Το Πέpασμα Ερμή Στον Ζυγό ΑΠ0ΨΕ Φέρvει Eκπλήξεις: Ξαφvικές «EΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ» Για Κριούς, Διδύμους Kαι Ακόμα 3 Ζώδια

0
5858

Το Πέpασμα Ερμή Στον Ζυγό ΑΠ0ΨΕ Φέρvει Eκπλήξεις: Ξαφvικές «EΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ» Για Κριούς, Διδύμους Kαι Ακόμα 3 Ζώδια

Έρχονται έντονες και μοιραίες καταστάσεις για κάποια ζώδια…

Με τον Ερμή στη νέα του θέση, σημαίνει επικοινωνιακή τύχη. Άρπαξε ευκαιρίες χρησιμοποιώντας το επικοινωνιακό σου χάρισμα, και αν έχεις τη δυνατότητα ταξίδεψε και τόλμησε να πλησιάσεις…

Με τον Ερμή στη νέα του θέση, σημαίνει επικοινωνιακή τύχη.

Άρπαξε ευκαιρίες χρησιμοποιώντας το επικοινωνιακό σου χάρισμα, και αν έχεις τη δυνατότητα ταξίδεψε και τόλμησε να πλησιάσεις και άτομα από το παρελθόν σου.

Ο Ερμής σήμερα κάνει την είσοδό του στο διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού, το επόμενο διάστημα θα θέλουμε να γεφυρώσουμε το επικοινωνιακό χάσμα στις σχέσεις μας, λειτουργώντας δίκαια υποχωρητικότητα. Η αναβλητικότητα των αποφάσεων όμως θα έχει το κόστος της. Η επικοινωνιακή εύνοια αφορά Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου!

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Για Σήμερα 26/8/2022

Κριός

Γενικά

Σήμερα φίλε Κριέ, ετοιμάσου για χαρά, λάμψη κα δημιουργικότητα! Έχεις μία χαρούμενη και παιχνιδιάρικη διάθεση και άπλετο κέφι, γεγονός που σε κάνει περιζήτητο κοινωνικά. Κατάλληλη ημέρα για εξόδους, ψυχαγωγία, καλοπέραση, επαφές και απολαύσεις κάθε είδους! Ωστόσο, προσπάθησε να περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και υπερβολική επίδειξη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χορταίνεις ρομαντισμό, σεξουαλικότητα, όπως και πολλές εκπλήξεις από το ταίρι σου! Μπορείτε μαζί, να πετύχετε κάθε ερωτικό στόχο, που αφορά την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, εξομολογήσεις, κατακτήσεις, θαυμαστές και κομπλιμέντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απέφυγε ανούσια έξοδα, γιατί ίσως αργότερα το μετανιώσεις! Στην δουλειά, πετυχαίνεις αρκετά σπουδαία πράγματα και ξεχωρίζεις!

Ταύρος

Γενικά

Φίλε Ταύρε, ήρθε η ώρα να βελτιώσεις και κυρίως να εξομαλύνεις τις προβληματικές οικογενειακές σου σχέσεις, με καλοπροαίρετη συζήτηση! Θα μπορέσεις αποτελεσματικά, να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Είσαι πια περισσότερο διαισθητικός και με το ενισχυμένο σου ένστικτο, καταφέρνεις να διαβάσεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να απογοητεύεις το έτερον σου ήμισυ με την κυκλοθυμία σου και την μουρμούρα σου, γι’αυτό συγκρατήσου! Αν είσαι ελεύθερος, άρπαξε την ευκαιρία για επανασύνδεση την σημερινή ημέρα! Ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, θα έχεις πολλές επιτυχίες και ευκαιρίες για ανέλιξη! Οικονομικά θα υπάρξουν ορισμένα αναμενόμενα οικογενειακά έξοδα.

