Λέvε «Αvτίο» Στη Μοvαξιά ΜΕΣΑ Στο Καλοκαiρι: Τα 5 Tυχερά Ζώδια Που Βρiσκουν Τον Mεγάλο Έρwτα

0
419

Λέvε «Αvτίο» Στη Μοvαξιά ΜΕΣΑ Στο Καλοκαiρι: Τα 5 Tυχερά Ζώδια Που Βρiσκουν Τον Mεγάλο Έρwτα

Δες τι φέρνει στο ζώδιο σου- Ποια είναι τελικά αυτά τα τυχερά ζώδια;

Πιπεράτο στις εξελίξεις του αναμένεται το Καλοκαίρι 2021, όπου έστω και αν ξεκινά δύστροπα, σκληρά και με αρκετές πιέσεις, από τα μέσα Ιουλίου προσφέρει πολύ παραπάνω ευκαιρίες για φλερτ, νέους έρωτες και….

Πιπεράτο στις εξελίξεις του αναμένεται το Καλοκαίρι 2021, όπου έστω και αν ξεκινά

δύστροπα, σκληρά και με αρκετές πιέσεις, από τα μέσα Ιουλίου προσφέρει πολύ παραπάνω ευκαιρίες για φλερτ, νέους έρωτες, διασκέδαση και ανεμελιά. Από την Αθηνά Βαγενά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου: Ξαφνική Επαvασύνδεση «Αvατρέπει» Το Παpόν Για 5 Ζώδια

Κάποια ζώδια ανήκουν στους τυχερούς του καλοκαιριού στον αισθηματικό τομέα, αφού οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους, έρχονται για να ανανεώσουν για τα καλά την ερωτική τους ζωή.

Οι Ερωτικές Προβλέψεις Για Το Καλοκαίρι 2021:

ΚΡΙΟΣ

Α Δεκαήμερο: Το καλοκαίρι 2021 αναμένεται να είναι για σένα μία περίοδο ανταμοιβής και ικανοποίησης προσδοκιών με ευκαιρίες ανανέωσης, χαράς, απόλαυσης, έρωτα αλλά και δημιουργίας σχέσης, αφήνοντας πίσω σου τις δύσκολες συνθήκες του χτες. Το διάστημα από τις 27 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου η Αφροδίτη από τον Λέοντα αλλά και ο Άρης από το ίδιο ζώδιο ενεργοποιούν για τα καλά την ερωτική σου ζωή, προσφέροντας φλερτ, διασκέδαση, έρωτα και ενθουσιασμό. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση τότε το διάστημα αυτό προσφέρεται για να περάσεις καλά με το σύντροφο σου και να φουντώσει για τα καλά το ερωτικό σας πάθος. Ένα ακόμα καλοκαιρινό διάστημα που θα μείνεις πλήρως ικανοποιημένος στα ερωτικά σου είναι και η περίοδος από τις 16-23 Αυγούστου όπου η Αφροδίτη από το Ζυγό θα ενισχύσει πολύ περισσότερο την συντροφικότητα αλλά και την ανάγκη σου να μοιραστείς όμορφες στιγμές στα αισθηματικά. Σχέσεις εξισορροπούν και γλυκαίνουν, ενώ η μοναξιά (για τους ελεύθερους) πάει περίπατο!

Β Δεκαήμερο : Η αισθηματική σου ζωή για το φετινό καλοκαίρι είναι πιπεράτη, ενώ είναι βέβαιο ότι μπαίνεις σε έναν νέο ερωτικό κύκλο θετικών εξελίξεων, αυτό σημαίνει ότι σε αυτή την καλοκαιρινή περίοδο ευνοείσαι ιδιαίτερα για την έναρξη μίας νέας ερωτικής σχέσης. Το πιο θετικό διάστημα είναι η περίοδος 5- 13 Ιουλίου όπου η Αφροδίτη και ο Άρης πορεύονται στο ζώδιο του Λέοντα, σημαντική θα είναι η σύνοδος τους στις 13/7 η οποία θα φέρει μία σημαντική ερωτική εξέλιξη ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 8/4. Πες ναι σε μία νέα ερωτική γνωριμία που θα σε συναρπάσει! Θετικό αναμένεται και το διάστημα 24/8-2/9 όπου η Αφροδίτη από το διαμετρικά απέναντι από το δικό σου ζώδιο, βελτιώνει το κλίμα στην σχέση σου ή και σου δίνει τα φτερά για μία νέα γνωριμία που έχει την προοπτική για δημιουργία σχέσης.

Γ Δεκαήμερο: Είναι βέβαιο ότι το φετινό καλοκαίρι δεν σε αφήνει παραπονεμένο ή και ανικανοποίητο στα ερωτικά σου! Ήδη από τα μέσα Ιουλίου μπαίνεις σε μία φλογερή ερωτική περίοδο, όπου η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα έρχονται για να ξυπνήσουν για τα καλά την ερωτική σου ζωή και για να σε γεμίσουν με πάθος. Το διάστημα 14-21/7 θα έχεις και τις πιο ενδιαφέρουσες ερωτικές εξελίξεις. Μία ακόμα τυχερή περίοδος στα ερωτικά σου είναι το διάστημα 3-10/9, όπου η Αφροδίτη από το Ζυγό αναμένεται να φουντώσει το πάθος αλλά και τις ευκαιρίες για ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα. Ας μην ξεχνάς ότι ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιο του Υδροχόου στα τέλη Ιουλίου και ο κοινωνικός σου κύκλος ανοίγει, είναι πιο εύκολο να προχωρήσεις σε νέες γνωριμίες ή και να δεις κάποιες επιθυμίες σου να εκπληρώνονται. Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία στις 6/9 χαμογελάς από τύχη και ευκαιρίες εκπλήρωσης στα αισθηματικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Α Δεκαήμερο:Η ανάγκη σας για ηρεμία, αρμονία και για σχέσεις με μία καλή προοπτική είναι από τις βασικές σας ανάγκες για το καλοκαίρι 2021. Έχετε περάσει πολλά και η επιθυμία σας είναι να καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα της ζωής σας. Το καλοκαίρι 2021 δεν σας αφήνει παραπονεμένους, το διάστημα 22-31 Ιουλίου αναμένεται θερμό για τα αισθηματικά σας και με περιθώρια χαράς, ανεμελιά, φλερτ και ερωτικών εξελίξεων που θα σας ικανοποιήσουν! Ως τις 29 Ιουλίου ο Δίας από τους Ιχθύες βοηθά στο να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες σας δίνει και το προμήνυμα ότι κάποιες επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν! Μέχρι και τις 15 Αυγούστου και ο Άρης από την Παρθένο θα ενεργοποιήσει την ερωτική σας ζωή, επομένως δεν θα λείψουν οι ερωτικές διεκδικήσεις και κατακτήσεις. Ζητήματα που αφορούν τη πορεία και εξέλιξη μίας σχέσης θα κριθούν το διάστημα 10-18 Σεπεμβρίου με την Αφοδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού.

