σας. Επίσης, αποφύγετε να κολλήσετε σε λάθη των άλλων μη βλέποντας όλη την εικόνα.

Λέων

Μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα είναι η Παρασκευή, που σας φέρνει σε επαφή με φίλους, συνεργάτες με τους οποίους μοιράζεστε κοινούς σκοπούς, αλλά και ενδιαφέροντα. Με εξαίρεση τους γεννημένους από τις 22 ως τις 26 μοίρες του ζωδίου του Λέοντα ή του ωροσκόπου στον Λέοντα που ενδεχομένως έχετε κάποια επαγγελματικά θέματα ή και θέματα υγείας να σας απασχολούν πιεστικά, οι υπόλοιποι θα είστε αρκετά πιο χαλαροί, ακόμη κι αν έχετε αρκετές υποχρεώσεις όπως υποδηλώνει η Σελήνη στον Ταύρο. Όσοι επηρεάζεστε από την όψη, προσέξτε τη σύνδεση μεταξύ αυτών που σκέφτεστε και της υγείας σας. Όταν είστε διαρκώς σε νοητικό στρες θα υποφέρετε και από ψυχοσωματικές εκδηλώσεις. Ακόμη, είναι μια μέρα για να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσέξτε όμως μην παρασυρθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις και αποφύγετε άτομα τα οποία ξέρετε ότι είναι αρνητικά και τοξικά.

Παρθένος

Οι όψεις της Παρασκευής σας βάζουν στη διαδικασία να σκεφτείτε αρκετά πάνω σε θέματα που αφορούν στα οικονομικοεπαγγελματικά σας ή να κάνετε συζητήσεις γι’ αυτά με άτομα από τον χώρο της δουλειάς, αλλά και με φίλους. Είναι κάπως πιεστική η μέρα. Πιθανώς ένα τηλεφώνημα ή ένα email να διαταράξει την ησυχία σας και να σας εκνευρίσει. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 22 ως τις 26 μοίρες της Παρθένου, αποφύγετε αντιπαραθέσεις. Με φωνές και υψηλούς τόνους δεν θα βρείτε άκρη. Ακόμη, προσέξτε περισσότερο θέματα υγείας. Το βράδυ είναι εξαιρετικό αν θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις ή να κάνετε κάτι που θα ανοίξει τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να πάτε σινεμά. Είναι σαφώς ένα πιο ήπιο κι ευχάριστο βράδυ για σας.

Ζυγός

Την Παρασκευή υπάρχει μια έξτρα επιβάρυνση στη μέρα, εξαιτίας της κόντρας Άρη-Πλούτωνα, που αφορά κυρίως όλους όσοι ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 22 ως τις 26 μοίρες του Ζυγού. Εσείς είστε πιο επιρρεπείς σε εκνευρισμούς, εντάσεις και αντιπαραθέσεις, είτε με τον σύντροφο σας, έναν στενό συνεργάτη, έναν φίλο ή και με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε, όσο κι αν είστε θυμωμένοι, να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και με ψυχραιμία να κάνετε διάλογο. Αν όμως βλέπετε ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε το «επίπεδο» εκεί που πρέπει, ασχοληθείτε με κάτι άλλο και επανέρχεστε κάποιες μέρες αργότερα. Το βράδυ είναι πιο άνετο για να απολαύσετε ό,τι σας ευχαριστεί με την παρέα σας.

Σκορπιός

Στα βαθιά των σχέσεων, των συναισθημάτων, αλλά και των επαγγελματικών σας συνεργασιών, τρέχει ο νους σας την Παρασκευή. Όμως η μέρα κυριαρχείται από την κόντρα του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Άρη με τον μοντέρνο κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα. Μια έντονη όψη που σας κάνει πιο επιρρεπείς σε εντάσεις, καβγάδες, σφοδρές αντιπαραθέσεις, είτε με συνεργάτες, συγγενείς, γείτονες και όποιους αποτελούν το στενό περιβάλλον σας. Περισσότερο επηρεάζονται όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 22 ως τις 26 μοίρες του ζωδίου του Σκορπιού. Χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερη όμως, εκτός από την επικοινωνία με τους άλλους, και στην οδήγηση, τον χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων. Το βράδυ στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις και καλά θα κάνετε γι’ αυτές που είναι σημαντικές για σας να δείξετε την τρυφερότητα και την αγάπη σας.

