9 «Πovηρά» Μυστικά Για Nα Koλλήσει Έvας Άvτρας Mαζi Σoυ! Με Tο 7ο Mάλιστα, Tov Δέσατε

0
2876

9 «Πovηρά» Μυστικά Για Nα Koλλήσει Έvας Άvτρας Mαζi Σoυ! Με Tο 7ο Mάλιστα, Tov Δέσατε

Δείτε λοιπόν ποια είναι αυτά τα μυστικά και δεν θα χάσετε.

Πολλές φορές μπορεί να έχεις αναρωτηθεί αν η αγάπη είναι ένα συναίσθημα που δημιουργείται μόνο του ή αν μπορείς εσύ να δημιουργήσεις αυτά τα συναισθήματα σε κάποιον. Το πιστεύεις ή όχι, υπάρχει…

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, υπάρχει πράγματι μια συνταγή

για να κάνεις έναν άντρα να σε ερωτευτεί πραγματικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Επανασύvδεση Φέρvει «Απρόoπτα» Σε Αυτά Τα 5 Ζώδια

Όπως θα δείτε πιο κάτω, δεν μιλάμε για “ματζούνια”, αλλά για συμπεριφορές.

9 έξυπνα βήματα για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί πραγματικά

Ευγνωμοσύνη

Ένας άντρας έχει δύο κύρια δώρα να προσφέρει σε μια γυναίκα: την ικανότητα του να προστατεύει και να παρέχει ότι είναι απαραίτητο. Επομένως, αν είναι πρόθυμος να ρισκάρει τη ζωή του για να προστατέψει τη δική σου και να επενδύσει τον χρόνο, το ταλέντο και την περιουσία του για να σε φροντίσει, το μόνο που θα σου ζητήσει είναι να του δείξεις λίγη ευγνωμοσύνη.

Απλά θέλει να εκτιμάς το γεγονός ότι εργάζεται σκληρά να σε φροντίσει ακόμη και όταν δε μπορεί να σου δώσει όλα όσα θα ήθελε. Δεν ζητάει και πολλά. Γι’ αυτό αν θέλεις κάποιος να σε ερωτευτεί τρελά, το μοναδικό πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις είναι να τον θεωρήσεις δεδομένο ή να μην σεβαστείς τις προσπάθειες του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σκηvές Αpχαίας Τpαγωδίας Στη Κηδεία Της Μικpής Αvαστασίας! Το Λευκo Φέpετρο & Τα Pοζ Μπαλόvια (Pics)

Αρρενωπότητα

Ένας άντρας θέλει δίπλα του μια γυναίκα που απλά θα τον καταλαβαίνει. Θέλει η λάμψη της και η θηλυκότητα της να τον τραβήξει με τον ίδιο τρόπο που η δικιά του ενέργεια τον κάνει ελκυστικό σε αυτήν. Θέλει μια γυναίκα που θα εκτιμά την ικανότητα του να προστατεύει, να φροντίζει και να επιλύει προβλήματα.

Θέλει να τον θαυμάζει για τη σταθερότητα του και την ηρεμία που διαθέτει όταν βρίσκεται υπό πίεση. Δεν θέλει να νιώθει ευνουχισμένος επειδή είναι περισσότερο λογικός και μπορεί να αναλύει περισσότερο τα πράγματα, ή επειδή δεν κλαίει όταν βλέπει συγκινητικές ταινίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δολοφοvία Καpολάϊν: Σε Tρείς Μέρες Θα «Κoπεί» Το Xαμόγελο & Tο Xιουμοpάκι Tου Φοvιά

Σε γενικές γραμμές, θέλει μια γυναίκα που θα τον βλέπει σαν τον ήρωα που ήθελε να είναι μια ζωή, και όταν όντως το κάνεις αυτό μπορεί να σε εκπλήξει το πόσο ηρωικός είναι στην καρδιά και στην ψυχή του. Γιατί κατά τη γνώμη μου αυτή είναι η μεγαλειότητα του άντρα. Για τον κατάλληλο λόγο ή αιτία, κυριολεκτικά να πεθαίνει για εσένα. Αν αυτό δεν είναι ηρωική πράξη, τότε ποια είναι;

Φροντίδα

Αν εξαρτάται από τον άντρα να προστατέψει και να παρέχει τα απαραίτητα στη γυναίκα και την οικογένεια του, τι θέλει ως αντάλλαγμα; Ας το θέσουμε απλά, η ομορφιά και η χάρη μιας γυναίκας προσελκύει έναν άντρα και αυτό συχνά φαίνεται στην ικανότητα της να φροντίζει κάποιον.

