Προειδοποiηση Από Την Λίτσα Πατέρα: ‘Μαρτυρική’ Η Σημεριvή Μέρα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

0
1777

Προειδοποiηση Από Την Λίτσα Πατέρα: ‘Μαρτυρική’ Η Σημεριvή Μέρα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…. Για ποια ζώδια χτυπάει τελικά το καμπανάκι;

Ακολουθούν αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα. Τις καθημερινές αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε η Λίτσα Πατέρα, μέσα…

Τις καθημερινές αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε

σήμερα 26/6 η Λίτσα Πατέρα, όπως κάνει κάθε φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ προειδοποίησε ορισμένα ζώδια.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη περνά σε μια φιλική θέση προς το δικό σας ζώδιο και σας γεμίζει με αισιοδοξία που έχετε ανάγκη. Είναι μια μέρα που φέρει έμπνευση αλλά και ανάγκη για περιπέτεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε πως έχετε ανάγκη από περισσότερο χρόνο για εσάς, ειδικά αυτή την περίοδο που ένας στόχος ή ένα σας όνειρο δεν προχωρά με την δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χειρίζεστε τις υποθέσεις σας σήμερα δραστήρια αλλά και με σοφία. Επίσης, καλείστε να κρατήσετε μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στις επαφές και στις συναντήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κάλυψη των βασικών σας αναγκών βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σας σήμερα και επιδιώκετε να τακτοποιήσετε με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται τις υποθέσεις που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη περνά σε μια ιδιαίτερα φιλική θέση για το ζώδιό σας, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να βρειτε συμπαραστάτες, και συμμάχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σας σήμερα έχει κάτι να σας πει, ενώ γενικότερα σήμερα οι επαφές σας παίζουν ένα σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη των προσωπικών σας.

ΖΥΓΟΣ

Επικεντρώνεστε σήμερα με περισσότερη επιμονή στους στόχους που έχετε θέσει, ενώ παράλληλα προσπαθείτε να φανείτε συνεπείς με τις όποιες υποχρεώσεις έχετε αναλάβει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προτιμήστε να βελτιώσετε μια ήδη υπάρχουν κατάσταση, παρά να ανοιχτείτε σε νέους αμφίβολους ορίζοντες, άλλωστε έχετε εσάς ως πρώτη προτεραιότητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά θετική για εσάς ώστε να προωθήσετε τα σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα είναι η στιγμή για να κάνετε ένα βήμα πίσω, να βάλετε τα δεδομένα σας κάτω και να δείτε τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε στο επόμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθείτε να επικοινωνήσετε σκέψεις σας στους άλλους και να μοιραστείτε στόχους και ιδέες.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε αγχωθεί για το τι θα φέρει το μέλλον και πιθανώς να επωμίζεστε ευθύνες ή άγχη άλλων…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...