Ο Ήλιος Πέρασε Στο Ταύρο & ΜΑΣ Φέρvει Ανατροπές: Eρwτικές Επιστροφές «ΖΗΤΟΥΝ» Θέση Στο Παρόν Για 3 Ζώδια

0
1693

Ο Ήλιος Πέρασε Στο Ταύρο & ΜΑΣ Φέρvει Ανατροπές: Eρwτικές Επιστροφές «ΖΗΤΟΥΝ» Θέση Στο Παρόν Για 3 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας… Για ποια τυχερά ζώδια χτυπάει το καμπανάκι;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός? H είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, ενισχύει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία μας. Φέρνει όμως και έντονα και απρόβλεπτα γεγονότα στα αισθηματικά για κάποια ζώδια….

Ανομολόγητα πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια και ίσως δημιουργήσουv εντάσεις

και παρεξηγήσεις. Καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης Πρoειδoποιεί Μετά Τη Χθεσιvή Πανσέληνο: Καρμικές «Συναντήσεις» & ΝΕΟΙ Έρwτες-Φωτιά Για 5 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα  20/04/2022:

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με την θερμή και εκδηλωτική στάση που θα κρατήσετε θα καταφέρετε να κερδίσετε την καρδιά ερωτικού προσώπου που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό. Καταφθάνει άνοιγμα σταθερής εpwτικής σχέσης που θα προκύψει με δική σας πρωτοβουλία.

Ανεβασμένη θα είναι η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση σας, περνάτε σε τολμηρές και αποφασιστικές εξομολογήσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Απρόοπτη εpwτική αντάμωση θα δημιουργήσει ελπιδοφόρες προοπτικές!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα επαναφέρει την ισορροπία μέσα στη σχέση σας, θα σας κρατήσει μακριά από αρνητισμούς, συγκαταβατική και ρομαντική θα είναι η στάση σας.

Εσάς τους χωρισμένους σας δίνω τη συμβουλή να επανεξετάσετε την απόφαση σας για επανασύνδεση ή για οριστικό χωρισμό. Σκεφτείτε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τις συνέπειες, οι αποφάσεις σας θα είναι καθοριστικές ίσως και μη αναστρέψιμες. Οι εpwτικά μόνοι θα λάβετε πρόταση για νυχτερινή συνάντηση. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πάτρα- Η Κίνηση Που «Πάγωσε» Την Ρούλα! Έτσι Ο Δασκαλάκης Στέλvει Για ΠΑΝΤΑ Φυλακή Την Πισπιρίγκου (Ρics)

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, θετική θα είναι η στάση σας στις καινούργιες ερωτικές προκλήσεις. Εσείς οι εpwτικά μόνοι θα βρεθείτε σε παρέες, θα αναμειχτείτε σε συζητήσεις και μια τυπική χειραψία θα κλείσει με συμβάν νέας γνωριμίας.

Θα ανανεώσει την καρδιά σας και τις εpwτικές σας διαθέσεις το πρόσωπο που θα τολμήσει τελικά να σας προτείνει προσωπικό ραντεβού. Δεχτείτε ανεπιφύλακτα την πρόταση, προμηνύεται ευχάριστη κατάληξη μελλοντικών διαστάσεων!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι σήμερα θα εμφανιστείτε ερωτικοί και ρομαντικοί. Συναισθηματική γαλήνη θα επιδιώκετε μέσα στη σχέση σας, γεγονός που θα σας κάνει διαλλακτικούς και πρόθυμους να κατανοήσετε αυτά που θέλει και αναζητά το ταίρι σας.

Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας θα καταφέρετε τραβήξετε την προσοχή ενός γοητευτικού ατόμου. Μια συνάντηση θα φέρει όμορφη ερωτική εξέλιξη που θα αναστατώσει για τα καλά την καρδιά σας. Σας παροτρύνω να μην περιορίσετε τις αισθήσεις σας, ανταποκριθείτε στα ερωτικά μηνύματα που θα λάβετε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Καμία Αμφιβολiα Πλέον: Ο Κωδικός Μail Που «ΚΑΙΕΙ» Την Πισπιρίγκου (Ρics)

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θερμή και αποκαλυπτική θα είναι η εpwτική σας στάση. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία μέσα στη σχέση σας, σήμερα με την συγκαταβατικότητα σας θα ενισχύσετε τους δεσμούς αγάπης ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε από το πρώην ερωτικό σας ταίρι, θα είναι μια πολύ καλή κίνηση γιατί θα σας βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από καχύποπτες σκέψεις. Για εσάς τους χωρισμένους προμηνύεται συνάντηση επανασύνδεσης!

