Μουγκpητά, Λυγμοi: Στη Δημoσιότητα Ηχητικό Ντοκουμέvτο Από Τη Kλήση Του Πιλότoυ Στο 100 Μετά Τη Δολοφοvία Της Κάpολαϊν (Vid)

0
264

Μουγκpητά, Λυγμοi: Στη Δημoσιότητα Ηχητικό Ντοκουμέvτο Από Τη Kλήση Του Πιλότoυ Στο 100 Μετά Τη Δολοφοvία Της Κάpολαϊν (Vid)

Στην αρχή μούγκριζε, μετά… βρήκε τη λαλιά του.

Ανατριχιαστικό το ηχητικό ντοκουμέντο του δολοφόνου 2 ώρες μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν. Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το ηχητικό της κλήσης του Μπάμπη…

Στην αρχή μούγκριζε, μετά… βρήκε τη λαλιά του.

«Βοήθεια! Βοήθεια». Αυτές είναι οι δύο πρώτες λέξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας! Ξαφvική Επαvασύνδεση «Aλλάζει» Δεδομέvα Για 5 Ζώδια

Ανατριχιαστικό το ηχητικό ντοκουμέντο του δολοφόνου 2 ώρες μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν. Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το ηχητικό της κλήσης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο 100.

«Βοήθεια! Βοήθεια». Αυτές είναι οι δύο πρώτες λέξεις που βγαίνουν από το στόμα του καθ΄ομολογία γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δολοφόνησε την Καρολάιν Κράουτς τον περασμένο Μάιο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση MAΣ Πρoειδoπoιεί: Το Ερwτικό Παpελθόν «Επιστpέφει» Στο Παρόv Για 5 Ζώδια

Ο πιλότος έστησε ένα σκηνικό ληστείας και υποδύθηκε το θύμα.

Όταν τηλεφώνησε στην Άμεσο Δράση, έπρεπε να είναι σαφές πως και ο ίδιος είχε δεχτεί επίθεση και δε μπορούσε να εμποδίσει το μοιραίο. Έβαλε στο στόμα του πιθανώς κάποιο ύφασμα και τηλεφώνησε στο 100.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τα 5 Tυχερά Ζώδια Που Λέvε «Avτίο» Στηv Μοvαξιά: Η Σύvοδος Αvάδρομου Eρμή-Aρη MAΣ Φέρvει Επανασυvδέσεις

Όταν το σήκωσε η αστυνομικός, μπορούσε να πει μόνο αυτή τη λέξη σε επανάληψη. Όταν είδε πως η αστυνομικός δεν τον καταλάβαινε, τότε, ως διά μαγείας, μπόρεσε να βρει τρόπο να γίνει πιο καθαρή η φωνή του και να της πει ότι είναι στα Γλυκά Νερά και τη διεύθυνση του σπιτιού.

Τα πρώτα 35-36 δευτερόλεπτα από την κλήση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προς το 100, κύλησαν με αυτόν τον τρόπο. Στο ηχητικό που έφερε στο φως το MEGA, ο Μπάμπης καταφέρνει να δώσει τις βασικές πληροφορίες και στο τέλος μιας κλήσης με διάρκεια πάνω από 1.5 λεπτό, κάνει έκκληση για ασθενοφόρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου: Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας! Φτάvουν Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Nέοι Έpwτες-Φωτιά Για 5 Ζώδια

Μπορεί κανείς να διακρίνει μέχρι και τα ψεύτικα δάκρυά του… πηγή
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...