«Κόκκιvος» Συvαγερμός: Οι 6 Περιοχές Που Βρiσκοvται Mόλις 1 Bήμα ΠPIN Το Lockdown

0
376

«Κόκκιvος» Συvαγερμός: Οι 6 Περιοχές Που Βρiσκοvται Mόλις 1 Bήμα ΠPIN Το Lockdown

Έτοιμος να κατεβάσει ρολά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Θα την πατήσουμε άσχημα όσοι ετοιμάζουμε διακοπές. Δραματική είναι η αύξηση του ιικού φορτίου σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες και όπως όλα δείχνουν το φαινόμενο συνδέεται με…

Έτοιμος να κατεβάσει ρολά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Θα την πατήσουμε άσχημα όσοι ετοιμάζουμε διακοπές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Παρασκευής! Παλιά Epwτικά Πάθη «Xτυπούν» Την Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Δραματική είναι η αύξηση του ιικού φορτίου σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες και όπως όλα δείχνουν το φαινόμενο συνδέεται με τον τουρισμό και τις μεγάλες συναθροίσεις των νέων.

Οι έξι περιοχές που είναι στο «κόκκινο» βρίσκονται πολύ κοντά στο να μπουν σε ένα καθεστώς lockdown όπως δήλωσε σε σχετική ερώτηση ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τηv «Παpάτησε» Για Χάρη Tης Eλέvης: Αυτή Είναι Η Πρώηv Τoυ Παvτζόπουλου Πoυ Ξετρελαίvει Aκόμα & Σήμερα Τoυς Άvτρες (Pics)

Οι 6 περιοχές που είναι στο «κόκκινο»

Οι περιοχές που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η Μύκονος, με τον αριθμό των κρουσμάτων να έχει τετραπλασιαστεί σε μια εβδομάδα, στο Ηράκλειο που έχει τριπλασιαστεί, στο Ρέθυμνο ο αριθμός έχει διπλασιαστεί, ενώ αρκετά μεγάλη αύξηση έχει εντοπιστεί σε Ίο, Σαντορίνη και Πάρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> ‘Σκληρό Pοκ’ Μετά Τη Pαγδαiα Aύξηση Κρουσμάτων: Τα 3 ΝΕΑ Μέτpα Πoυ Θα Απoγοητεύσουν Πoλλoύς

Οι έξι περιοχές που είναι στο «κόκκινο» βρίσκονται πολύ κοντά στο να μπουν σε ένα καθεστώς lockdown όπως δήλωσε σε σχετική ερώτηση ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας κος Νίκος Χαρδαλιάς, παρόλα αυτά υπάρχει ακόμα μία ελπίδα να αποφευχθούν το lockdown αν υπάρξει μεταστροφή στα δεδομένα τα επόμενα 24ωρα.

«Στις 6 περιοχές που κάναμε αναφορά είναι ξεκάθαρη η επιδημιολογική επιβάρυνση. Είμαστε ένα βήμα πριν πάρουμε συγκεκριμένα μέτρα, θεωρώ όμως ότι μπορούμε να τα αποφύγουμε αν τα επόμενα 24 συντονιστούμε όλοι και γίνει αντιληπτό ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Άση Μπήλιου Πρoειδοπoιεi Για Φετιvό Καλοκαiρι: Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Επαvασυνδέσεις-Φωτιά Για 5 Ζώδια

Οι πηγές που κρίνουν το ζήτημα της μεγάλης διασποράς αφορούν τις νέες ηλικίες και προέρχονται από τη διασκέδαση και τις συναθροίσεις. Δεν γίνεται αυτή η αναφορά για να στοχοποιήσουμε επιχειρήσεις ή τρόπους διασκέδασης», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...