Β Δεκαήμερο : Καλωσορίζετε το καλοκαίρι αποσυντονισμένοι, κουρασμένοι αλλά και απογοητευμένοι από τις σκληρές δοκιμασίες που βιώνετε στους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Αρκετοί αντιστέκεστε στην αλλαγή που ανοίγεται τώρα μπροστά σας, άλλοι ήδη νιώθετε ότι έχουν ανατραπεί πολλά από αυτά που είχατε ως δεδομένα! Στην πορεία αυτού του καλοκαιριού κατανοείτε ότι τα πάντα είναι δυνατά αλλά και αδύνατα και ότι η ζωή έχει πάντα τον τρόπο να μας εκπλήσσει! Στα ερωτικά σας αναμένονται θετικές εξελίξεις και ευχάριστες αλλαγές την περίοδο του Αυγούστου ιδιαίτερα το διάστημα 1-7 του μήνα όπου η Αφροδίτη απο την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σας, θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη στον έρωτα! Ξαφνικές γνωριμίες κάτω απο περίεργες συνθήκες, σε ανύποπτο χρόνο η και με πρόσωπο που ούτε θα το φανταζόσασταν είναι μέσα στις τάσεις της εποχής. Το σίγουρο είναι οτι χαλαρώνετε από τα βαρίδια των τελευταίων μηνών και απολαμβάνετε στιγμές. Ένα ακόμα ενδιαφέρον διάστημα για τα ερωτικά σας είναι στο τέλος του καλοκαιριού από 19-28/9 με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού (σε αντίθεση με τον ουρανό απότ ο ζώδιο σας) να φέρνει ξαφνικές απρόβλεπτες εξελίξεις στις σχέσεις σας ή και ένα νέο κεραυνοβόλο έρωτα.

Γ Δεκαήμερο: Το καλοκαίρι 2021 θα είναι αρκετά γεναιόδωρο για τον ερωτικό σας τομέα, συνάμα όμως σας δίνονται σταδιακά από τις 29/7 όπου ο Δίας επιστρέφει στον Υδροχόο, να πετύχετε στόχους που είχατε θέσει για την πορεία και το μέλλον σας. Ακόμα και η επισημοποίηση μίας σχέσης (ο γάμος) είναι μέσα στα πλάνα της περιόδου! Το καλοκαιράκι από το ξεκίνημά του σας δείχνει τις θετικές του διαθέσεις ενώ ένα καλο διάστημα για τα ερωτικά είνα η περίοδος 21-27/6. Εκ βαθέων συζητήσεις, εξομολογήσεις, συναντήσεις θα γεννήσουν μέσα σας τα πιο ρομαντικά συναισθήματα, συνάμα όμως θα σα πυρπολήσουν και με πάθος. Μία ακόμα εξαιρετική περίοδος για τα ερωτικά σας είναι και το διάστημα 7-16/8, όπου η Αφροδίτη από τον 5ο Ηλιακό σας οίκο την Παρθένο, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, προσφέρουν το ρομάντζο, την ικανοποίηση αλλά και τον πόθο που κάνουν το καλοκαίρι σας ιδιαίτερα καυτό και απολαυστικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Γλυκά Nερά- To Tηλεφώvημα Του Πιλότoυ Aμέσως Mετά Τον Φόvο & Η ΝEA Σύλληψη

ΔΙΔΥΜΟΙ

Α Δεκαήμερο: Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι ανάλαφρο και ανέμελο για την αισθηματική σου ζωή , με ευκαιρίες όχι μόνο για φλερτ και γνωριμίες, αλλά και με την προοπτική μίας πιο σταθερής πορείας. Το διάστημα 27 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Λέοντα , η περίοδος κρίνεται ιδανική για ψυχαγωγία, μετακινήσεις, φλερτ, γνωριμίες αλλά και ανεμελιά. Αξιοποιείς το επικοινωνιακό σου χάρισμα και νιώθεις καλοκαίρι και στην αισθηματική σου ζωή. Την περίοδο 16-23 Αυγούστου η Αφροδίτη από το Ζυγό σου επιφυλάσσει ακόμα καλύτερες μέρες στα αισθηματικά σου, όπου δεν είναι μόνο ότι θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σου αλλά μπορέσεις να κάνεις και σχέδια στο πλευρό ενός συντρόφου που μπορείτε να έχετε μία κοινή πορεία. Ευνοούνται νέες σχέσεις με καλή προοπτική.

Β Δεκαήμερο : Μετά το δύσκολο διάστημα του Ιουνίου αλλά και των Εκλείψεων ο Ιούλιος έρχεται με πιο χαλαρές διαθέσεις για τα αισθηματικά σου αλλά και με την ευκαιρία από τις 5- 13 Ιουλίου, να βγεις από το καβούκι σου, να έχεις όμορφες ερωτικές επικοινωνίες, να φλερτάρεις, ή και να έχεις ερωτικές συζητήσεις/ επαφές / γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν! Μία γνωριμία σε κάποιο ταξιδάκι, ή παρέα με το ταίρι σου μία μετακίνηση είναι πολύ πιθανή! Εξαιρετική ωστόσο θεωρείται και η περίοδος 24/8-2/9 όπου η Αφροδίτη από τον 5ο Ηλιακό σου Οίκο, δηλαδή από τον Ζυγό, λειτουργεί αρκετά γενναιόδωρα για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό έρωτα με ενθουσιασμό γεμίζοντας τις μπαταρίες σου!