Δίδυμοι

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα διαπιστώσεις πως εκφράζεσαι καλύτερα, μέσα από τον γραπτό λόγο και θα πετύχεις στόχους και σκοπούς, μέσα από ανταλλαγή μηνυμάτων! Επιπλέον, κοινωνικός περίγυρος, αδέρφια, μακρινοί συγγενείς και γείτονες, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν σήμερα να έχεις μία νέα γνωριμία, με ένα πρόσωπο, το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα θες να ασχοληθείς εξ ολοκλήρου με εκείνο! Αν είσαι δεσμευμένος, ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες διαφωνίες στην σχέση σου, θα βρείτε σίγουρα λύσεις με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οφείλεις να προσπαθήσεις πιο πολύ, αν θες να πετύχεις! Οικονομικά, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες οικονομικές αλλαγές, είτε θετικές, είτε αρνητικές!

Καρκίνος

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα αποφασίζεις να βρεις πρακτικές και σημαντικές λύσεις στα προβλήματα που εδώ και καιρό σε απασχολούν! Επικεντρώνεσαι στα κεκτημένα και τις αξίες σου και ασχολείσαι εξ ολοκλήρου, για την διατήρηση τους! Οι ευκαιρίες για να τα προστατέψεις, θα είναι άπειρες και ίσως να έρθουν μέσα από ορισμένες νέες συνθήκες που θα προκύψουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις επιτέλους ανταπόκριση, από ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει καιρό και τώρα θα κάνει κίνηση προσέγγισης! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βεβαιωθείς για την αξιοπιστία του άλλου σου μισού, αλλά επιπλέον, θα απολαύσετε αισθησιακές στιγμές μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα νιώσεις ικανοποίηση και ασφάλεια! Η οικονομική σου βελτίωση, είναι βέβαιη την σημερινή ημέρα.

Λέων

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα ενισχύσεις σημαντικά την αυτοπεποίθηση σου και επιπλέον, θα έχεις τον απαραίτητο δυναμικότητα και την κατάλληλη διάθεση, ώστε να κάνεις νέα ξεκινήματα και να πετύχεις στόχους! Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και γκρίνια, λόγω της τάσης σου για υπερβολική κτητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται να δώσεις σημασία και στου άλλου σου μισού τις ανάγκες και τις επιθυμίες, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, ανακτάς αυτοπεποίθηση, με κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είσαι ιδιαίτερα αποτελεσματικός σε κάθε σου προσπάθεια και στόχο! Οικονομικά, θα υπάρξουν ορισμένες απώλειες και θα αγχωθείς!

Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είσαι σίγουρα πιο διαισθητικός, αλλά ταυτόχρονα, έχεις και την ανάγκη να αφεθείς σε στιγμές μοναξιάς, προκειμένου να ανασυγκροτήσεις σχέσεις και δυνάμεις! Προσπάθησε έστω για σήμερα, να παραμείνεις στο παρασκήνιο και θα διαπιστώσεις, πως αν απομονωθείς, θα βρεις τις λύσεις που επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε έντονες και τελεσίδικες συζητήσεις με το άλλο σου μισό, γιατί μάλλον θα απογοητευτείς από το αποτέλεσμα! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να υπάρξει μία εξέλιξη σημαντική, με έναν ανεκπλήρωτο έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα έρθουν ορισμένες δυσκολίες, γι’αυτό φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος! Οικονομικά, θα έχεις μόνο ευχάριστες εξελίξεις.

Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, ήρθε η κατάλληλη στιγμή, για να κοινωνικοποιηθείς, να ασχοληθείς με τις φιλίες σου και να αξιολογήσεις τις κοινωνικές σου συναναστροφές και τις τυχόν νέες γνωριμίες! Επιπλέον, με συμμάχους τους φίλους σου, πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους και σπουδαίους σκοπούς, γι’αυτό μάθε να ακούς τις συμβουλές τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μία νέα γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, ξεπερνάς ένα πρόβλημα στην σχέση σου, αφού με το άλλο σου μισό βρίσκετε λύσεις, μέσα από συζήτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, καταφέρνεις να πετύχεις, μέσα από συνεργασίες και βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, θα υπάρξει απρόσμενη εύνοια και βελτίωση!