Πριν θεωρήσεις αυτή την άποψη σεξιστική, απλά μιλάω για δύο ανθρώπους που είναι μαζί σε αυτό το παιχνίδι της αγάπης, ενδιαφέρονται και κάνουν τη ζωή των άλλων ακόμη καλύτερη δημιουργώντας ένα συνεργάσιμο ζευγάρι. Η αληθινή ομορφιά μιας σχέσης είναι όταν δύο άνθρωποι ενώνονται με την επιθυμία να δώσουν παρά να πάρουν. Τότε μόνο φανερώνεται η μαγεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Άση Μπήλιου Πρoειδοποιεi Για Τρίγωvο Eρμή-Δiα: Φτάvoυν Καpμικές «Συναvτήσεις» & Επαvασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

Αποδοχή

Όσον αφορά το σημείο ότι πρέπει να καταλαβαίνεις τον σύντροφο σου, υπάρχει ένα μόνο πράγμα που δε θα έπρεπε να κάνεις εάν θέλεις το ταίρι σου να πιστέψει ότι έχετε κοινό μέλλον.

Μην τον μεταχειρίζεσαι σαν κάποιου είδους πρότζεκτ που χρειάζεται να βελτιωθεί γιατί τότε σίγουρα θα υψωθεί ένα τεράστιο τείχος μεταξύ σας. Αν νιώθεις την ανάγκη να προσπαθήσεις να του αλλάξεις τα ρούχα, τους φίλους του, τον τρόπο που μιλάει, αυτά που του αρέσει να κάνει, μην το κάνεις!

Απλά προχώρησε παρακάτω και βρες κάποιον τον οποίο μπορείς να σεβαστείς και να εκτιμήσεις ακριβώς όπως είναι τώρα. Αν θελήσει τη βοήθεια σου, θα τη ζητήσει. Ο σωστός άντρας για εσένα αξίζει να αισθάνεται ότι είναι ο ήρωας σου. Αν δεν μπορείς να του το προσφέρεις αυτό, τότε δεν είναι ο άνθρωπος σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πoια Ζώδια ‘Koλλάνε’ Όταv Tα «Φτύvεις» & ΠOIA Aδιαφoρoύv? ΔEN Φαvτάζεστε TI Kάvει Ο Σκoρπιός

Χαλαρότητα

Παρ’ όλες τις απόψεις ή τις προηγούμενες εμπειρίες σου – μπορεί ποτέ να μη μάθεις το πόσο πολύ θέλει να σε ευχαριστήσει ένας άντρας.

Στην πραγματικότητα, τα προβλήματα εμφανίζονται όταν αρχίσει να πιστεύει ότι δε μπορεί πλέον να σε ικανοποιήσει. Οι άνδρες είναι πολύ απλά πλάσματα. Αναδεικνύουν την αξία τους επιλύοντας προβλήματα και κατασκευάζοντας πράγματα (που και που κάνουν το λάθος και προσπαθούν να φτιάξουν κι εσένα μαζί).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Νέoς Έρwτας Για Την Αθηνά Xρυσαvτiδoυ: Ξεπέpασε Τoν Δώpo Με ΓNΩΣTO Παiκτη Τoυ ‘Ροwer0fLονe’ (Pic)

Επιπλέον, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν άνδρα από το να αισθάνεται ότι έχει κολλήσει σε κάποιο πρόβλημα, το οποίο δε μπορεί να λύσει. Γι΄αυτό αν είσαι λυπημένη για πολύ καιρό, θεωρεί ότι έχει κι αυτός αποτύχει και θα προσπαθήσει να απομακρυνθεί καθώς θα νιώθει ότι είναι αποτυχημένος.

Αντιθέτως, όταν εσύ είσαι χαρούμενη, δίνεις τη μεγαλύτερη χαρά στον άντρα. Γι’ αυτό και μια θετική, χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια γυναίκα είναι τόσο ελκυστική.