Γ Δεκαήμερο: Η αισθηματική σου ζωή σε κάνει να αισθάνεσαι στις αρχές του καλοκαιριού είναι αρκετά μπερδεμένα, ασταθή αλλά και επιπόλαια, με εσένα να καλείσαι να συγκροτηθείς και να σκεφτείς εκ νέου τα θέλω σου, αναγνωρίζοντας τι είναι σημαντικό και με ποιο άτομο μπορείς να έχεις μία κοινή πορεία! Το κλίμα αρχίζει και χαλαρώνει ωστόσο και η περίοδος 14-21/7 κρίνεται ιδανική για να βρεις και πάλι την διάθεση και την ανεμελιά για φλερτ, ερωτική επικοινωνία αλλά και γνωριμίες. Ερωτικά ταξιδάκια μπορούν να σπάσουν την ρουτίνα! Πιο θετική κρίνεται ωστόσο η περίοδος από τις 3-10/9 όπου η Αφροδίτη από το Ζυγό (σε τρίγωνο με τον Δία που θα έχει περάσει και πάλι στον Υδροχόο) μπορούν πραγματικά να δώσουν την θετική προοπτική / εξέλιξη για την πορεία μίας σχέσης, ή ακόμα και τη νέα γνωριμία που θα έχει μία καλή προοπτική! Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό για το φετινό καλοκαίρι να μην χάνεις χρόνο ή και διάθεση σε καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον ή προοπτική, αλλά και να αφήσεις περισσότερο χώρο σε νέους ανθρώπους ή και νέες εμπειρίες που έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν!

KAPΚΙΝΟΣ

Α Δεκαήμερο: Ένα ήρεμο καλοκαίρι ανοίγεται μπροστά σας, μπορεί να μην προκύπτει για την ώρα ο μεγάλος έρωτας, το μεγάλο πάθος, ή οι συναρπαστικές εξελίξεις, όμως ως τις 29/7 σας δίνετε το προμήνυμα για τις πιο τυχερές εξελίξεις που θα έρθουν στην ζωή σας από το τέλος του 2021. Το διάστημα 22-31/7 με την Αφροδίτη από την Παρθένο έχετε τις ευκαιρίες διασκέδασης, φλερτ, γνωριμιών που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα. Οι δεσμευμένοι την ίδια περίοδο ενισχύετε το επικοινωνιακό κομμάτι της σχέσης σας ή κάνετε μία μετακίνηση με το ταίρι σας που σας φέρνει πιο κοντά! Εξαιρετική χαρακτηρίζεται η περίοδος 10-18/9 όπου η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα αναγεννήσει την ερωτική σας ζωή και θα σας οδηγήσει σε ένα φινάλε καλοκαιριού το οποίο θα χαρακτηρίζεται από ερωτισμο και πλήρη ικανοποίηση.

Β Δεκαήμερο : Μπορεί να μην διανύετε το πιο ερωτικό καλοκαίρι της ζωής σας, όμως οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σας σας βοηθούν να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε μπαταρίες και να περάσετε πιο ανάλαφρα χωρίς να λείπουν απο την ζωή σας τα φλερτ! Την περιοδο 1-7/8 με την Αφροδίτη από την Παρθένο, περνάτε όμορφες στιγμές, ταξιδευετε, διασκεδάζετε, φλερτάρετε, επικοινωνείτε και έχετε ερωτικές συναντήσεις που σας δίνουν χαρά! Είστε σε εγρήγορση σε όλη την διάρκεια του Αυγούστου, και δεν λείπουν οι ευκαιρίες επαφών και γνωριμιών! Ένα εξαιρετικό διάστημα όμως για τα ερωτικά σας ξεκινά μία ανάσα πριν την λήξη του καλοκαιριού δηλαδή την περίοδο 19-28/9 όπου η Αφροδίτη απο τον Σκορπιό (σε αντίθεση με τον Ουρανό) προσφέρει ξαφνικές ευκαιριες στα ερωτικά που θα σας συναρπάσουν!

Γ Δεκαήμερο: Το καλοκαιράκι ξεκινά δυναμικά για τα ερωτικά σας, με το πάθος να είναι έκδηλο και τις στιγμές από 21-27/6 να χαρακτηρίζονται αναγεννησιακές για τα αισθηματικα σας. Σε αυτή την περίοδο δεν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τον ερωτικό σας πόθο και θα ζήσετε μεγαλειώδεις στιγμές στα αισθηματικά. Οι ελεύθεροι πείτε ναι σε μία νέα γνωριμία η οποία και θα σας συναρπάσει! Η σεξουαλική ζωή από 29/7 αρχίζει να είναι πιο πιπεράτη, εμπειρική και ανανεωμένη, σε αυτό θα σας βοηθήσει ο Δίας από τον Υδροχόο! Ένα ακόμα εξαιρετικό διάστημα για τα ερωτικά σας είναι η περίοδος 7-16/8 όπου με την Αφροδίτη απο την Παρθένο υπάρχουν οι ειδήσεις, οι συναντήσεις και οι γνωριμίες που ξυπνούν μέσα σας τον πόθο και την ικανοποίηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα MAΣ Προειδοποιεi Για Τριήμερο: Kαρμικές «Συναvτήσεις» & NEΟΙ Έρwτες Γι’ Aυτά Τα 5 Zώδια

ΛΕΩΝ

Α Δεκαήμερο: Διανύεις μία χρονιά που στον τομέα των σχέσεων έχεις δοκιμαστεί, έχεις πληγωθεί , έχεις κάνει ήδη τα ξεκαθαρίσματά σου, και είναι σημαντικό να έχεις εμπεδώσει τα μαθήματα που σου δόθηκαν προκειμένου να καταφέρεις να βάλεις πιο σταθερές βάσεις στις σχέσεις σου! Ο Κρόνος αναμένεται να επιστρέψει ανάδρομος από τον Υδροχόο στο δικό σου δεκαήμερο από τις 5/8, επομένως στον τομέα των σχέσεων αναμένονται πιέσεις, προβληματισμοί, ευθύνες αλλά και δεσμεύσεις. Ο Κρόνος θα κρατήσει κοντά σου μόνο ότι μπορεί να έχει τις βάσεις για μία σταθερή πορεία! Μέσα στο κλίμα πιέσεων δεν θα λείψουν όμως και οι ευχάριστες στιγμές στα αισθηματικά, όπου αυτές είναι την περίοδο από τις 27 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου , όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στο ζώδιο σου πυρπολώντας με πάθος και ερωτισμό την ζωή, δεν θα λείψουν οι κατακτήσεις και οι ερωτικοί ενθουσιασμοί! Το διάστημα από τις 16-23 Αυγούστου η Αφροδίτη από το Ζυγό προσφέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, για ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες ή και ερωτικές προτάσεις που θα μπορούν να έχουν μία καλή προοπτική.

