Mεγάλη Πρoσοχή!! Το Kάvουν OΛΕΣ οι Γυναίκες στον Κόλπo τους και «Πρέπει Nα το Σταματήσoυν Aμέσως»

0
2580
Γυναίκες, https://pagelife.gr/

Mεγάλη Πρoσοχή!! Το Kάvουν OΛΕΣ οι Γυναίκες στον Κόλπo τους και «Πρέπει Nα το Σταματήσoυν Aμέσως»

Δείτε τι έδειξε νέα ιατρική μελέτη- Τι είναι αυτό που πρέπει να σταματήσουν οι γυναίκες?

Οι επιστήμονες προειδοποιούν, καθώς τα στοιχεία σοκάρουν. Πολλές γυναίκες, αλλά και άνδρες, χωρίς επιστημονική γνώση, σίγουρα θα το παρεξηγούσαν….

Σοκ προκαλεί μια νέα ιατρική μελέτη που έρχεται να καταρρίψει όλα όσα νομίζαμε

ότι ξέρουμε για την υγιεινή του σώματος και συγκεκριμένα του γυναικείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κώστας Λεφάκης: Νέα Σελήvη στον Λέoντα!! Αvέλπιστη Tύχη σε Εpwτικά-Oικονoμικά Για 5 Ζώδια

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορεί οι γυναίκες (και οι άνδρες) να θέλουν να απαλλαγούν από τις δυσάρεστες οσμές που αναδύονται από εκεί κάτω, ωστόσο ο κόλπος περιέχει τα περισσότερα βακτήρια από κάθε άλλο μέρος του γυναικείου σώματος για κάποιο λόγο! Καλό λόγο.

Σύμφωνα με αυτήν την έρευνα, η σχολαστική πλύση του κόλπου μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τον κίνδυνο προσβολής από τον ιό των θηλωμάτων (HPV), ο οποίος σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε καρκίνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Σάκης Αρναούτογλου Πρoειδοποιεί: Με «Aυτό» τον Kαιρό θα Κάvουμε Δεκαπενταύγoυστο

Οι ειδικοί συστήνουν λοιπόν (ελαφρύ) πλύσιμο το οποίο δεν είναι ικανό να διαταράξει την ισορροπία της φύσης και να οδηγήσει σε ανώμαλη ανάπτυξη των ιστών, καθώς και σε άλλες ανεπιθύμητες αλλαγές στα κύτταρα του τραχήλου της μήτρας, υποστηρίζοντας ότι ο κόλπος έχει ήδη κάποιο σύστημα αυτοκαθαρισμού!

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας μελέτησαν τη σχέση μεταξύ του εξονυχιστικού

πλυσίματος με τον HPV σε 1271 γυναίκες ηλικίας 20 μέχρι 49 ετών. Τα αποτελέσματα τούς άφησαν άφωνους καθώς η κολπική πλύση σχεδόν διπλασιάζει τον κίνδυνο για μια γυναίκα να προσβληθεί από καρκίνο των ωοθηκών!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ελένη Τσoλάκη: Έγκυoς η Παρoυσιάστρια; Το Mήvυμά της Πoυ Toυς Άφησε Oλoυς Έκπληκτoυς

Η πανεθνική μάλιστα αυτή μελέτη του Εθνικού Ινστιτούτου Περιβαλλοντικών Επιστημών είναι η πρώτη που συνδέει τον καρκίνο των ωοθηκών με το τελετουργικό πλύσιμο.

Ως εκ τούτου, οι ειδικοί συμβουλεύουν τις γυναίκες να μην είναι τόσο σχολαστικές με το πλύσιμο του κόλπου τους, δεδομένου ότι μπορεί να γίνουν πιο επιρρεπείς σε λοιμώξεις και φλεγμονές…

«Ο κόλπος περιέχει περισσότερα βακτήρια από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος μετά το έντερο, αλλά βρίσκονται εκεί για ένα λόγο», τονίζει ο εκπρόσωπος του Royal College of Obstetricians and Gynaecologists, καθηγητής Ronnie Lamont, συμπληρώνοντας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Ερμής στον Λέoντα Φέρvει Αvατρoπές!! Παλιές Aγάπες «Ζωντανεύoυν» Πάλι Για 6 Ζώδια

«Δεν μπορώ να σκεφτώ καμία περίπτωση για την οποία το ντους είναι χρήσιμο, αφού το μόνο που ουσιαστικά κάνουν είναι να πλένουν τα πάντα εκεί μέσα, συμπεριλαμβανομένων και όλων των υγιών βακτηρίων»…

Είμαστε σίγουροι πάντως πως πολλές γυναίκες και άνδρες χωρίς επιστημονική γνώση θα τον παρεξηγούσαν.

Όπως και να έχει πάντως, μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, περίπου 7.300 γυναίκες διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο με καρκίνο των ωοθηκών, ενώ το ποσοστό επιβίωσής τους είναι μόλις 35%.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σε Mοναστήρι η Bικτώρια Καρύδα!! Οι Πρώτες Εικόvες

Το πιο σημαντικό πάντως, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι η έγκαιρη πρόγνωση, με τις γυναίκες ωστόσο να έχουν να αντιμετωπίσουν και το γεγονός ότι ορισμένα από τα συμπτώματα εμφανίζονται μόνο όταν η νόσος βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο… newsbomb.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...