Αξιοπιστία

Όσο αφορά τις αληθινές επιδείξεις της αρσενικής ενέργειας και τον κώδικα της, η έννοια της τιμής είναι στενά συνδεδεμένη με το ιδανικό. Είτε αφορά κάποιους πολεμιστές στο πεδίο της μάχης ή κάποιους άλλους συμβολικούς “πολεμιστές”, το να έχεις την στήριξη του συντρόφου σου κάνει τη διαφορά μεταξύ της νίκης και της ήττας. Ένας άντρας πρέπει να πιστέψει το γεγονός ότι είσαι στην ομάδα του και ότι θα σε υποστηρίξει, διαφορετικά δεν πρόκειται να δεσμευτεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λiτσα Πατέρα MAΣ Πρoειδoπoιεi Για Kαλοκαiρι: Mετά Από Kαιρό, Τύχη Σε Έpwτα-Χρήμα Για 5 Ζώδια

Ανεξαρτησία

Αν υπάρχει ένας τομέας όπου οι γυναίκες τα κάνουν συνέχεια χάλια, είναι όταν προσπαθούν να ορίσουν μια σχέση ή να “δέσουν” έναν άνδρα από την αρχή της σχέσης. Αυτό γίνεται επειδή η ανάγκη της να αισθάνεται ασφαλής έρχεται σε άμεση αντίθεση με την εσωτερική του επιθυμία για ελευθερία και χαλάρωση των δεσμών.

Αν το σκεφτείς, κάθε στρατιώτης που έχει σκοτωθεί εν ώρα δράσης, έχει πεθάνει προσπαθώντας να υπερασπιστεί την έννοια της ελευθερίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άση Μπήλιου Προειδοποιεi Για NEΑ Σελήvη Ιουλiου: Εpwτικές Επιστpοφές Θα «Αvαστατώσουν» Το Παρόv Σε 5 Ζώδια

Όταν κατανοήσεις αυτό το απλό γεγονός, θα καταλάβεις γιατί δεν είναι πρόθυμος να παραδοθεί. Μην ανησυχείς, όμως. Τα καλά νέα είναι ότι θα δεχτεί να ανταλλάξει την ελευθερία του για κάτι καλύτερο, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι καλύτερη και μην προσπαθήσεις να τον αναγκάσεις να πάρει μια απόφαση πολύ σύντομα.

Ξελόγιασμα

Όταν κατανοήσεις τι ακριβώς σου λέω και ακολουθήσεις αυτά τα 9 βήματα, θα είσαι επισήμως στη σκέψη και στην καρδιά του καλού σου. Αυτό θα γίνει επειδή θα παρατηρήσει όλα τα λογικά πλεονεκτήματα των χαρακτηριστικών σου την στιγμή ακριβώς που η καρδιά του θα είναι ανοιχτή και θα μπαίνει στο παιχνίδι και ο παράγοντας “συναίσθημα”.

Υπάρχει κι ένα ακόμη πράγμα που θα βάλει τον άνδρα στο παιχνίδι του ξελογιάσματος: η ανταγωνιστική του φύση δε θα ανεχτεί να χάσει την καλύτερη γυναίκα που έχει συναντήσει από έναν άλλο άντρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Tο Τετράγωvο Αφροδiτης-Ουραvού MAΣ ‘Kρύβει’ Tαραχές: Σκληpά Λόγια, «Pήξεις» & Xωρισμoi Γι’ Αυτά Τα 3 Ζώδια

Αδελφές-ψυχές

Όταν ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα με την σωστή σειρά, τότε θα έχεις κάτι μαγικό. Όταν αντιπροσωπεύεις την αγάπη για την αρρενωπότητα του μαζί με εκτίμηση για αυτό που είναι, προσθέσεις λίγη ευγνωμοσύνη, ένα αίσθημα φροντίδας, μια χαλαρή διάθεση, την ικανότητα να είσαι αξιόπιστη, και τιμάς την ανεξαρτησία του ενώ παράλληλα προσπαθείς να τον ξελογιάσεις – όλα αυτά θα σε οδηγήσουν σε ένα μόνο πράγμα. Θα γίνει η αδελφή-ψυχή σου…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.