Β Δεκαήμερο : Καλωσορίζεις την περίοδο του Καλοκαιριού με μία διάθεση όχι και τόσο ανάλαφρη αλλά και με μεγάλο προβληματισμό ή και πίκρα από τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεών σου. Οι προκλήσεις και οι δοκιμασίες που περνάς ωστόσο και στα επαγγελματικά, αλλά και η κυρίαρχη τάση ότι διανύεις το τέλος μίας σημαντικής για σένα εποχής, σε κάνει αρκετά πιο μοναχικό ιδιαίτερα στην έναρξη του καλοκαιριού! Το μαύρο πέπλο της μοναξιάς ωστόσο φεύγει την περιοδο 5-13 Ιουλίου όπου η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο σου σου δίνουν την ευκαιρία να περάσεις καλά, να ανανεωθείς, αλλά και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου! Οι ώριμες επιλογές στον έρωτα, θα φέρουν και τα θετικά αποτελέσματα. Ένα ακόμα διάστημα όπου βλέπεις την αισθηματική σου ζωή να έχει μία πιο σταθερή πορεία ή και μπορείς να ευελπιστείς σε μία γνωριμία με σταθερή προοποτική είναι το διάστημα 248 έως και 2/9

Γ Δεκαήμερο Είσαι από τους τυχερούς εκπροσώπους του ζωδιακού στον έρωτα για το φετινό καλοκαίρι, αφού η επιστροφή του Δία στον Υδροχόο αναμένεται να επηρεάσει θετικά το δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο στον τομέα των σχέσεων, ήδη από τις 29/7 και μετά! Οι ευκαιρίες, οι τυχερές συγκυρίες και οι θετικές προοπτικές προσφέρουν ένα νέο άνοιγμα στην αισθηματική σου ζωή το οποίο κρίνεται ικανοποιητικό. Οι πιο φλογερές εξελίξεις στα ερωτικά σου έρχονται την περίοδο 14-21/7 όπου η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο και δεκαήμερό σου, εγκαινιάζουν ένα νέο κύκλο για την αισθηματική σου ζωή! Ο ενθουσιασμός επιστρέφει στα αισθηματικά και απολαμβάνεις στιγμές. Ένα ακόμα τυχερό διάστημα για την αισθηματική σου ζωή είναι και η περίοδο 3-10 Σεπτεμβρίου όπου η Αφροδίτη απο το Ζυγό (και σε τρίγωνο με Δία) θα προσφέρει την άνεση για νέες γνωριμίες, ενώ δεν θα λείψουν και οι τυχερές προτάσεις, οι προσκλήσεις και το χαλαρο κλίμα που θα σε φέρει πιο κοντά στο άτομο που ποθείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α Δεκαήμερο: Το καλοκαιράκι 2021 δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους στα αισθηματικά σας, απεναντίας με τον Δία να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ ως τις 29/7 αρχίζουν να γεννιούνται οι επιθυμίες αλλά και οι προοπτικές για συντροφικότητα , δέσμευση, όπου τα δεδομένα αυτά θα τα γευτείτε πολύ καλύτερα από το τέλος του 2021. Μία καλή περίοδος για τα αισθηματικά σας είναι το διάστημα από τις 22-31/7 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώιο και στο δεκαήμερό σας, φέρνοντας ευκαιρίες για φλερτ, κατακτήσεις και ερωτικές στιγμές που θα σας ανεβάσουν. Και την περίοδο του Αυγούστου ο Άρης από το ζώδιο σας φουντώνει το ερωτικό σας πάθος και τονώνει την ερωτική σας λίμπιντο! Μία ακόμα ικανοποιητική περίοδος έρχεται το διάστημα 10-18/9 οπου με την Αφροδίτη από το Σκορπιό δεν θα λείψουν οι παθιασμένες γνωριμίες αλλά και οι ερωτικές συναντήσεις “φωτιά”!

Β Δεκαήμερο : Το καλοκαιράκι 2021 σας επιφυλάσσει εκπλήξεις, αλλα αυτές θα φανούν κατά την διάρκεια του Αυγούστου, αφου νωρίτερα είναι φανερό ότι θα είστε επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά , ενώ και οι επιθυμίες ή και οι εξελίξεις δεν θα είναι απόλυτα αυτές που θα σας καλύπτουν! Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας το διάστημα 1-7/8 σας επιφυλάσσει στιγμές ανανέωσης, φλερτ, κατακτήσεων και ξαφνικών γνωριμιών που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει ξαφνικές καλοκαιρινές εξελίξεις ετούτη την περίοδο και δραπετεύετε απο την ρουτίνα. Η ερωτική σας ζωή ωστόσο θα είναι δραστήρια και το δεύτερο μισό του Αυγούστου αφού ο Άρης θα κινείται στο δικό σας ζώδιο, σημαντικό είναι να αποφύγετε ωστόσο τη νευρικότητα! Ένα ακόμα καλό διάστημα για τα αισθηματικά σας είναι λίγο πριν το κλείσιμο του καλοκαιριού δηλαδή την περίοδο 19-28/9 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, απρόβλεπτες προτάσεις ή και γνωριμίες θα σας συναρπάσουν!

Γ Δεκαήμερο: Καλοκαιράκι 2021 λοιπόν και ξέρω πως το καλωσορίζετε αρκετά μπερδεμένοι, συγχυσμένοι ενώ αρκετοί είστε και ανικανοποίητοι απο τις συνθήκες των αισθηματικών σας. Ο ανεκπλήρωτος έρωτας είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις για πολλούς από εσάς αυτη την εποχή, όπως και το γεγονός ότι με τον Ποσειδώνα ανάδρομο το Καλοκαίρι απο το ζώδιο των Ιχθύων, ανακαλύπτετε αλήθειες που διώχνουν μακριά σας το σύννεφο που δεν σας επέτρεπε να δειτε καθαρά κάποιες καταστάσεις. Μετά τις συγχύσεις, τις συναισθηματικές συγκινήσεις και τα μπερδέματα του περασμένου διαστήματος παίρνετε μία ανάσα, μία ικανοποίηση στα αισθηματικά σας την περίοδο από τις 21-27/6. Γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον ευνοούνται, ενώ αρκετοί αυτό το διάστημα ικανοποιείται μία προσδοκία σας ή και παθιάζεστε απο μία ερωτική ιστορία! Οι πιο φλογερές και ικανοποιητικές ερωτικές στιγμές του καλοκαιριού ωστόσο έρχονται για εσάς την περίοδο 7-16/8 όπου η Αφροδίτη αλλά και ο Άρης θα κινούνται στο δικό σας ζώδιο …. Απολαμβάνετε τον ήλιο την θάλασσα, το καλοκαίρι αλλά και τον έρωτα που έρχεται για να σας ξελογιάσει με κάθε τρόπο προσθέτοντας στις μέρες σας τον απαραίτητο ενθουσιασμό. Χαρείτε το αλλά κρατήστε μικρό καλάθι για την συνέχεια και την σταθερότητα…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Μου Eiχε Πει Oτι Θα Tον Xώριζε»: Το Τελευταίο SΜS Πoυ Eστειλε Η Kάρoλαϊν Στον Πιλότo