Τοξότης

Με την κόντρα Άρη-Πλούτωνα σήμερα ο βαθμός ανησυχίας και το στρες μεγεθύνονται μέσα στην ημέρα, ακόμη κι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Φαίνεται ότι το μυαλό σας δεν μπορεί να σταματήσει να εργάζεται υπερεντατικά και αυτό δεν επιτρέπει ούτε στο σώμα να χαλαρώσει, ακόμη κι αν δεν εργάζεστε. Οι επαφές με τους άλλους είναι το κύριο μενού της μέρας και ως φαίνεται θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για συζητήσεις και διάλογο. Εδώ είναι όμως που πρέπει να προσέξετε, ειδικά αν στο «τραπέζι» πέσουν θέματα που αφορούν οικονομικά. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκονται από τις 22 ως τις 26 μοίρες του Τοξότη, εύκολα μπορεί να ανάψουν τα αίματα, ακόμη και μεταξύ φίλων και η κουβέντα να πάρει άλλη τροπή. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα επίσης να διεκδικήσετε πιεστικά χρήματα που σας οφείλονται ή μια αύξηση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από τον Ταύρο σας αβαντάρει στη διάρκεια της μέρας για να κυλήσουν οι εξελίξεις πιο άνετα. Όμως υπάρχει ένα αγκάθι την Παρασκευή που πιθανώς να γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό σε όσους το ζώδιο ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 22 ως τις 26 μοίρες του Αιγόκερου. Το αγκάθι λέγεται κόντρα Άρη-Πλούτωνα. Έτσι μπορεί στην πορεία της μέρας να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στον χώρο του σπιτιού με την οικογένεια ή ακόμη και στον χώρο της δουλειάς. Πιθανώς να έχετε μια αντιπαράθεση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα υγείας δικό σας ή δικού σας προσώπου, το οποίο σας καλεί να το αντιμετωπίσετε. Το βράδυ σαφώς είναι πιο ευχάριστο και θα έχετε καλύτερες προδιαγραφές για να χαρείτε περισσότερο με τις δραστηριότητες και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Υδροχόος

Την Παρασκευή χρειάζεται προσοχή στη βιασύνη, τα πρώιμα συμπεράσματα και στον τόνο με τον οποίο συζητάτε με τους άλλους. Δυστυχώς η μέρα έρχεται με μια υποσημείωση, εξαιτίας της κυρίαρχης σημερινής όψης Άρη-Πλούτωνα. Για όσους ο Ήλιος (το ζώδιο) ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 22 ως τις 26 μοίρες του Υδροχόου, η όψη αυτή μπορεί να βγει ως εκνευρισμός, θυμός, επιθετικότητα ή θλίψη. Θα πρέπει πρωτίστως να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους, ειδικά αν υπάρχουν κάποια θέματα δικά σας που θίγονται, διότι θα είναι δύσκολο να μείνετε ψύχραιμοι και δευτερευόντως θα πρέπει να είστε όσο πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι βάζοντας τα όρια σας σε αυτούς που προσπαθούν να τα καταλύσουν. Το βράδυ ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, τον εαυτό σας, το σπίτι και την οικογένεια σας και προσπαθήστε να ξεκουραστείτε.

Ιχθείς

Μια κάπως νευρική μέρα για σας η Παρασκευή, με τη Σελήνη στον Ταύρο να σας οδηγεί σε υπερδιέγερση. Μπορεί να νιώθετε ότι οι ανάγκες των δικών σας προσώπων σας «πνίγουν» ή μπορεί να θέλετε λίγο την ησυχία σας μέσα στο σπίτι και να μην μπορείτε να το επιτύχετε. Η μέρα έχει ως κυρίαρχη επιρροή την κόντρα Άρη-Πλούτωνα, που για όσους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 22 ως τις 26 μοίρες των Ιχθύων μπορεί να δημιουργεί περαιτέρω ένταση με αφετηρία κάποιους οικονομικούς λόγους. Αποφύγετε λοιπόν ειδικά αυτή τη μέρα τέτοιες συζητήσεις, αν δεν θέλετε να ξεφύγει η κατάσταση. Το βράδυ βρείτε χρόνο να κάνετε μια βόλτα, δείτε φίλους ή συγγενείς που είχατε καιρό να έχετε επαφή μαζί τους και διασκεδάσετε όσο μπορείτε περισσότερο για να κλείσει όμορφα η μέρα σας… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...