Παρθένος

 

Φίλοι μου Παρθένοι, προσοχή στους ανεξέλεγκτους ενθουσιασμούς και στις παρορμητικές αποφάσεις. Σας δίνω τη συμβουλή να μην αφήσετε τα συναισθήματα σας ανεξέλεγκτα θα σας οδηγήσουν σε πράξεις που λίγο αργότερα θα τις μετανιώσετε.

Προσπαθήστε να σκεφτείτε με σύνεση και αυτοσυγκράτηση, βάλτε μπροστά τη λογική. Μια απρόσμενη συνάντηση θα φέρει ευχάριστες ανατροπές, έρχεται δυνατή έλξη και θερμό αποτέλεσμα. Σήμερα θα προκύψει καινούργια εpwτική γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Η ΝΕΑ Σελήvη Στο Τοξότη & Φέρνει Αλλαγές! Γυρίζει Ο «ΤΡΟΧΟΣ» Σε Ερwτικά & Χρήμα Για 5 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ρομαντικοί θα εμφανιστείτε σήμερα. Εσείς οι ελεύθεροι θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπα ευγενικά και ευπαρουσίαστα. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει με διακριτικό και όμορφο τρόπο, σας δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε, η κατάληξη θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική.

Θα υπάρξουν ευχάριστες τυχερές συμπτώσεις και θερμές εξελίξεις που δεν θα σταθούν στο εφήμερο, προμηνύεται γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών. Εσείς που είστε σε δεσμό, σήμερα θα ακούσετε πρόταση που θα σας δώσει μεγάλη χαρά!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα ήρεμα και ευχάριστα γεγονότα θα σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια, θα τερματίσουν θέματα που σας δημιουργούν διλλήματα ή ανησυχία για αρνητικά ενδεχόμενα.

Κλείνει εμπόδιο που σας προκαλούσε άγχος, εσείς οι ερωτευμένοι θα μπορείτε πλέον να ζήσετε και να χαρείτε ελευθέρα τον έpwτα σας. Η εμφάνιση ενός ελκυστικού προσώπου θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, η γνωριμία σας θα σας δώσει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε την εpwτική σας ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πάτρα- Έγινε ΑΥΤΟ Που Δεν Περίμεvε! Σε Άθλια Kατάσταση Ο Μάνος Δασκαλάκης (Ρics)

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα απελευθερώσει τον ρομαντισμό σας, σήμερα θα είστε σε θέση να ερωτευτείτε χωρίς αναστολές. Ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποφύγετε τις ανταγωνιστικές κόντρες με το ταίρι σας.

Εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί που θέλετε να δώσετε νέα πνοή στην εpwτική σας ζωή πείτε ναι σε προτάσεις φίλων για εξόδους, θα υπάρξει προσωπική συνάντηση με πρόσωπο που θα σας γοητεύσει από την πρώτη στιγμή που θα το αντικρίσετε!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, συναισθηματική ισορροπία θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Σήμερα θα δείξετε στο ταίρι σας την αγάπης σας, η στάση σας θα είναι εκδηλωτική. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και εpwτισμό, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον καινούργιων προσώπων.

Εσείς που δεν έχετε ταίρι δίπλα σας, δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε, πάνω σε φιλική συνάντηση θα υπάρξει γεγονός, που θα μετατραπεί σε ευχάριστη έκπληξη δίνοντας νέες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα αφεθείτε στον ερωτισμό που θα νιώθετε, ωστόσο προσοχή στον ενθουσιασμό που θα σας δημιουργήσει η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο. Προσοχή σε αποφάσεις που θα στηρίζονται στην παρορμητικότητα και όχι στη λογική.

Η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε τολμηρές ενέργειες, αν επιθυμείτε επανασύνδεση ζητήστε ραντεβού, η απάντηση και η εξέλιξη δεν θα σας απογοητεύσουν!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας ανοίξει καινούργιο ερωτικό ενδεχόμενο. Γοητευτική θα βρει την παρουσία σας πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης, δεν θα διστάσει να σας εκδηλώσει την έλξη του.

Στην προσιτή και θερμή σας στάση θα βρει πρόσφορο έδαφος να σας αποκαλυφθεί εpwτικά άτομο που σας έχει στο κέντρο της εpwτικής του σκέψης εδώ και καιρό. Με αυτό το πρόσωπο θα προκύψει έpwτας που θα μετατραπεί σε αγάπη, δείτε με θετικό μάτι τις εξελίξεις. Σήμερα θα σημειωθεί αρχή καινούργιας σχέσης…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...