ΖΥΓΟΣ

A Δεκαήμερο: Το καλοκαιράκι ξεκινά όμορφα για τα αισθηματικά σου και εξελίσσεται χωρίς προβληματισμούς, απεναντίας έχεις την ευκαιρία να βάλεις σταθερές βάσεις στην αισθηματική σου πορεία, ενώ από τις 5 Αυγούστου και έπειτα, ωριμάζουν οι συνθήκες ή και τα αισθήματά σου και γνωρίζεις κατασταλαγμένα πλέον τι θέλεις και τι πραγματικά σου αξίζει. Αξιοποίησε την περίοδο από τις 27 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου, για νέες γνωριμίες αν είσαι σε περίοδο μοναχικότητας. Σου δίνονται ευκαιρίες μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον να γνωρίσεις έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορείς να περάσεις καλά. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, το διάστημα αυτό είναι ανοιχτό και πρόσχαρο για να απολαύσεις στιγμές και να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου! Το πιο τυχερό διάστημα του καλοκαιριού ωστόσο είναι για σένα η περίοδος από τις 16-23 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο και στο δεκαήμερό σου. Οι κατακτήσεις δεν λείπουν, οι ευκαιρίες για ερωτική ανανέωση είναι αρκετές, ενώ δίνεται και η δυνατότητα να μπει μία σχέση σε μία πιο σταθερή τροχιά!

Β Δεκαήμερο Χωρίς να συμβαίνουν δυσάρεστα γεγονότα, καλωσορίζεις το καλοκαίρι 2021, κάπως ανικανοποίητος από τις υπάρχουσες συνθήκες στα ερωτικά σου, με την δυνατότητα όμως να απεμπλακείς απο καταστάσεις και ανθρώπους που δεν έχεις μέλλον και κοινή προοπτική, ή που έχουν επιβαρύνει την ψυχολογία σου! Σύντομα αυτή η διάθεση φεύγει και η ερωτική επιθυμία επανέρχεται, για να σου θυμίσει ότι το καλοκαίρι είναι η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου, όπου η ανάγκη σου για έρωτα και συντροφικότητα ικανοποιείται στο μέγιστο βαθμό! Το διάστημα από τις 5 έως τις 13 Ιουλίου η Αφροδίτη από το Λέοντα σε βγάζει από το καβούκι σου και υπάρχει το παιχνίδι των ερωτικών γνωριμιών που σε ανανεώνει. Συνάμα (ακόμα και αν είσαι σε σχέση) συνειδητοποιείς ότι κάποιες επιθυμίες ή προσδοκίες που είχες μπορεί να άργησαν να ικανοποιηθούν αλλά μπαίνουν σε στάδιο εκπλήρωσης! Πιο εξαιρετικό ωστόσο για τα αισθηματικά κρίνεται το διάστημα από τις 24 Αυγούστου έως και τις 2 Σεπτεμβρίου, όπου με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου είναι βέβαιο ότι ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου σε αυτές τις μέρες του καλοκαιριού, οι οποίες αναμένεται να είναι και οι πιο ανάλαφρες αλλά και ερωτικές μέρες της χρονιάς.

Γ ΔεκαήμεροΤο ζητούμενο για αυτό το καλοκαίρι είναι να καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου τις προσκολλήσεις σε τοξικές σχέσεις του παρελθόντος ή και σε γεγονότα τα οποία σε στιγμάτισαν και δεν μπορείς ακόμα να τα ξεπεράσεις. Οι ευκαιρίες για να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά σου δίνονται, αφού ο Δίας επανέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 29 Ιουλίου και από αυτή την εξαιρετική για σένα θέση, σε βοηθά να ανανεωθείς (ως και το τέλος του 2021) δίνοντας όμως και τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν! Το διάστημα 14-21 Ιουλίου είναι ιδανικό για να περάσεις καλά, για να δεχθείς μία πρόταση/ πρόσκληση από το φιλικό σου περιβάλλον και να συνδυαστεί μία έξοδος ή μία καλοκαιρινή εξόρμηση και με μία νέα ερωτική γνωριμία.Συνάμα αυτή την περίοδο κατακτάς και μία ερωτική σου επιθυμία. Ένα ακόμα εξαιρετικό διάστημα για τα αισθηματικά σου είναι το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου ιδιαίτερα οι μέρες 3-10 Σεπτεμβρίου όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο σου ανανεώνει τα αισθηματικά σου φέρνει όμως και τυχερές εξελίξεις μέσω νέων γνωριμιών που θα δώσουν έναν σημαντικό αέρα αλλαγής στη ζωή σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α Δεκαήμερο: Έχετε περάσει δύσκολες στιγμές κατά την διάρκεια του 2021 ενώ ο τομέας των σχέσεων έγινε η αιτία να αλλάξουν τα πλάνα σας και να ανατραπούν τα σχέδιά σας. Το καλοκαιράκι έρχεται με πιο θετικούς οιωνούς, δεν παύει βέβαια ο Κρόνος ανάδρομος από τον Υδροχόο να σας επηρεάζει στενά την περίοδο του Αυγούστου δημιουργώντας ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης και επιβαρύνοντας την ψυχολογία σας λόγω προσωπικών προβλημάτων που βιώνεται. Ωστόσο οι μέρες του καλοκαιριού επιφυλάσσουν και τις ικανοποιήσεις τους κι αυτές θα σας είναι έκδηλες το διάστημα 22-31/7 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου! Μία γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον, ή μία φιλία που θα εξελιχθεί σε έρωτα, θα είναι για εσάς η δική σας τυχερή ερωτική στιγμή ετούτη την περίοδο! Επιθυμίες και σχέδια ικανοποιούνται στο μέγιστο βαθμό. Ένα ακόμα πιο γενναιόδωρο διάστημα για τα αισθηματικά σας είναι και η περίοδος από τις 10-18 Σεπτεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σας. Ο ερωτικός σας μαγνητισμός θα σας βοηθήσει να έλξετε κοντά σας αυτό που πραγματικά επιζητάτε!