Σκορπιός

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, θα μπορέσεις την σημερινή ημέρα, να αξιολογήσεις και να οριοθετήσεις την μέχρι τώρα στάση σου στην κοινωνική σου ζωή και να βελτιώσεις κατά πολύ ορισμένες καταστάσεις, προκειμένου να κάνεις σημαντικά βήματα ανέλιξης και να κερδίσεις και πάλι τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να νιώσεις πως το έτερον σου ήμισυ, είναι ψυχρό και απομακρυσμένο από εσένα, ωστόσο να μην αγχώνεσαι, αφού είναι προσωρινή η στάση του! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν εξελίξεις, ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει από την δουλειά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, είσαι ο απόλυτος νικητής στα επαγγελματικά! Οικονομικά, επίσης θα υπάρξει αρκετή εύνοια, λόγω σωστής διαχείρισης χρημάτων.

Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα δώσε τέλος στην ρουτίνα και την βαρεμάρα! Έχεις την ευκαιρία, αλλά και την απαραίτητη διάθεση να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να περάσεις πολύ όμορφα, μέσα από επαφές και συναναστροφές! Θα καταφέρεις να δρομολογήσεις μεγαλόπνοα σχέδια και να πετύχεις σπουδαίους στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και θες κάτι νέο στην ζωή σου, υπάρχει η πιθανότητα για μία νέα γνωριμία, την σημερινή ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις νέες εμπειρίες με το ταίρι σου, οι οποίες θα ανανεώσουν την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, καταφέρνεις με περίσσια ευκολία αρκετούς από τους στόχους σου! Στον οικονομικό τομέα, όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην φερθείς ανώριμα και με επιπολαιότητα!

Αιγόκερως

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, θα μπορέσεις την σημερινή ημέρα, να αντικρούσεις και ίσως, να νικήσεις έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο ή κάποιον ανταγωνιστή! Οι αποκαλύψεις σήμερα, λειτουργούν υπέρ σου και οι μάσκες πέφτουν! Αντιλαμβάνεσαι απόλυτα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα του περιγύρου σου και έτσι, ξέρεις πως να χειριστείς τις σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σαγηνεύεις με ευκολία το άτομο που εδώ και καιρό σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε καυτές ερωτικές στιγμές με το έτερον σου ήμισυ, αλλά ένα μεγάλο όχι σε κόντρες λόγω ανούσιας ζήλιας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν σημαντικές και θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, κυρίως λόγω της βοήθειας άλλων…

Υδροχόος

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, ασχολείσαι με τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Θα καταφέρεις λοιπόν, να πετύχεις ισοτιμία, εξομάλυνση, δικαιοσύνη, βελτίωση κι ισορροπία στις επαφές και τις συναναστροφές σου! Επιπλέον, είναι η κατάλληλη ημέρα η σημερινή, ώστε να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί και να τα βρείτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις στο έπακρο την σχέση με το άλλο σου μισό και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά, απολαμβάνοντας συντροφικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία για μία νέα γοητευτική γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, βελτιώνεις επιτέλους, σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους! Οικονομικά, απέφυγε μεγάλες αποφάσεις και συμφωνία την σημερινή ημέρα!

Ιχθύες

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, ήρθε η ώρα, να διαπιστώσεις πως οι λεπτομέρειες, είναι πολύ σημαντικές για την ομαλή πορεία της καθημερινότητας σου! Κατάλληλη η σημερινή ημέρα, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή, να κόψεις κακές συνήθειες, να κάνεις ιατρικές εξετάσεις, να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα, να αρχίσεις βιταμίνες ή να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να βελτιώσεις την σχέση ή τον γάμο σου σήμερα και να ευχαριστήσεις το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, αυτός ο συνάδελφος ή συνεργάτης που σε ενδιαφέρει, επιτέλους ανταποκρίνεται στα αισθήματα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δώσεις σήμερα, τον καλύτερο σου εαυτό σε δουλειά και οικονομικό τομέα και φυσικά, θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...