Μεγάλη Ανάσα: Επίδομα- Δώρο 350 ευρώ το μήνα! Δείτε ποιοι το δικαιούνται?

0
406
Επίδομα, https://pagelife.gr//

Μεγάλη Ανάσα: Επίδομα- Δώρο 350 ευρώ το μήνα! Δείτε ποιοι το δικαιούνται?

Νέο Επίδομα – Δημοσιεύθηκε ήδη στο ΦΕΚ…

.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυσης της απασχόλησης.

Ήδη δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για το πρόγραμμα ενίσχυσης.

Δείτε πιο κάτω ποιοι είναι οι δικαιούχοι του νέου αυτού επιδόματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΕΛΝΤΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ: «Έτσι Εχασα 50 κιλά- Δείτε την δίαιτά μου»

Οι προϋποθέσεις για την ένταξη στο πρόγραμμα με επιδότηση 350 ευρώ το μήνα.


Προ των πυλών είναι τα μέτρα για την ρύθμιση των οφειλών των ελευθέρων επαγγελματικών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και την παροχή κινήτρων για την επιβράβευση των συνεπών εργοδοτών.

Χθες δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για το πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης 40.000 αμειβόμενων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, με μετατροπή της σύμβασης παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας.


Σκοπός του προγράμματος είναι η επιχορήγηση της ενίσχυσης της απασχόλησης 40.000 αμειβόμενων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, με μετατροπή της σύμβασης παροχής ανεξάρτητων Υπηρεσιών σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, σε επιχειρήσεις και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, με την επιχορήγηση της εργοδοτικής εισφοράς, με κίνητρο την ενίσχυση της απασχόλησης μέσω της διατήρησης των θέσεων εργασίας για χρονικό διάστημα 18 μηνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τώρα Μαρτυρία S0Κ για Δολοφονία 32χρονης: «Ηταν ΤΡΕΙΣ οι Δολοφόνοι της Δώρας»

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο) και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα σε όλη τη χώρα και απασχολούν αμειβόμενους εργαζόμενους με Δελτία Παροχής Υπηρεσιών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη μίας επιχείρησης στο πρόγραμμα με επιδότηση 350 ευρώ το μήνα για κάθε εργαζόμενο είναι να μην έχει προβεί κατά τη διάρκεια τριμήνου πριν την ημερομηνία υποβολής της αίτησης υπαγωγής σε μείωση του προσωπικού της και σε μείωση των αποδοχών των δυνητικά ωφελουμένων όπως αυτές εμφανίζονται στη σύμβαση ανεξάρτητων υπηρεσιών η οποία έχει αναρτηθεί στην ειδική πλατφόρμα του διαδικτυακού τόπου του ΕΦΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Λίτσα Πατέρα Προειδοποιεί: Tα Συγκεκριμένα Ζώδια να Είναι ΠΟΛΥ Προσεκτικά

Ακόμη αναμένεται να υπογραφεί η υπουργική απόφαση για την ενεργοποίηση της ρύθμισης των 120 δόσεων για τις οφειλές ελευθέρων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων, ενώ θα γίνουν «διορθωτικές παρεμβάσεις που θα επιβραβεύουν τους συνεπείς εργοδότες»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.