Β Δεκαήμερο : Διανύετε μία εποχή ξαφνικών αιφνιδιασμών στις σχέσεις σας … Αυτο που θεωρούσατε σίγουρο ή δεδομένο είναι φανερό ότι περνάει από ισχυρές δοκιμασίες και αλλαγές που σας αποδιοργανώνουν ενώ πολλοί συνειδητοποιείται ότι τίποτα δεν παραμένει σταθερό έτσι οπως θα προσδοκούσατε. Ξαφνικές γνωριμίες που ξεκινούν με πάθος αλλά είναι αδιέξοδες και έχουν σύντομη διάρκεια, χωρισμοί απο πολύχρονες σχέσεις είναι μερικές απο τις τάσεις της εποχής. Αρχίζουν όμως να αλλάζουν και τα δικά σας θέλω και τα ζητούμενά σας από τον τομέα των σχέσεων σας. Ένα πιο ενδιαφέρον διάστημα για τα ερωτικά σας είναι η περίοδος 1-7/8 όπου η Αφροδίτη από την Παρθένο, προσφέρει ευκαιρίες νέων γνωριμιών αλλά και ξαφνικής εκπλήρωσης κάποιων επιθυμιων σας, γεγονός που σας κάνει να περνάτε πιο όμορφα αυτές τις μέρες. Ένα ακόμα πιο ικανοποιητικό διάστημα έρχεται λίγο πριν την λήξη του καλοκαιριού, την περίοδο από 19-28/9 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σας ζώδιο χαρίζοντας ξαφνικά και απλόχερα τον έρωτα στο πιάτο σας! Τα πάθη φουντώνουν και φέρνουν για εσάς αρκετές αλλαγές

Γ Δεκαήμερο: Το καλοκαιράκι ξεκινά για εσάς σε ερωτικούς ρυθμούς και το πρώτο θετικό διάστημα στον έρωτα είναι η περίοδος από τις 21-27/6 το οποίο και προδιαθέτει για σχέδια, γνωριμίες και στιγμές γεμάτες ρομάντζο. Σε αυτή την περίοδο θα σας δοθούν και χαρούμενες εξομολογήσεις καρδιάς που θα σας ανεβάσουν πολύ. Όλη η περίοδος του καλοκαιριού σας βοηθά να ανακτήσετε την ψυχολογία σας, να νιώσετε πιο αισιόδοξοι αλλά και να δείτε μία σχέση σας να μπαίνει στο σημείο που εσείς ελπίζατε, προσδοκούσατε. Δεν λείπουν και οι νέες γνωριμίες ιδιαίτερα την περίοδο από τις 7-16/8 που είναι ενα ακόμα εξαιρετικό διάστημα για εσάς. Πολλά από όσα σχεδιάζατε και είχατε στο μυαλό σας για αυτό το καλοκαίρι φαίνεται να ικανοποιούνται στο μέγιστο βαθμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Γλυκά Νεpά: Επιβεβαιώθηκε Ο Mεγαλύτερος Φόβoς! Έτσι Σκoτωσε Την Καpολάιν Ο Πιλότoς

ΤΟΞΟΤΗΣ

Α Δεκαήμερο: Το φετινό καλοκαίρι ξεκινά με πάθος, ενθουσιασμό, επιθυμία για ανανέωση, αλλαγή αλλά και με περιπέτειες που έρχονται να βάλουν το αλατοπίπερό τους για να ξεδώσετε. Ήδη από τις 27 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, η διάθεσή σας είναι αρκετά πιο παιχνιδιάρικη, ανέμελη, νιώθετε πιο ελεύθεροι να κινηθείτε και να εκφράσετε τον εαυτό σας, αλλά και να “παίξετε” στα ερωτικά σας, επιζητώντας πολύ παραπάνω την εμπειρία που θα σας βγάλει από την ρουτίνα! Και οι δεσμευμένοι σε αυτή την περίοδο έχετε τις ευκαιρίες να ανανεώσετε την σχέση σας ή και να κάνετε κάποιο ταξίδι που θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας. Ένα ακόμα θετικό διάστημα για την αισθηματική σας ζωή είναι και η περιοδος απο τις 16-23 Αυγούστου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, ενώ ο Κρόνος θα έχει επιστρέψει ανάδρομος στον Υδροχόο σχηματίζοντας και οι δύο πλανήτες μεταξύ τους θετική γωνία. Σε αυτή την περίοδο του έτους μπορείτε να δείτε την εκπλήρωση στόχων και προσδοκιών για τα αισθηματικά σας, έχετε την ευκαιρία μίας γνωριμίας με σταθερή προοπτική, ή μία σχέση αρχίζει να μπαίνει σε μία πιο σοβαρή τροχιά!

Β Δεκαήμερο : Το καλοκαιράκι ξεκινά με εσάς να αισθάνεστε αρκετά αγχωμένοι με τις προοπτικές υποθέσεις της ζωής σας, ενώ και στον αισθηματικό τομέα, αρκετοί έχετε βιώσει τα ξεκαθαρίσματά σας, από την Ηλιακή Έκλειψη που προηγήθηκε που διέψευσε κάποιες προσδοκίες σας. Σταδιακά από τις 21 Ιουνίου μπορείτε να αποκαταστήσετε τα σπασμένα της τελευταίας περιόδου, να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και τι σας αξίζει αλλά να έχετε και πιο αποκαταστατικές επικοινωνίες. Το διάστημα 5- 13 Ιουλίου κρίνεται εξαιρετικό για την ερωτική σας ζωή όπου η πολυπόθητη ανανέωση και χαρά επανέρχονται! Η Αφροδίτη και ο Άρης μαζί απο το ζώδιο του Λέοντα προσφέρουν την προοπτική μίας νέας γνωριμίας, όπου έστω και αν ξεκινήσει κάτω από δύσκολες συνθήκες θα μπορεί να έχει μία καλή προοπτική! Οι δεσμευμένοι ανανεώνεται την σχέση σας σε αυτή την περίοδο! Ένα ακόμα καλό διάστημα για τα αισθηματικά είναι η περίοδος 24/8-2/9 όπου στόχοι και επιθυμίες εκπληρώνονται ενώ η κοινωνική δικτύωση προσφέρει και την προοπτική για νέες γνωριμίες μέσω του φιλικου περιβάλλοντος που θα σας βοηθήσουν να περάσετε καλά!

