Η Μυρωδιά Ήταν Αφόρητη στο Πoρτ Mπακάζ!! Πάγωσαν Mόλις το Άvoιξαν οι Αστυνομικοί

0
771
Μυρωδιά, https://pagelife.gr/

Η Μυρωδιά Ήταν Αφόρητη στο Πoρτ Mπακάζ!! Πάγωσαν Mόλις το Άvoιξαν οι Αστυνομικοί

Αυτό δεν το χωράει ανθρώπινος νους- Δείτε φωτό…

Όλα ξεκίνησαν από την αφόρητη μυρωδιά που έβγαινε από το πόρτ μπαγκαζ. «Η μυρωδιά ήταν φρικτή, κυριαρχούσε μια μυρωδιά θανάτου μέσα στο αυτοκίνητο» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας κι Αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Η γυναίκα καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση. Υποστήριξε πως ήθελε να κρατήσει

κρυφή τη γέννηση του παιδιού από τον σύντροφο και τα 3 μεγαλύτερα παιδιά τους.

Μάνα κρατούσε επί 23 μήνες το μωρό της σε πορτ μπαγκάζ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πoια Mιζεράκη βρε? Αυτή Eiναι KOYKΛΑ Mελαχρινή που Πήρε τα Mυαλά του Ζάρλα

Σε 2 χρόνια φυλάκιση καταδίκασε δικαστήριο στη Γαλλία την Ρόζα Μαρία Ντα Κρουζ, που έκρυβε επί 23 μήνες το μωρό της μέσα σε πορτ μπαγκάζ αμαξιού. Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα κρατούσε την κόρη της Σερένα ανάμεσα στο Peugeot 307 και ένα αχρησιμοποίητο δωμάτιο στο σπίτι της για δύο χρόνια.

Όπως η ίδια υποστήριξε, θέλησε να κρατήσει μυστική τη γέννηση του παιδιού από τον σύντροφό της και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά τους. Το μικρό κορίτσι είναι σήμερα 7 ετών, εντούτοις παρουσιάζει σημάδια αναπηρίας και αυτισμού, που, με βάση τους εμπειρογνώμονες, είναι συνέπεια της αισθητηριακής στέρησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Φλoγερός Aρης στους Iχθύες!! Τεράστιες Αλλαγές και NEA Ξεκινήματα για 5 Ζώδια

Η Ντα Κρουζ καταδικάστηκε μεταξύ άλλων για αμέλεια, η οποία προκάλεσε

στην μικρή ψυχική αναπηρία. Η μικρή Σερένα βρέθηκε το 2013 από έναν μηχανικό που άκουσε θόρυβο από το αυτοκίνητο μόλις εκείνο εισήχθη στο γκαράζ όπου εργαζόταν για επισκευή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σε Κατάσταση Σ0κ η Kατερίνα Καινούργιου!! Δίνει Mάχη για την Zωή του ο…

Ο ίδιος άνοιξε το χώρο των αποσκευών και είδε το παιδί αβοήθητο να περιβάλλεται από περιττώματα και κάλεσε την αστυνομία. Ήταν αφυδατωμένο και ζύγιζε το μισό από το κανονικό βάρος για την ηλικία του.

«Η μυρωδιά ήταν φρικτή, κυριαρχούσε μια μυρωδιά θανάτου μέσα στο αυτοκίνητο»,

δήλωσε χαρακτηριστικά ο άνδρας στην κατάθεσή του. Μεταξύ των αποδεικτικών στοιχείων τα οποία προσκομίστηκαν στο δικαστήριο ήταν και ένα βρώμικο κάθισμα μωρού γεμάτο ούρα και περιττώματα.

H μητέρα είπε στο δικαστήριο ότι δε μπορούσε να εξηγήσει τις πράξεις της. Το παράξενο είναι ότι κατά τη διάρκεια της δίκης η οποία κράτησε 5 ολόκληρες μέρες, οι ψυχολόγοι σημείωσαν ότι η κατηγορούμενη είχε μεγαλώσει υποδειγματικά τα άλλα τρία της παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eτοιμαστεiτε για ΜΕΓΑΛΑ Δράματα: Aυτά Eίvαι τα Ζώδια που Xωρίζουv MEΣΑ στον Νοέμβριο

«Θα ήθελα να ζητήσω συγχώρεση για όλη τη ζημιά που έκανα σε αυτήν. Συνειδητοποιώ πως το έκανα πολύ κακό και ότι δεν θα ξαναδώ ξανά το κοριτσάκι μου», είπε στο δικαστήριο εξηγώντας πως έχει μετανιώσει για τις πράξεις της.

Την Παρασκευή τη νύχτα, η μητέρα του κακοποιημένου παιδιού οδηγήθηκε σε φυλακή στη Λιμόζ…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...