Γ Δεκαήμερο: Καλωσορίζετε το καλοκαιράκι αρκετά μπερδεμένοι και ασταθείς στον αισθηματικό τομέα. Αρκετοί είστε σε μία εκκρεμότητα και δεν ξέρετε πολύ καλά τι επιθυμείτε, τι θέλετε, τι σας αξίζει ή και το πώς πραγματικά αισθάνεστε… Άλλοι νιώθετε διαψευσμένοι απο μία ερωτική ιστορία η οποία εξελίχθηκε διαφορετικά από ότι υπολογίζατε. Δεν θα παραμείνετε παραπονεμένοι ωστόσο από τα αισθηματικά σας, αφού ήδη από τις 14-21/7 η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζουν μία νέα πορεία για τα αισθηματικά σας. Φλογερές γνωριμίες θα σας βγάλουν από την ρουτίνα σας και θα σας βοηθήσουν να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας, να διασκεδάσετε και να ανανεωθείτε. Η τάση των νέων γνωριμίων είναι έκδηλη και με την επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 29 Ιουλίου (εως και το τέλος του έτους) . Ένα ακόμα ευνοϊκό διάστημα για τα αισθηματικά σας είναι η περίοδος 3-10/9, όπου οι επιθυμίες σας φαίνεται να ικανοποιούνται στο μέγιστο βαθμό. Σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, είναι σημαντικό κάποιες στιγμές να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό που μπορεί να σας παρασύρει σε λανθασμένες συναισθηματικές εκτιμήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α Δεκαήμερο: Μετά από πολλά χρόνια ζείτε ένα ήρεμο καλοκαίρι που μπορεί να μην προσφέρει τις συναρπαστικές στιγμές στον έρωτα, προσφέρει όμως ηρεμία, χαλάρωση, αρμονία και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Το καλύτερο διάστημα για εσάς είναι η περίοδος 22-31/7 όπου με την Αφροδίτη από την Παρθένο κάνετε τις διακοπές σας, είστε πιο ανοιχτοί στο φλερτ, στην ερωτική επικοινωνία, ειτε περνάτε ευχάριστο χρόνο με το ταίρι σας μακριά από όλους και απο όλα! Μία ακόμα θετική περίοδος βρίσκεται για εσάς λίγο πριν την λήξη του καλοκαιριού και συγκεκριμένα το διάστημα 10-18/9 όπου τότε είναι φανερό ότι ικανοποιούνται κάποιες προσδοκίες σας και απολαμβάνετε ερωτικές στιγμές. Θυμηθείτε οτι αυτό το καλοκαίρι αρκετοί θα κάνετε μία νέα γνωριμία που μπορεί αργά αλλά σταθερά να εξελιχθεί σε μία πολύ όμορφη σχέση. Οι ελεύθεροι συντηρείτε και βελτιώνετε το κλίμα στην σχέση σας.

Β Δεκαήμερο : Ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια και το έχετε ανάγκη αυτό αφού τα περασμένα έτη σας στέρησαν το αίσθημα της ανεμελιάς. Το καλοκαίρι 2021 προσφέρει ξαφνική ανανέωση στον αισθηματικό σας τομέα ενώ δεν θα είστε λίγοι αυτοί που θα καλωσορίσετε από εκεί που δεν το περιμένετε ένα νέο έρωτα στη ζωή σας Η τάση αυτή είναι πιο έντονη την περίοδο από 1-7/8 οπου η Αφροδίτη θα κινείται στην παρθένο σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ουρανό. Σχέσεις που δημιουργούνται σε ταξίδια ή με διαφορά ηλικίας σας συναρπάζουν και σας κάνουν να ξεφεύγετε από τα συνηθισμένα. Μία ακόμα τυχερή περίοδος για τα ερωτικά σας είναι το διάστημα από τις ,19-28/9 όπου φλέγεστε από ερωτικές επιθυμίες που φαίνεται οτι ικανοποιούνται με τον καλύτερο δυνατο τρόπο!

Γ Δεκαήμερο: Από την πρώτη του μέρα το καλοκαίρι 2021 σας δείχνει τις θετικές του διαθέσεις για τα ερωτικά σας όπου αναμένεται να είναι άκρως ικανοποιητικά για το τρίμηνο που ακολουθεί. Απο 21-27/6 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ξυπνά την επιθυμία σας για συντροφικότητα ενώ δέχεστε και τα κατάλληλα ερεθίσματα τα οποία ξυπνούν για τα καλά το πάθος σας και όλες σας τις αισθήσεις. Τον Ιούλιο η ερωτική σας λίμπιντο θα είναι αρκετά ανεβασμένη και η ερωτική σας δραστηριότητα θα κάνει ακομα πιο καυτές τις μέρες του καλοκαιριού! Μία ακόμα εξαιρετική περίοδο για τα ερωτικά σας είναι το διάστημα 7-16/8 όπου με την Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, απολαμβάνετε τις διακοπές σας με πάθος και ερωτισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α Δεκαήμερο: Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, το καλοκαίρι έρχεται με διαθέσεις πιο αποκαταστατικές, αρκεί και εσείς οι ίδιοι να έχετε μάθει από τις εμπειρίες που σας δόθηκαν και να κάνετε συνειδητές και ώριμες επιλογές για την πορεία σας. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος που κινείται στο δικό σας ζώδιο, επιστρέφει στο δικό σας δεκαήμερο και πάλι από τις 5/8 περνώντας για μία ακόμα φορά από τεστ και τις σχέσεις σας. Διανύετε λοιπόν μία εποχή που θα χρειαστεί ώριμα να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων και των επιλογών σας. Η έναρξη του καλοκαιριού ωστόσο γίνεται με ενθουσιασμό, πάθος, ερωτισμό και οι τάσεις αυτές είναι φανερές ήδη απο τις 27 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου που η Αφροδίτη και ο Άρης απο το Λέοντα επηρεάζουν το δικό σας δεκαήμερο. Οι ερωτικές εξελίξεις της περιόδου σας ανεβάζουν πολύ, σημαντικό είναι να μην είστε βιαστικοί ή και αντιδραστικοί στις επιλογές σας. Ένα ακόμα εξαιρετικό διάστημα για τα αισθηματικά σας είναι η περίοδος απο τις 16-23 Αυγούστου, η οποία προσφέρεται για την σταθεροποίηση σχέσης για τους δεσμευμένους, ενώ οι ελεύθεροι, έχετε όμορφες εμπειρίες και γνωριμίες, οι οποίες έχουν μία καλή προοπτική!

Β Δεκαήμερο : Καλωσορίζετε το καλοκαιράκι αρκετά κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι από τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει στην ζωή σας, ενώ η συναισθηματική σας κατάσταση δεν σας το επιτρέπει να είστε αρκετά ανάλαφροι για να αφεθείτε στον έρωτα με ανεμελιά. Η δύσκολη γωνία Κρόνου – Ουρανού αλλάζεις με δύσκολο τρόπο τις δομές της ζωής σας και ακόμα και στις ερωτικές σας υποθέσεις δέχεστε σημαντικές πιέσεις. Παρόλο που η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται στο ζώδιο του Λέοντα και επηρεάζουν το δεκαήμερό σας από τις 5- 13 Ιουλίου ενισχύοντας την επιθυμία για συντροφικότητα, οι εξελίξεις στον τομέα “σχέση” και κοινή πορεία είναι μετ εμποδίων! Πολλά θα κριθούν σε αυτό το διάστημα αναφορικά με την έκβαση / εξέλιξη μίας σχέσης σας. Το πιο θετικό διάστημα του καλοκαιριού για εσάς κρίνετε η περίοδος απο τις 24/8-2/9 όπου η Αφροδίτη από το Ζυγό θα επαναφέρει την ανεμελιά και την ανάγκη για φλερτ ή και για ερωτικές περιπέτειες που αποτελέσουν για εσάς μία όμορφη εμπειρία. Σας τονίζω εδώ, ότι το διάστημα από τις 5 Αυγούστου ο Κρόνος από το ζώδιο σας, επιστρέφει στο πρώτο δεκαήμερό, αφήνοντάς σας τα περιθώρια να χαλαρώσετε και να αξιοποιήσετε καλύτερα τις εμπειρίες που σας έδωσε.

Γ Δεκαήμερο: Ανήκετε στους τυχερούς του καλοκαιριού στον αισθηματικό τομέα, αφού οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας, έρχονται για να ανανεώσουν για τα καλά την συντροφική σας ζωή αλλά και για να σας δώσουν πολλά περισσότερα περιθώρια χαράς, ανεμελιάς αλλά και αγάπης. Ο Δίας επανέρχεται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο στις 29 Ιουλίου, σταδιακά λοιπόν αρχίζετε να νιώθετε και πάλι τον παράγοντα της τύχης στο πλευρό σας αφού δεν λείπουν οι συμπτώσεις αλλά και οι ευκαιρίες που θα προσφέρουν ικανοποίηση και οχι μόνο. Το πιο συναρπαστικό διάστημα για τα ερωτικά σας αυτό το καλοκαίρι είναι η περίοδος από τις 14-21/7 όπου η Αφροδίτη και ο Άρης από το Λέοντα, δεν θα σας αφήσουν να μείνετε μόνοι. Η σύνοδός τους αναμένεται να ανοίξει ένα νέο συναρπαστικό κύκλο στα αισθηματικά σας, όπου θα αποχαιρετίσετε την μοναξιά οι ελεύθεροι, ενώ οι δεσμευμένοι θα δείτε την σχέση σας να προχωρά σε πιο χαρούμενους ρυθμούς. Μία ακόμα καλή ευκαιρία για την ανανέωση των αισθηματικών σας δίνετε και το διάστημα από τις 3-10/9 όπου η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε θετική γωνία με τον Δία από το ζώδιο σας, ενισχύει τον παράγοντα της τύχης και της ικανοποίησης στον έρωτα.

ΙΧΘΕΙΣ

Α Δεκαήμερο: Είστε από τα ευεργετημένα ζώδια στον έρωτα για αυτό το καλοκαίρι αγαπητοί μου Ιχθύες. Ο Δίας ως τις 29/7 κινείται στο ζώδιο σας, δίνοντας μία γεύση των καλύτερων στιγμών που θα ζήσετε στο τέλος αυτής της χρονιάς, όμως οι τυχερές ευκαιρίες δεν λείπουν και τώρα από την ζωή σας. Το διάστημα 22-31/7 η Αφροδίτη Παρθένο σας τονώνει την ζεστασιά και την συντροφικότητα στην σχέση σας, φέρνει ομως και θετικές εξελίξεις για τους ελεύθερους όπου θα σταθείτε τυχεροί σε νέες γνωριμίες. Το πρώτο μισό του μήνα και ο Άρης από την Παρθένο φέρνει εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων σημαντικό όμως είναι να είστε και υπομονετικοί στις εντάσεις που δημιουργούνται. Ένα ακόμα θετικό διάστημα για τα ερωτικά σας είναι και η περίοδος 10-18/9 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, νεες εμπείρίες, νέα σχέδια, έρχονται για να προσφέρουν ικανοποίηση και χαρά!

Β Δεκαήμερο : Μετά το δύσκολο διάστημα του Ιουνίου προσπαθείτε να ανασυνταχθείτε όμως οι περισσότεροι νιώθετε ταραγμένοι, ανικανοποίητοι ή και ευάλωτοι στα αισθηματικά σας. Το καλοκαιράκι όμως φέρνει για εσάς τις εκπλήξεις του οι οποίες ετοιμάζονται για εσάς το διάστημα 1-7/8 που είναι και ένα από τα πιο τυχερά διαστήματα της χρονιάς στα ερωτικά σας. Μία σχέση εισβάλει στην ζωή σας από εκεί που δεν το περιμένατε ξυπνώντας μέσα σας και πάλι το αίσθημα της συντροφικότητας. Μία ακόμα θετική περίοδος για τα ερωτικά σας είναι το διάστημα από τις 19-28/9 όπου η Αφροδίτη από το Σκορπιό βάζει τα δυνατά της για να ξυπνήσει το πάθος σας προσφέροντας νέες εμπειρίες !

Γ Δεκαήμερο: Μέσα στο θολό τοπίο το οποίο βαδίζετε και αισθάνεστε ότι τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ή σαφές, το καλοκαιράκι ξεκινά με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο να σας επηρεάζει θετικά το διάστημα 21-27/6. Ξεφεύγετε από την θολούρα της Ηλιακής Έκλειψης και του ανάδρομου Ερμή και αφήνεστε περισσότερο στα ερωτικά τερτίπια του καλοκαιριού που φαίνεται ότι σας δίνουν ένα πολύ γερό “ντοπάρισμα” αυτό το διάστημα για να περάσετε καλά! Θετικό ωστόσο αναμένεται για εσάς και το διάστημα 7-16/8 οπου η Αφροδίτη θα κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η συντροφικότητα σας κάνει να ονειρεύεστε και πάλι ενώ το πάθος ξυπνά ολες σας τις αισθήσεις. Σημαντικό ρόλο στις ερωτικές εξελίξεις του καλοκαιριού θα παίξουν οι επιλογές σας, καλό ειναι να παραμένετε ρεαλιστές ή και να είστε λίγο παραπάνω καχύποπτοι συγκρατώντας τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας…… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...